MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Ο Χαρτοπόλεμος στο Θέατρο Γκλόρια: Δωρεάν είσοδος στη γενική πρόβα της παράστασης

Με μία σειρά θεατρικών παραστάσεων, όπου το κοινό με ελεύθερη είσοδο παρακολουθεί τη γενική πρόβα του θιάσου – την Prova Generale – η Λουξ ανοίγει δίαυλο επικοινωνίας με το θέατρο.

Monopoli Team

Η αρχή της δράσης θα γίνει την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου, με τον «Χαρτοπόλεμο», την παράσταση του Βαγγέλη Ρωμνιού σε δραματουργία Γιωργή Τσουρή και σκηνοθεσία Γιώργου Παλούμπη, στο Μικρό Γκλόρια.

Μετά το τέλος της παράστασης, θα ακολουθήσει συζήτηση μεταξύ κοινού και συντελεστών, για το θεατρικό έργο, που μόλις παρακολούθησαν.

Η πρώτη ερώτηση για την έναρξη της συζήτησης θα γίνει από τη Σοφία Πανάγου, ηθοποιό και πρεσβευτή της ενέργειας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟ Χαρτοπόλεμος, του Βαγγέλη Ρωμνιού, στο Θέατρο Γκλόρια Μικρό12.09.2018

Με αυτή την ενέργεια η Λουξ συνεχίζει να υποστηρίζει τον Ελληνικό πολιτισμό δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση πλέον και στο θέατρο, προσπαθώντας να ενδυναμώσει παράλληλα την επαφή του κοινού με τον θεατρικό χώρο. Αξίζει να σημειωθεί ότι, η Λουξ επέλεξε συμβολικά να ξεκινήσει με ένα σύγχρονο Ελληνικό έργο.

Λίγα Λόγια για την παράσταση

Με ένα sold out τριών ετών, έρχεται για 4η χρονιά φέτος ο «Χαρτοπόλεμος», από το επιτυχημένο δίδυμο Γιωργή Τσουρή – Γιώργου Παλούμπη (170 τετραγωνικά), σε κείμενο Βαγγέλη Ρωμνιού.

Μία παράσταση για την Ελλάδα του σήμερα, «γροθιά στο στομάχι» όπως χαρακτηρίστηκε. Κωμωδία και δράμα, αγωνιώδες θρίλερ και καθημερινότητα συμπλέκονται και συνθέτουν το μωσαϊκό του έργου, αλλά και την ταυτότητα της Ελλάδας του σήμερα.

Παίζουν: Πέτρος Σπυρόπουλος, Άννα Κολιοφώτη, Θάνος Αλεξίου, Παύλος Πιέρρος, Φοίβος Ριμένας

Σημείωση: η είσοδος στην γενική πρόβα της παράστασης γίνεται μόνο με προσκλήσεις. Σε περίπτωση διαθεσιμότητας θέσεων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας στο ταμείο του θεάτρου πριν την έναρξη της παράστασης. 

Περισσότερα από Θεατρικά Νέα
VIMA_WEB3b