MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
04
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΛΙΣΤΑ

7 από τα πιο “ινσταγκραμικά” ξενοδοχεία στο Λονδίνο

Αν αγαπάτε να χρησιμοποιείτε hashtags όπως #wokeuptothis και #interiorgoals, αυτή η λίστα με τα καλύτερα ξενοδοχεία στο Λονδίνο για το Instagram είναι για σας!

Monopoli Team | 07.11.2019

Αν βρεθείτε σ’ ένα cool ξενοδοχείο και δεν ποστάρετε φωτογραφίες στο Instagram, είστε βέβαιοι ότι προκειται για cool ξενοδοχείο;

Το Λονδίνο είναι μία φωτογενής πόλη, η οποία έχει μία ιδιαίτερη σχέση με το Instagram και ο λόγος είναι ότι προσφέρει μία μεγάλη ποικιλία από πολυτελή και στιλάτα ξενοδοχεία, τα οποία λατρεύουν οι travel bloggers!

H travel editor Ελένη Στασινοπούλου μέσα από το site The Hotel Trotter και το instsagram account της μοιράζεται μαζί μας Tips και στιγμιότυπα από επτά εξαιρετικά λονδρέζικα ξενοδοχεία που πρωταγωνιστούν στο Instagram!

Kimpton Fitzroy

Σχεδιάστηκε από τον Charles Fitzroy Doll το 1898, κι αυτή η μεγαλοπρέπεια με τη γραφική πρόσοψη και τους πολυτελείς εσωτερικούς χώρους σας κάνει να νιώσετε σαν να ζείτε σε ένα παραμυθένιο κάστρο! Για όσους λατρεύουν την περιπέτεια, το Kimpton Fitzroy είναι ένα ονειρικό ξενοδοχείο!

Ιδέες για Instagram λήψεις: O πομπώδης κεντρικός προθάλαμος δίπλα στη μαρμάρινη σκάλα και το μπαλκόνι με τις κολώνες σε κάνουν να θέλεις να βγεις έξω και να χαιρετάς το πλήθος σαν πριγκίπισσα.

Henrietta Hotel London

Αντλώντας έμπνευση από τους δρόμους του Covent Garden και τα στιλάτα διαμερίσματα του Μιλάνου, αυτό το ξενοδοχείο με τα 18 δωμάτια θα μπορούσε να αποτελέσει τον ορισμό του καλού γούστου! Αναμειγνύοντας διαφορετικά στοιχεία και στυλ, οι εσωτερικοί χώροι του Henrietta αποτελούν διακοσμητικό case study για έμπνευση και… αντιγραφή!

Ιδέες για Instagram λήψεις: Η παλέτα χρωμάτων (από τη χρυσή βελούδινη καρέκλα μέχρι τους βασιλικούς μπλε τοίχους), οι γιγαντιαίες κεφαλές κρεβατιών και το μπάνιο εμπνεόμενο από τον Wes Anderson.

Ham Yard Hotel

Το απογευματινό τσάι στο Ham Yard είναι μία από τις πιο διάσημες τελετουργίες που λατρεύουν οι instagramers! Αλλά εκτός απ’ αυτό, το συγκεκριμένο ξενοδοχείο έχει γράψει τη δική του ιστορία -από την εποχή του Pinterest- χάρη στο κύριο έκθεμα που διαθέτει, ένα ειδικά επιμελημένο χάλκινο γλυπτό του Tony Cragg και μια βιβλιοθήκη, με μια μεγάλη γκάμα προσεκτικά επιλεγμένων βιβλίων.

Ιδέες για Instagram λήψεις: Η μεγαλοπρεπής βιβλιοθήκη, οι στιλιστικές επιλογές του Kit Kemp και το δωμάτιο με θέα στην γειτονιά του Soho. 

The Ned Hotel

Στεγαζόμενο σε ένα κτίριο της δεκαετίας του 1920, στο οποίο βρίσκονταν η Midland Bank, το The Ned συνδυάζει ξενοδοχείο και club για τα μέλη του σε ένα επίπεδο που δεν είχε επιτευχθεί ποτέ ξανά πριν στο Λονδίνο. Στον εσωτερικό χώρο του ξενοδοχείου βρίσκονται 92 πράσινες κολώνες από αφρικανικά φυτά και εκατοντάδες από ξύλο καρυδιάς. Αυτό το οποίο χαρακτηρίζει το κέντρο του κτιρίου είναι το θησαυροφυλάκιο της τράπεζας, το οποίο έχει μετατραπεί σε lounge bar.

Ιδέες για Instagram λήψεις: Το θησαυροφυλάκιο, το οποίο διαθέτει πάνω από 3.000 θυρίδες ασφαλείας από ανοξείδωτο χάλυβα και το οποίο αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για το σχεδιασμό του Fort Knox στην ταινία του Bond, Goldfinger, το 1964 !

Claridge’s

Το ανεστραμμένο δέντρο του Karl Lagerfeld στο Claridges Hotel στο Λονδίνο.

Πιθανώς το πιο Χριστουγεννιάτικο ξενοδοχείο στον κόσμο, το Claridge προσφέρει υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών με πολυτελείς εσωτερικούς χώρους και έχει υπάρξει ορόσημο του Mayfair για χρόνια. Και παρόλο που είναι διάσημο για τον καλλιτεχνικό του χώρο, το καλύτερο σημείο για ινσταγκραμική φωτογραφία είναι το χριστουγεννιάτικο δέντρο που στολίζεται κάθε χρόνο.

Ιδέες για Instagram λήψεις: Το πιο πολυσυζητημένο χριστουγεννιάτικο δέντρο στο Λονδίνο, το οποίο δημιουργήθηκε από διάσημους καλλιτέχνες!

The Berkeley Hotel

Μια καταπληκτική ιεροτελεστία τσαγιού στο Berkeley

Η δεύτερη επιλογή, αυτής της λίστας, για απογευματινή έξοδο για τσάι είναι εξίσου εκπληκτική με το δικό της μοναδικό τρόπο. Το Berkeley βρίσκεται ανάμεσα από το Hyde Park και το μοντέρνο Knightsbridge και συνδυάζει τη σύγχρονη βρετανική πολυτέλεια, με τα υψηλά πρότυπα φιλοξενίας και μία από τις πιο διάσημες τελετουργίες για απογευματινό τσάι.

Ιδέες για Instagram λήψεις: Το “Prêt à Portea a.k.a.” το τελευταίο concept απογευματινού τσαγιού, ήταν εμπνευσμένο από το θρυλικό στιλάτο σπίτι του Dior. Περιείχε ένα μπισκότο σε σχήμα γόβας, εγγυημένο να σε.. τρελάνει!

Lanesborough Hotel

Τα τελευταία 3 χρόνια, πολλοί είναι εκείνοι που παρακολουθούν την σειρά “The Crown”. Το Lanesborough Hotel με τα 7 “Royal Suite” υπνοδωμάτια είναι ένα ξενοδοχείο κατάλληλο για ένα βασιλιά, βασίλισσα ή πρωθυπουργό κράτους. Περιλαμβάνει επτά υπνοδωμάτια και μπάνια, δύο καθιστικά, μία μεγάλη τραπεζαρία και προσφέρει καταπληκτική θέα στους κήπους του παλατιού του Μπάκιγχαμ.

Ιδέες για Instagram λήψεις: Αυτή η πολυτελής σουίτα θα σας κάνει να νιώσετε σαν να είστε ένας από τους πρωταγωνιστές της σειράς “The Crown”.

Περισσότερα από Προορισμοί
VIMA_WEB3b