MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ

Ο Χαρτοπόλεμος, του Βαγγέλη Ρωμνιού, στο Θέατρο Γκλόρια Μικρό

Η εταιρεία θεάτρου MA NON TROPPO και το Θέατρο Γκλόρια Μικρό παρουσιάζουν για τέταρτη χρονιά την επιτυχημένη παράσταση Χαρτοπόλεμος

Monopoli Team

Η πρεμιέρα του έργου «Χαρτοπόλεμος» θα πραγματοποιηθεί την 1η Νοεμβρίου, και η παράσταση θα παίζεται κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο στις 21:30 και την Κυριακή στις 19:00.

Η παράσταση αγκαλιάστηκε όσο λίγες από την πρώτη χρονιά που παρουσιάστηκε, ξεχώρισε από κοινό και κριτικούς και χαρακτηρίστηκε ως «γροθιά στο στομάχι» για την σύγχρονη πραγματικότητα. Κωμωδία και δράμα, αγωνιώδες θρίλερ και καθημερινότητα συμπλέκονται και συνθέτουν το μωσαϊκό του έργου, αλλά και την ταυτότητα της Ελλάδας του σήμερα. Το κείμενο ανήκει στον αείμνηστο Βαγγέλη Ρωμνιό, την δραματουργία, την επεξεργασία του κειμένου και τη μουσική έκανε ο Γιωργής Τσουρής. Την σκηνοθεσία υπογράφει ο Γιώργος Παλούμπης.

Λίγα λόγια για το έργο

Σε ένα υποθηκευμένο σπίτι, έναν σύγχρονο «Βυσσινόκηπο», πέντε ήρωες, τρία αδέλφια, μια κοπέλα και ένας πωλητής, όλοι εκπρόσωποι της αντιηρωικής γενιάς των τριαντάρηδων στην Αθήνα της κρίσης, κρίνονται, αλληλοαγαπιούνται και αλληλοκατασπαράζονται. Σε μια μόνο μέρα παιδικά και ενήλικα τραύματα χρόνων βγαίνουν στην επιφάνεια. Η προσπάθεια για επιβίωση-οικονομική αλλά και συναισθηματική-οδηγεί στα άκρα με αναπάντεχη κατάληξη. Ένα σύγχρονο θρίλερ που θα μπορούσε να έχει εξελιχθεί στην διπλανή μας πόρτα. Ένας «Χαρτοπόλεμος» που θα σκορπίσει στον αέρα τις στάχτες μιας ολόκληρης κοινωνίας.

Η εταιρεία θεάτρου Ma Non Troppo και το Θέατρο Γκλόρια Μικρό παρατείνουν την επιτυχημένη παράσταση «Χαρτοπόλεμος» έως τις 19 Ιανουαρίου και προσθέτουν στον προγραμματισμό της και δυο επιπλέον, εορταστικές, ημερομηνίες, την Τετάρτη, 25 Δεκεμβρίου στις 21:30 και την Τετάρτη, 1 Ιανουαρίου στις 21:30.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: Βαγγέλης Ρωμνιός
Σκηνοθεσία: Γιώργος Παλούμπης

Σκηνικά: Κωνσταντίνα Μαρδίκη
Κοστούμια: Βασιλική Σύρμα
Μουσική: Γιωργής Τσουρής
Φωτισμοί: Σεμίνα Παπαλεξανδροπούλου

Παίζουν: Γιωργής Τσουρής / Πέτρος Σπυρόπουλος, Βάλια Παπακωνσταντίνου / Άννα Κολιοφώτη, Θάνος Αλεξίου, Παύλος Πιέρρος και Φοίβος Ριμένας

Διάρκεια: 85 λεπτά
Τιμές Εισιτηρίων: Κανονικό 14 ευρώ, Μειωμένο 12 ευρώ, Aνέργων 10 ευρώ, Ατέλεια 5 ευρώ
Διάρκεια Παραστάσεων: Από 1/11 έως 1/03/2020
Παραστάσεις: Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο στις 21:30 και Κυριακή στις 19:00
Διασκευή: Γιωργής Τσουρής
Βοηθός Σκηνοθετη: Γιωργής Τσουρής
Πληροφορίες Χώρου: Τηλέφωνο ταμείου: 2103642334 | Καθημερινά 10:30-13:00 & 18:00-22:30
Φωτογραφίες: Γεωργία Παναγοπούλου, Ανδρέας Παπακωνσταντίνου
Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b