MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΞΟΔΟΣ

Πού θα πιείτε τα καλύτερα κοκτέιλ στο κέντρο της Αθήνας

Εξωτικά, φρουτένια, κλασικά και γλυκόξυνα, φτιαγμένα με περίεργα και σπάνια υλικά από Cocktail Masters. Όποιες κι αν είναι οι προτιμήσεις σας σε κοκτέιλ, αυτά είναι τα μπαρ που πρέπει να προσθέσετε στην ατζέντα σας!

Monopoli Team

The Clumsies
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Not ready to give up on summer yet! Aegean Negroni anyone? #theclumsies #theclumsiesfamily #world50bestbars #cocktails #nightlife #finedrinking #athens #greece

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Clumsies (@the_clumsies) στις

Ένα από τα πιο όμορφα και αριστοκρατικά μπαρ στην Πραξιτέλους, το οποίο αποτελείται από τέσσερις χώρους, ένα πέτρινο μπαρ, μια σάλα με μοναστηριακό τραπέζι, μια μικρή αυλή με πτυσσόμενη οροφή και έναν χώρο για χαλάρωση, έχει καταφέρει να εισβάλει στην λίστα με τα καλύτερα μπαρ στον κόσμο κατακτώντας την έκτη θέση στην διάσημη λίστα “The World’s 50 Best Bars” του 2019. Στο Clumsies, εκτός από καφέ και προσεγμένα πιάτα, μπορείς να απολαύσεις εξαιρετικά, περίεργα και πρωτότυπα κοκτέιλ.
Clumsies, Πραξιτέλους 30, Αθήνα

Baba au rum
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Plugging into a treasure chest with exotic recipes from the 70’s, we discovered a cult cocktail: The Bahama Mama! Borderlining on kitsch we were intrigued and inspired to transform it to a modern drink: Rums from Jamaica to Guyana, cold brew coffee, orange, pineapple and coconuts and a bit of liquorice & cardamom! Born and raised in the urban jungle of Athens. We serve it tropical! And its called Bahama Baba. New menu is out! #babaaurum #avantgardecocktails #posttiki #rumlovers #50bestbars #bahamamamacocktail #bahamababacocktail

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Baba Au Rum, Athens (@baba_au_rum) στις

Στο Baba Au Rum θα βρείτε μία προσεκτικά επιλεγμένη ποικιλία από ποιοτικά και ιδιαίτερα αποστάγματα λικέρ, με το ρούμι να κατέχει την τιμητική του. Να είστε σίγουροι ότι θα γευτείτε ανώτερες γεύσεις, που θα σας ταξιδέψουν στην ιστορία του cocktail και τις διαφορετικές κουλτούρες του. Και το Baba au Rum βρίσκεται στην λίστα με τα 50 καλύτερα μπαρ από όλο τον κόσμο για φέτος!
Baba Au Rum, Κλειτίου 6, Αθήνα

MoMix Bar Kerameikos

Στο MoMix θα γευτείτε κοκτέιλ όχι μόνο στην συνηθισμένη υγρή τους μορφή, αλλά και σε στερεή! Σφαίρες, αφροί, ξηρός πάγος και όλες οι μέθοδοι της μοριακής κουζίνας βρίσκονται στο κοκτέιλ σου. Στο συγκεκριμένο μπαρ έχεις την δυνατότητα να λιώσεις ένα ζελέ με διαφορετικές γεύσεις στο στόμα σου και να απολαύσεις μία μους γεμάτη αρώματα.
MoMix Bar Kerameikos, Κελεού 1, Αθήνα

Κόκκινος Λωτός

Ένα από τα αγαπημένα μπαρ στην περιοχή των Εξαρχείων, το οποίο χαρακτηρίζεται για την εξωτική ατμόσφαιρα και το δροσερό περιβάλλον του, συνδυασμένο με τα απολαυστικά κοκτέιλ που προσφέρει. Οι ανταγωνιστικές τιμές σε συνδυασμό με το σημείο στο οποίο βρίσκεται, το καθιστά ως το ιδανικό μπαρ που μπορεί να καθίσει κάποιος που προτιμά να συχνάζει στο κέντρο της πόλης.
Κόκκινος Λωτός, Ζωοδόχου Πηγής 5, Αθήνα

Giraffe
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Is time for a Negroni yet? #negroni #Giraffe_Athens #happybar #bar #athens #downtown #suterday #night

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giraffe_Athens (@giraffe_athens) στις

Το Giraffe είναι ένα αυθεντικό μπαράκι κοντά στο Σύνταγμα, το οποίο διακρίνεται για την jazzy διακόσμηση του ζεστού εσωτερικού χώρου, έτοιμο να σε χαλαρώσει για να απολαύσεις ένα ποτό ή ένα κοκτέιλ. Στον κατάλογο θα βρεις, εκτός από αγαπημένα κλασικά κοκτέιλ, μια λίστα με δημιουργικές συνταγές κοκτέιλ.
Giraffe, Πραξιτέλους 5, Αθήνα

Chaplin
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Combo perfeito: quinta-feira, Moscow Mule em dobro e som do @nicolas_puramente.⠀ .⠀ .⠀ .⠀ .⠀ . ? @Fvstudios⠀ #Bar #drinks #petiscos #comidadeboteco #Bares #avenidaatlantica #balneariocamboriu #santacatarina #turismo #bc #beiramar #Amigos #Happyhour

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chaplin Bar (@chaplinbarbc) στις

Αν συχνάζεις στην Πλατεία Αγίας Ειρήνης, το Chaplin αποτελεί μία από τις κορυφαίες επιλογές για τους περισσότερους. Ιδιαίτερη διακόσμηση, πρωτότυπες μουσικές, εναλλακτικά cocktails με super foods, συνθέτουν ένα στέκι all day διασκέδασης, που θα σας κερδίσει με την πρώτη επίσκεψη!
Chaplin, Καλαμιώτου 16, Αθήνα

The Bank Job
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

The movie-inspired decor and the edgy drinks will probably sum up your night here! #wronginalltherightways #cocktails #athens #cocktailbar #gentlemanthief click @alexgrymanis

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Bank Job, Athens (@thebankjob) στις

Όποιος συχνάζει στο κέντρο δεν γίνεται να μην γνωρίζει ένα από τα πιο πολυσύχναστα μπαρ που υπάρχουν στην οδό Κολοκοτρώνη. Στο μικρό και στιλάτο cocktail bar θα γευθείς μοναδικά και ιδιαίτερα κοκτέιλ με μπαχαρικά, αποξηραμένα φρούτα, σιρόπια και άλλα περίεργα συστατικά.
The Bank Job, Κολοκοτρώνη 13, Αθήνα

Kolokotroni 9
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Every Day’s creativity. . . • . . #kolokotroni_9 #ginsour #cocktailbar #withanattitude #aθend #downtown #salute

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kolokotroni 9 (@kolokotroni_9) στις

Ένα all-day μπαρ με εκλεκτές μουσικές, ξύλινα τραπεζάκια, εξαιρετικούς πίνακες, είναι έτοιμο να σε υποδεχτεί για ένα χαλαρό ποτάκι με την παρέα σου μετά την δουλειά. Εκτός από την κλασική λίστα των cocktails, θα βρείτε και μια λίστα με ιδιαίτερους συνδυασμούς με ρούμι, τζιν και βότκα, σπιτικές μαρμελάδες, μπαχαρικά και μυρωδικά.
Kolokotroni 9, Κολοκοτρώνη 9, Αθήνα

Drunk Sinatra
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Το μυστικό της διεθνούς πολιτικής είναι να κλείσεις μια καλή συμφωνία με τη Ρωσία. ??? Όττο Φον Μπίσμαρκ, 1815-1898, Γερμανός καγκελάριος

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Drunk Sinatra Athens (@drunksinatra_) στις

Σε μία από τις πιο ερωτικές στοές στο κέντρο της Αθήνας θα βρεις το Drunk Sinatra, ένα ξεχωριστό μπαρ που σε ταξιδεύει σε άλλες εποχές, μέσα από την χαλαρότητα της ατμόσφαιρας και την δυνατότητα να απολαύσεις το ποτό σου στους διάφορους χώρους που διαθέτει, στο μπαρ, στην στοά, ακόμη και στα τραπεζάκια που βρίσκονται έξω. Στο συγκεκριμένο μπαρ τα κοκτέιλ έχουν την δική τους φιλοσοφία, γεύση και άρωμα και σε συνδυασμό με τα περίεργα ονόματα που διαθέτουν, μπορούν να εντυπωσιάσουν και τον πιο απαιτητικό πελάτη.
Drunk Sinatra, Θησέως 16, Αθήνα 

Ipitou The Bar
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

If you had an extra hour in your day, how would you spend it? ??? ? @stef_nada . . #IPITOUthebar #ipitou #bar #streetbar #drink #mixology #love #cocktails #drinks #spirits #drinkresponsibly #nightlights #nightout #fall #autumn #athens #greece

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη IPITOU (@ipitouthebar) στις

Αυτό το μαγαζί θυμίζει bar ευρωπαϊκής πρωτεύουσας. Διαθέτει ένα μπαράκι και εξωτερικά τραπεζάκια στο πεζοδρόμιο, που μπορείς να απολαύσεις το ποτό σου χειμώνα καλοκαίρι! Στο Ipitou μπορείς να περάσεις όλη σου την μέρα, ξεκινώντας με καφεδάκι και καταλήγοντας το βραδάκι με ποτό ή ένα απολαυστικό κοκτέιλ, και ενώ βρίσκεσαι στο κέντρο, νιώθεις ότι είσαι μακριά από την κίνηση και την φασαρία της πόλης.
Ipitou The Bar, Ηπίτου 4-6, Αθήνα

Περισσότερα από Έξοδος
VIMA_WEB3b