MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
24
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΠΑΡΤΙ

Πάρτι για τα επτά χρόνια του περιοδικού «σχεδία»

Το ελληνικό περιοδικό δρόμου συμπληρώνει επτά χρόνια ζωής και το γιορτάζει με ένα μεγάλο πάρτι, στο δικό του σπίτι, στην καρδιά του ιστορικού κέντρου της Αθήνας, την Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2020.

Monopoli Team

Επτά δημιουργικά χρόνια γιορτάζει το περιοδικό δρόμου «σχεδία» την Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου με ένα μεγάλο πάρτι στο σπίτι του (www.shediahome.gr), Κολοκοτρώνη 56 και Νικίου 2. Καλεσμένοι όλοι οι φίλοι της «σχεδίας», που τέτοιες μέρες, πριν από επτά χρόνια, στις 27 Φεβρουαρίου του 2013, άνοιξε πανιά και ξεκίνησε το ταξίδι της στους δρόμους της πόλης, κάνοντας πράξη τη δημοσιογραφία της αλληλεγγύης.

Από τις 20:00 και μέχρι πρωίας, οι πόρτες στο «σχεδία home» ανοίγουν διάπλατα, και οι άνθρωποι του ελληνικού περιοδικού δρόμου σας περιμένουν για να μοιραστείτε αστείες και συγκινητικές ιστορίες, αλλά και για να διασκεδάσετε παρέα, να χορέψετε, ακούγοντας ωραίες μουσικές και απολαμβάνοντας εξαιρετικά κοκτέιλ.

Στο μπαρ του «σχεδία home», θα βρίσκεται και ο βραβευμένος μπάρμαν Πέτρος Μυτιληναίος, που ειδικά για το πάρτι έχει ετοιμάσει τρία μοναδικά κοκτέιλ, τα οποία θα σερβίρονται στην ειδική τιμή των 5€.

Ενώ το πάρτι θα «ντύσουν» με χορευτικούς ρυθμούς κορυφαίοι μουσικοί παραγωγοί της πόλης από τον Pepper 96,6, όπως η Λιάνα Μαστάθη.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

«Περιοδικό δρόμου σχεδία»
Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου, από τις 20:00
Νικίου 2, Αθήνα
www.shedia.gr / [email protected]

 

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b