MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Η ντίβα της disco, Gloria Gaynor, λέει «I will survive» στον κορονοϊό, πλένοντας τα χέρια της

Με αφορμή τις εξελίξεις παγκοσμίως, η ντίβα της disco, Gloria Gaynor θέλησε να περάσει το δικό της μήνυμα στους θαυμαστές της, με ένα βίντεο που ανέβασε στο TikTok, το οποίο, όπως ήταν αναμενόμενο, κατέληξε να γίνει viral!

Monopoli Team

Το δικό της μήνυμα για όλη την πρωτόγνωρη κατάσταση που βιώνουμε σήμερα σε παγκόσμιο επίπεδο, θέλησε να περάσει η Gloria Gaynor και για να το κάνει χρησιμοποίησε ένα από τα πιο δημοφιλή εργαλεία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το TikTok, καθώς και το διαχρονικό κομμάτι της «I will survive».

Πιο επίκαιρος από ποτέ μοιάζει να είναι σήμερα ο ύμνος της disco μουσικής, «I will survive», που κυκλοφόρησε το 1978 με ερμηνεύτρια την σπουδαία Gloria Gaynor.

Η 70χρονη σταρ προκειμένου να παροτρύνει τον κόσμο να τηρεί τους κανόνες υγιεινής, που συνιστούν οι επιστήμονες, μπήκε στο μπάνιο του σπιτιού της και έδειξε πώς πρέπει να πλένει κανείς τα χέρια του, τραγουδώντας το «I will survive».

Στη λεζάντα του βίντεο έγραψε χαρακτηριστικά ότι χρειάζονται μόλις 20 δευτερόλεπτα για να…επιβιώσεις.

Το βίντεο συγκέντρωσε άπειρα σχόλια από τους θαυμαστές της και φυσικά έγινε viral!

Δείτε το σχετικό βίντεο:
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

It only takes 20 seconds to “SURVIVE”! ??? #iWillSurviveChallenge #fyp #coronavirus #handwashing #washhands #coronavírus #coronavirüs #coronavirüsü #handwash #washyourhands #hygiene

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη G L O R I A G A Y N O R (@gloriagaynor) στις

Περισσότερα από Περίεργα
VIMA_WEB3b