MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
24
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Lalibela Festival: Black Eyed Peas, LP, Underworld κ.α., το καλοκαίρι στην Αθήνα

Ένα φεστιβάλ γεμάτο χορό δίπλα στη θάλασσα και τη συμμετοχή πολύ μεγάλων ονομάτων, όπως οι Black Eued Peas, Underworld, Monophonics, LP έρχεται τον Ιούλιο του 2020, στην ακτή Βουλιαγμένης.

To Lalibela Festival ξεκινάει με τους Black Eyed Peas.
Monopoli Team

3 ημέρες, 3 stages, 60+ καλλιτεχνικά σχήματα

Τα πρώτα ονόματα του line-up του ανακοίνωσε το νέο καλοκαιρινό φεστιβάλ Lalibela το οποίο θα πραγματοποιηθεί φέτος το καλοκαίρι στην Ακτή Βουλιαγμένης. Για τρεις μέρες, από τις 3 μέχρι τις 5 Ιουλίου η διοργάνωση θα φιλοξενήσει καλλιτέχνες όπως οι Black Eyed Peas, οι Underworld, η LP και η ανερχόμενη Little Simz.

Monophonics

Πιο αναλυτικά, την Παρασκευή 3 Ιουλίου, το Lalibela ξεκινάει με τους Black Eyed Peas, τη μπάντα με hits όπως τα: “Pump it”, “I Gotta Feeling” και “Ritmo”. Μαζί τους οι Monophonics που θα φέρουν καλιφορνέζικο αέρα, ο Max Τhe Sax με το σαξόφωνό του, οι Feder, Ofenbach και The Allergies.

Underworld

Το Σάββατο 4 Ιουλίου, οι Underworld, ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της ηλεκτρονικής σκηνής και μεγάλο απωθημένο του ελληνικού κοινού, θα εμφανιστούν στη σκηνή, μαζί με την LP.

Little Simz

Το next big thing της hip hop, η πολυσυζητημένη Little Simz και ο The Avener θα είναι επίσης εκεί. Αναμένεται να ανακοινωθούν πολλά ακόμη ονόματα.

Παράλληλα με τα μουσικά event θα υπάρχουν παράλληλες δραστηριότητες όπως water sports, yacht rentals, street food courts και cocktail bars μέχρι kids areas, wellness programs και all-day beach sports activities από το πρωί ως το βράδυ.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Lalibela Festival
3-5 Ιουλίου 2020
Ακτή Βουλιαγμένης
Εισιτήρια: από 38 ευρώ (περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων)
H προπώληση έχει ήδη ξεκινήσει στο viva.gr.

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b