MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
19
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΓΕΥΣΗ

Πού θα απολαύσετε την καλύτερη ζεστή σοκολάτα στην Αθήνα

Για εκείνους που δεν πίνουν ή δεν είναι λάτρεις του καφέ, αλλά επιλέγουν μία ζεστή σοκολάτα, με πλούσια γεύση και άρωμα για τις κρύες μέρες του χειμώνα, αυτά είναι μερικά στέκια που πρέπει να έχουν υπόψιν τους.

Monopoli Team

Κόκκινη Σβούρα
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Do small things with great love. • • • #kokkinisvoura #gardendesign #decor #photography #etypou #summer #decoration #ideas #love

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kokkini Svoura (@kokkini_svoura) στις

Ένας ζεστός χώρος με υπερυψωμένους μεγάλους καναπέδες στις δύο άκρες της αίθουσας, με βιβλία να κρέμονται από πάνω τους, αλλά και να στοιβάζονται ως βάσεις και κάτω από τα τραπεζάκια. Εδώ μπορείς να απολαύσεις ζεστή σοκολάτα σε τεράστια κούπα, με διάφορες γεύσεις, συνοδευόμενη από cookies που φτιάχνονται εκείνη την στιγμή με την παραγγελία μας και με τα υλικά που επιθυμούμε, όπως ξηρούς καρπούς, σοκολάτα ή φρούτα.
Κόκκινη Σβούρα, Αγίου Γεωργίου 17, Χαλάνδρι, 21 1012 5454

Petite Fleur Chalandri
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Today Is A Hot Chocolate Kind Of Day… #joinus #petitefleur #petitefleurchalandri #bestintown #enjoy #cafe #chocolaterie #chalandri #bestchocolate #hotchocolate #cloudyday #coldday #november

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Petite Fleur Chalandri (@petitefleur.chalandri) στις

Σε έναν εντυπωσιακό cute χώρο που θυμίζει Παρίσι, με τα έντονα χρώματα να κυριαρχούν από τις καρέκλες, τους τοίχους, μέχρι και τις κούπες, μπορείς να απολαύσεις ίσως την καλύτερη σοκολάτα της πόλης. Η αγάπη για τον καλό καφέ, το τσάι, και φυσικά τη σοκολάτα τους οδήγησε στο να δημιουργήσουν μια σειρά από συνταγές ζεστής σοκολάτας για όλες τις ώρες και όλες τις εποχές του χρόνου, χρησιμοποιώντας βιολογική σοκολάτα με 70% κακάο.
Petite Fleur Chalandri, Πλατεία Ελευθερωτών 16, Χαλάνδρι, 21 0681 4825

Dark Side of Chocolate

Το Dark Side of Chocolate είναι ένα μικροσκοπικό μαγαζί σε μια γωνία στο κέντρο της Αθήνας  και αποτελεί ένα ζεστό στέκι για όσους θέλουν να απολαύσουν χειροποίητα αριστουργήματα από σοκολάτα. Θα βρείτε 20 διαφορετικά είδη ροφημάτων, που φτιάχνονται με βιολογικό γάλα και πολλές ποικιλίες Valhrona και αρωματίζονται με κάρδαμο, τσίλι, μέντα, ξηρούς καρπούς και φρούτα.
Dark Side of Chocolate, Σόλωνος 49, Αθήνα, 21 0339 2348

Sokolata 56

Πρόκειται για ένα πανέμορφο ζεστό μαγαζάκι στη στοά της Ερμού που βγάζει στην πλατεία Αγίας Ειρήνης. Στον κατάλογο θα συναντήσετε ζεστά ροφήματα σοκολάτας που φτιάχνονται από 15 ποικιλίες, λευκές και bitter, μονοποικιλιακές ή blends και κάνουν παρέα με λαχταριστά γλυκάκια.
Sokolata 56, Βουλής 7, Αθήνα, 21 0322 9919

Clemente VII
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Can you think something better for this Saturday? ? . . #clementeathens #citylink #clementecafe #athensvoice #visitgreece #cityview #instalifo #coffee #athensgreece #clemente #coffeehouse #athens

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Clemente VIII Cafe Athens (@clemente.cafe) στις

Ένα κλασσικό ιταλικό καφέ με άρωμα Ρώμης, το οποίο αποτελεί το στέκι για πολλούς και ειδικά για τις μέρες του χειμώνα. Σίγουρα πρέπει να δοκιμάσετε την σοκολάτα με πλούσια γεύση και ακαταμάχητη μυρωδιά, αλλά κυρίως παρασκευασμένη με το χαρμάνι κακάο του Clemente.
Clemente VIII CaffèΒουκουρεστίου 3, Αθήνα, 21 0321 9340

Περισσότερα από Γεύση
VIMA_WEB3b