MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
 • ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
  ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ

  Θεατρικό εργαστήριο για ενήλικες, από τους 4Frontal

  Το εργαστήριο απευθύνεται σε όλους όσους θέλουν να γνωρίσουν την θεατρική τέχνη, ανεξαρτήτως ηλικίας.

  Monopoli Team

  Σκοπός του εργαστηρίου

  Μέσα απο λογοτεχνικά και θεατρικά κείμενα, αυτοσχεδιασμούς, ασκήσεις ομαδικότητας και υποκριτικής καθώς και προσωπικές αφηγήσεις θα προσεγγίσουμε τον τρόπο δημιουργίας μια παράστασης. Το αποτέλεσμα του εργαστηρίου θα παρουσιαστεί στο τελος της χρονιάς.

  Εισηγητές: Θανάσης Ζερίτης, Χάρης Κρεμμύδας

  Θανάσης Ζερίτης

  Ο Θανάσης Ζερίτης είναι τελειόφοιτος του τμήματος Θεατρικών Σπουδών της Αθήνας ενώ αποφοίτησε από την Δραματική σχολή του Ωδείου Αθηνών το 2011. Είναι ιδρυτικό μέλος της ομάδας 4Frontal. Από τότε έχει σκηνοθετήσει τις παραστάσεις ‘’Μύρτος’’(2019)στο Θέατρο του Νέου Κόσμου, “Οικογένεια Μπες-Βγες” (2015-16-17) «Η Αύξηση» (2014) στο Θέατρο 104 , συν-σκηνοθετήσει ενώ συμμετείχε και ως ηθοποιός στις παραστάσεις «Υμπύ Τύραννος» (2012), «Σσς..κάποιος έρχεται»(2012), «Spring X-press»(2013) ‘’Είσαι ένα κτήνος Βίσκοβιτς’’ (2017). Ως βοηθός σκηνοθέτη έχει συνεργαστεί με τον Π.Δεντάκη στον «Κύκλωπα» στην μικρή Επίδαυρο στα πλαίσια του φεστιβαλ Αθηνών(2017) Το 2016 συμμετείχε στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα για παιδιά και γονείς «Πες το με ένα παραμύθι» της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών ενώ τα τελευταία δύο χρόνια συνεργάστηκε ξανά με την Στέγη στο πρόγραμμα Onassis Youth Festival με παιδία της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης σκηνοθετώντας (σε συνεργασία με την Α.Σταφυλαράκη) εφηβικές παραστάσεις. Επίσης υπήρξε εισηγητής σεμιναρίων σε εκπαιδευτικούς σε συνεργασία με το Πανελλήνιο Δίκτυο για το θέατρο στην εκπαίδευση, και σε νεοφυείς επιχειρήσεις σε συνεργασία με τον ΕΒΕΑ. Ανήκει στην ομάδα εμψυχωτών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Learn Inn του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Ως ηθοποιός έχει συμμετάσχει σε περισσότερες απο 20 παραστάσεις και έχει συνεργαστεί ενδεικτικά με τους Τ.Κακουδάκη,Π.Δεντάκη,Γ.Σαρακατσάνη ,Α.Καραζήση.κ.α.Φέτος σκηνοθετεί τον «Μύρτο» και τα «Φτερά Μπεκάτσας» στο θέατρο του Νέου Κόσμου ,ενω συμετέχει ως ηθοποιός στον Επιθεωρητή (σκην.Γ.Παπαγεωργίου,Τempus Verum)και στην τηλεοπτική σειρά Μην Ψαρώνεις.

  Χάρης Κρεμμύδας

  Ο Χάρης Κρεμμύδας είναι απόφοιτος της Δραματικής Σχολής του Ωδείου Αθηνών (2011). Έχει σπουδάσει Γεωλογία στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και έχει Μάστερ από το πανεπιστήμιο της Νέας Ύορκης (NYU) στο τμήμα Performing Arts Administration με έμφαση Theatre Production and Management. Δούλεψε στο Atlantic Theater Company, στο Drama League, και στο MCC Theatre στη Νέα Υόρκη στο τμήμα του καλλιτεχνικού προγραμματισμού και διαχείρισης. Έχει συμμετάσχει σαν ηθοποιός στις παραστάσεις “Cavafy”(Town Hall Theatre NY, 2013), «Υμπύ Τύραννος» (2012) , «Η τελεία» (2011), «Σσς.. κάποιος έρχεται» (2012), “Spring Xpress”(2013), «ΓΑΜ» (2013), «Ο_Μισ@νθρωπος» (2018), «Ο Μύρτος» (2019) και σαν βοηθός σκηνοθέτη στις παραστάσεις: «Η αύξηση» (2014), «Ο Eραστής»(2011) και “Woman Without Men”(2010), «ΓΑΜ» (2013) και «Οικογένεια Μπες Βγες» (2015-17), Φτερά Μπεκάτσας (2019). Έχει παρουσιάσει το εργαστήριο «Σεβασμός στην ιστορία του άλλου» στα πλαίσια της 8ης Διεθνούς Συνδιάσκεψης για το Θέατρο και τις Παραστατικές Τέχνες στην Εκπαίδευση, μαζί με την Αριστέα Σταφυλαράκη, workshops για νεοφυείς επιχειρήσεις σε συνεργασία με τον ΕΒΕΑ. Ανήκει στην ομάδα εμψυχωτών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Learn Inn του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Είναι ιδρυτικό μέλος της ομάδας 4Frontal. Ενδεικτικά, έχει συνεργαστεί με τους παρακάτω σκηνοθέτες: Rachel Chavkin, Θανάσης Ζερίτης, Σταύρος Γιαννουλάδης, Κατερίνα Ευαγγελάτου, Δημήτρης Μπογδάνος, Τζ. Κακουδάκη, Άρτεμις Ιγνατίου κ.α

  Δηλώστε συμμετοχή εδώ: https://bit.ly/3417Ui7

  ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

  Το εργαστήριο πραγματοποιείται κάθε Κυριακή 17:00-20:00 στην περιοχή του Θησείου από το Νοέμβριο έως τον Ιούνιο.

  Κόστος Εργαστηρίου: 350€

  Τρόπος καταβολής διδάκτρων:
  150€ μέχρι 30/11/2019
  100€ από 1 έως 10/2/2020
  100€ από 1 έως 10/4/2020

  Περισσότερα από Σεμινάρια / Διαλέξεις
  Για να λαμβάνετε κάθε εβδομάδα στο email σας
  προτάσεις και προσκλήσεις από το Monopoli.gr
  ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ