MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΦΕΣΤΙΒΑΛ

2ο Jazz Solo Guitar Festival: Διήμερο αφιερωμένο στη σύγχρονη κιθάρα, στο Jazzét Café

Ένα ιδιαίτερο φεστιβάλ για τους λάτρεις της σύγχρονης κιθάρας και όχι μόνο, πραγματοποιείται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, στο νέο τζαζ κλαμπ της Αθήνας, το Jazzét Café.

Θοδωρής Κότσιφας
Monopoli Team

Το νέο τζαζ κλαμπ της Αθήνας, το Jazzét Café παρουσιάζει το 2οJazz Solo Guitar Festival, μια διοργάνωση ενός κιθαριστικού φεστιβάλ, που η ιδέα και υλοποίηση του, ανήκει στον καλλιτεχνικό διευθυντή του Music Center Athens – Jazzét Café και κιθαρίστα Λευτέρη Χριστοφή.

Ένα ιδιαίτερο φεστιβάλ για τους λάτρεις της σύγχρονης κιθάρας και όχι μόνο, που για πρώτη φορά πραγματοποιείται στην Ελλάδα και επικεντρώνεται στην κιθαριστική τεχνοτροπία και τεχνογνωσία, στη συνθετική αντίληψη και στην αυτοσχεδιαστική προσέγγιση της σύγχρονης κιθάρας.

Έξι κορυφαίοι Έλληνες κιθαριστές από τον ευρύ χώρο της Jazz & Fusion Μουσικής, οι Θοδωρής Κότσιφας, Γιώργος Κρομμυδάς, Πρίαμος Μωράκης, Βαλεντίνος Ντούλιας, Δημήτρης Πολίτης, Κωνσταντίνος Στουραίτης θα παρουσιάσουν ο καθένας ξεχωριστά το προσωπικό του κιθαριστικό τρόπο παιξίματος, τεχνικής και ηχοχρώματος.

Κωνσταντίνος Στουραίτης 

Ένα διήμερο τζαζ φεστιβάλ, Παρασκευή 18 και Σάββατο 19 Οκτωβρίου, στις 10.30 το βράδυ, αφιερωμένο στη σύγχρονη κιθάρα αυτήν κάθε αυτήν, όπου η “υψηλή” μουσική δεξιοτεχνία των κιθαριστών της θα συναρπάσει το φιλότεχνο ακροατήριο του Jazzét Café.

Παράλληλα με το 2οJazz Solo Guitar Festival 2019, στη γκάλερι ArteGa του Jazzét Café παρουσιάζεται η Έκθεση Τζαζ Φωτογραφίας «Jazz for Sore Eyes» του Ιωάννη Καρνεσιώτη, υπό την καλλιτεχνική επιμέλεια του Αίαντα Χριστοφή.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Παρασκευή 18/10/18, 22:30
Θοδωρής Κότσιφας, Πρίαμος Μωράκης, Βαλεντίνος Ντούλιας
Σάββατο 19/10/19, 22:30
Γιώργος Κρομμυδάς, Δημήτρης Πολίτης, Κωνσταντίνος Στουραίτης
Είσοδος: 5€
Χώρος: Jazzet Café, Καραϊσκάκη 99-101, Χαϊδάρι
Για κρατήσεις: 210.5815626

Περισσότερα από Φεστιβάλ
VIMA_WEB3b