MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Σε αυτό το cafe στην Ιαπωνία είναι σαν να ζεις μέσα σε κόμικ!

Το cafe βρίσκεται στην συνοικία Shin Okubo της Ιαπωνίας και ονομάζεται “2D Cafe”.

Monopoli Team

Τα πάντα μέσα στον χώρο του cafe θα σε κάνουν να νιώσεις σαν να ζεις μέσα σε σελίδες κάποιου κόμικ!

Από την πρώτη κιόλας στιγμή που θα μπεις μέσα, θα δεις την μονόχρωμη διακόσμηση με το λευκό δάπεδο, τους λευκούς τοίχους, τα λευκά έπιπλα και άλλες μικρές λεπτομέρειες. Επομένως, όταν παραγγείλετε τσάι ή καφέ ή κάποιο νόστιμο επιδόρπιο, το όλο θέμα φαίνεται σουρεαλιστικό και ζωντανό, καθώς τα μάτια σας σας εξαπατούν κάνοντάς σας να αναρωτιέστε αν όλο αυτό είναι όντως πραγματικό!

Το διασκεδαστικό γεγονός είναι ότι τα έπιπλα δεν είναι όλα μονόχρωμα, καθώς είναι πραγματικά δίχρωμα. Όλες οι επίπεδες επιφάνειες είναι λευκές, ενώ οι άκρες είναι σχηματισμένες με μαύρες ανόμοιες γραμμές, όπως ακριβώς είναι και τα σκίτσα!

Όλοι γνωρίζουν την εμμονή που έχουν οι Ιάπωνες με τα κόμικς και τα animations που σε φέρνουν σε μια άλλη πραγματικότητα. Ως εκ τούτου, λαμβάνοντας υπόψη αυτό το γεγονός, αυτό το cafe θα πρέπει να είναι ένα από τα highlights στο Τόκιο, καθώς κάνει τον πραγματικό, τρισδιάστατο κόσμο που ζούμε να μοιάζει με μια επίπεδη απεικόνιση από ένα κόμικ. Ας παραδεχτούμε ότι όλοι θα ήθελαν να επισκεφτούν αυτόν τον δισδιάστατο κόσμο!

Περισσότερα από Photo Stories
VIMA_WEB3b