MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Τρία ραντεβού για φιλόζωους αυτή την Κυριακή στην Αθήνα

Την Κυριακή 26 του μήνα δεν μένουμε σπίτι. Παίζουμε με αδέσποτες μουσούδες και κουνιστές ουρές, ψάχνουμε το φλουρί στη βασιλόπιτα και παρακολουθούμε εκπαιδευτικά σεμινάρια. Δείτε τα τρία ενδιαφέροντα ραντεβού των φιλόζωων, που θα μας κάνουν να πάρουμε και αυτήν την εβδομάδα τους δρόμους.

author-image Μαριάννα Κουρκούνη

Η Κυριακή που έρχεται έχει πρόγραμμα… βαρύ. Τρία ραντεβού φιλόζωων, που συνδυάζουν τη διασκέδαση με την ενημέρωση, μας βγάζουν για περίπατο στη φύση, μας χαρίζουν δώρα και μας κάνουν να σκεφτούμε διαφορετικά. Δείτε παρακάτω τις εκδηλώσεις και διαλέξτε αυτήν που σας ταιριάζει πιο πολύ.

Κυριακάτικη βόλτα με το Stray.gr

  • Που: Άλσος Συγγρού, Μαρούσι
  • Πότε: Κυριακή 26 Ιανουαρίου, στις 12 μ.μ.

Αυτήν την Κυριακή 26 Ιανουαρίου, το πρόγραμμά μας έχει βόλτα κοινωνικοποίησης στο Μαρούσι και συγκεκριμένα στο Άλσος Συγγρού. Το Stray.gr – Σωματείο Περίθαλψης & Προστασίας Αδέσποτων Ζώων θα φέρει τα ζωάκια του στο άλσος, για να χαρούν τη φύση και να γνωριστούν με εμάς και τους τετράποδους φίλους μας. Μπόλικα χάδια, νέες φωτογραφίες για τα προφίλ υιοθεσίας και σίγουρα πολύ παιχνίδι θα είναι στο πλάνο. Επομένως πάρτε το καφεδάκι σας στο δρόμο, φορέστε άνετα ρούχα και βάλτε στο GPS σας το Άλσος Συγγρού, για μια βόλτα που θα χαρεί όλη η οικογένεια. Όσοι έχετε αυτοκίνητο και θέλετε να βοηθήσετε να μεταφερθούν τα ζώα του καταφυγίου, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Stray.gr και να δηλώσετε εθελοντής. Τα σκυλάκια θα σας ευγνωμονούν!

Κοπή Πίτας του Mr. Dog Place

  • Που: Mr. Dog Place, Λεωφόρος Ιωνίας 102, Αχαρνές Αττικής
  • Πότε: Κυριακη 26 Ιανουαρίου, στις 12 μ.μ.

Ένα ραντεβού φιλόζωων με πλούσια δώρα διοργανώνεται το μεσημέρι της Κυριακής. Tο κέντρο εκπαίδευσης σκύλων Mr. Dog Place στις Αχαρνές κόβει την βασιλόπιτά του για να μπει καλά ο νέος χρόνος και μας καλεί όλους να γιορτάσουμε μαζί του. Εάν κρίνουμε από τα δώρα που έχουν ανακοινωθεί μέχρι σήμερα, θα έχουμε περισσότερους από έναν τυχερούς νικητές: Μια φωτογράφιση από το Petphotographygr, ένα πρόγραμμα ασκήσεων από το K9FitPups, μια φυσικοθεραπεία, ένας ετήσιος εμβολιασμός από το Κτηνιατρικό Κέντρο Αχαρνών, ένα custom made μπρελόκ με τη φατσούλα του κατοικιδίου σας από το Pinky Paws – Hm creations, μια 12κιλη τροφή Ultra premium Hellas ”Natura + Ultra” από το Sportndog.gr, ένα χειροποίητο κολάρο από την Black Ram Paracord for Dogs… Τα δώρα πραγματικά δεν τελειώνουν! Σκέφτεστε κάτι καλύτερο γι’ αυτήν την Κυριακή;

Δείτε την εκδήλωση στο facebook.

Παρουσίαση των εκπαιδευτικών προγραμμάτων της Π.Φ.Π.Ο.

  • Που: Cinemarian, Σισμάνη 16, Νέος Κόσμος
  • Πότε: Κυριακη 26 Ιανουαρίου, στις 11 μ.μ.

Αυτήν την Κυριακή, το ραντεβού των φιλόζωων δίνεται στο δραστήριο σινεμαδάκι Cinemarian, με αφορμή το κάλεσμα της Πανελλαδικής Φιλοζωικής & Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας (Π.Φ.Π.Ο). Εκείνη τη μέρα, η Ομοσπονδία θα παρουσιάσει σε μορφή σεμιναρίου τα εκπαιδευτικά προγράμματά της, που απευθύνονται σε μαθητές δημοτικών, γυμνασίων και λυκείων όλης της χώρας. Μέσα από προβολές, παρουσιάσεις και συζήτηση, η Ομοσπονδία, οι ενώσεις-μέλη της και οι εθελοντές της στοχεύουν να κάνουν τα παιδιά μας να αγαπήσουν τα ζώα, είτε μιλάμε για κατοικίδια είτε για άγρια ζωή και φυσικά το περιβάλλον.

Δεν χρειάζεται να είναι κανείς εκπαιδευτικός, μέλος κάποιας φιλοζωϊκής οργάνωσης ή εθελοντής για να παρακολουθήσει το σεμινάριο. Αρκεί να μοιράζεται τους ίδιους προβληματισμούς και την ίδια αγάπη για κάθε μικρό ή μεγάλο ζωάκι. Οι πόρτες του Cinemarian είναι ανοιχτές μέχρι να συμπληρωθούν οι θέσεις.

Περισσότερα από Weekend
VIMA_WEB3b