MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Κοινωνικό

Κατόπιν Εορτής, του Jordan Tannahill στο Vault Theatre Plus

Το Vault Theatre Plus παρουσιάζει, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, το έργο του Γαλλοκαναδού σκηνοθέτη Jordan Tannahill, «Κατόπιν Εορτής», από 7 Μαρτίου 2020, σε σκηνοθεσία Χρίστου Λύγκα.

Monopoli Team

Το άπαιχτο στην Ελλάδα έργο του Γαλλοκαναδού σκηνοθέτη Jordan Tannahill, «Κατόπιν Εορτής» έρχεται, από τις 7 Μαρτίου 2020, στην σκηνή του Θεάτρου Vault από τον Θεατρικό Οργανισμό Πρώτες Ύλες σε σκηνοθεσία Χρίστου Λύγκα.

Κατόπιν Εορτής

«Κατόπιν Εορτής»: Υπόθεση

Ένα χρόνο μετά την τραγική αυτοκτονία του δεκαπεντάχρονου Τζόελ, οι γονείς του καλούν σε δείπνο τον βασικό πρωταγωνιστή του συστηματικού εκφοβισμού του γιού τους στο σχολείο μαζί με τους γονείς του.

Το «εφιαλτικό» δείπνο ξεκινά με τις καλύτερες προθέσεις γρήγορα όμως μέσα από τις ρωγμές στις πολιτισμένες συμπεριφορές ξεχύνονται όλες οι ενστικτώδεις παρορμήσεις κι ενώ η απόπειρα για συμφιλίωση περιλαμβάνεται στο «μενού», οι αλληλοκατηγορίες η αποποίηση των ευθυνών και μια αβυσσαλέα ανάγκη για εκδίκηση είναι το «κυρίως» πιάτο.

Λίγα λόγια για το έργο

Το «Κατόπιν Εορτής» του Τζόρνταν Τάναχιλ με ιδιαίτερη λεπτότητα και πικρό χιούμορ διαρρηγνύει το επικάλυμμα της σύγχρονης ηθικής αποκαλύπτοντας τον ταξικό ανταγωνισμό, την υποκρισία και το τρομακτικό σκοτάδι του κόσμου των εφήβων στις μέρες του διαδικτυακού πυρετού.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: Jordan Tannahill
Μετάφραση: Χριστίνα Μπάμπου – Παγκουρέλη
Σκηνοθεσία: Χρίστος Λύγκας

Σκηνικά: Βάσω Αγοραστίδου
Μουσική: Γιώργος Κουμεντάκης
Φωτισμοί: Πρώτες Ύλες

Παίζουν: Μαρία Μπρανίδου, Χρίστος Λύγκας, Βούλα Πατελάκη, Γεράσιμος Μαύρος, Στέφανος Μαντζανάς Δούκας

Διάρκεια: 90’ (χωρίς διάλειμμα)
Τιμές Εισιτηρίων: Γενική Είσοδος: 13€ | Μειωμένο: 10€ | Ατέλειες: 5€
Διάρκεια Παραστάσεων: Από 7 Μαρτίου 2020
Πληροφορίες: Πληροφορίες-κρατήσεις: 213 0356472 / 6949534889 (για τηλεφωνικές κρατήσεις 11:00 - 14:00 και 17:00 - 21:00) | Προπώληση: Viva
Παραστάσεις: Σάββατο στις 18:30 & Κυριακή στις 21:15
Πληροφορίες Χώρου: Vault Theatre Plus, Μελενίκου 26, Αθήνα. Τηλέφωνο: 21 3035 6472. Email: [email protected] | https://vaulttheatre.gr/
Φωτογραφίες: Χρήστος Καλαϊτζής
Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b