MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

H Victoria Beckham στο εξώφυλλο της ελληνικής Vogue

H γνωστή σχεδιάστρια μόδας Victoria Beckham φιγουράρει στο εξώφυλλο του τεύχους Μαρτίου της ελληνικής Vogue, με δημιουργία του ελληνικού οίκου Zeus + Dione και θύμιζε αρχαία Ελληνίδα θεά.

Monopoli Team

H Victoria Beckham ποζάρει για την ελληνική Vogue

H Victoria Beckham, σύζυγος του David Beckham, πρώην τραγουδίστρια των Spice Girls και νυν διάσημη σχεδιάστρια μόδας, μετά την παρουσίαση της νέας κολεξιόν της στην εβδομάδα μόδας του Λονδίνου, θέλησε να μοιραστεί με τους followers της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, εικόνες από τη νέα φωτογράφιση που έκανε για την ελληνική έκδοση του περιοδικού Vogue.

Η Beckham πόζαρε με δικά της ρούχα από την κολεξιόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2020, για το εξώφυλλο του περιοδικού, ενώ παραχώρησε και συνέντευξη. Ο φακός που την απαθανάτισε ανήκει στον διάσημο φωτογράφο Alexi Lubomirski (γνωστός από τις φωτογραφίες του γάμου του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ).

Στα 45 της χρόνια η σχεδιάστρια μόδας δείχνει ακόμα πιο εκθαμβωτική, καθώς διαθέτει ένα καλλίγραμμο κορμί και μια πολύ φρέσκια και υγιή επιδερμίδα.

Victoria Beckham, μια αρχαία ελληνίδα θεά

Από όλες τις φωτογραφίες που πόζαρε για το περιοδικό, η Beckham «κλέβει» τις εντυπώσεις στην φωτογραφία του εξωφύλλου, όπου φοράει ένα πλισέ έξωμο φόρεμα, σε αρχαιοελληνικό στυλ και σκίσιμο στο πόδι, το οποίο αποτελεί δημιουργία του Οίκου Zeus + Dione της Μαρέβας Μητσοτάκη, της συζύγου του Έλληνα πρωθυπουργού. Το φόρεμα, μάλιστα, είναι σε έντονο μπλε χρώμα, που σύμφωνα με το Pantone είναι και το χρώμα της χρονιάς για το 2020!

«Λάτρεψα αυτό το πανέμορφο φόρεμα του ελληνικού οίκου Zeus + Dione για το εξώφυλλο της Vogue» έγραψε στην λεζάντα κάτω από τη φωτογραφία που μοιράστηκε με τους φανς της στον λογαριασμό της στο Instagram.

View this post on Instagram

Loved wearing this beautiful dress from Greek label @zeusndione on the March cover of @voguegreece x Kisses

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

View this post on Instagram

One of my favourite ruffle blouses from #VBSS20. Thank u @voguegreece x VB

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b