MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
24
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΓΕΥΣΗ

To Chez Lucien επαναλειτουργεί σε νέα στέγη, στο Bios

Το αγαπημένο και μοναδικό γαλλικό μπιστρό των Πετραλώνων, που διέκοψε τη λειτουργία του πριν από έναν χρόνο, επιστρέφει και πάλι.

| Φωτογραφίες: Μαντώ Σταματίου
Monopoli Team

Η ομάδα του Chez Lucien μάς υποδέχεται πλέον στον πρώτο όροφο του Bios, όπου θα μπορούμε φέτος να απολαύσουμε το κλασικό, γνώριμο γαλλικό μενού.

Φιλέτο πάπιας με σως πιπεριού, ζουμερές entrecôte, κρεμμυδόσουπα, πατάτες gratin dauphinois, κρεμ μπρουλέ και όλα τα πιάτα που αγαπήσαμε στου Lucien τα βρίσκουμε πλέον στην ανοιχτή, φιλόξενη κουζίνα του Bios Home Kitchen όλο τον χειμώνα.

Το Chez Lucien υπάρχει στην Αθήνα από το 2002, όσα χρόνια δηλαδή και το Bios στην Πειραιώς και είναι το πρώτο γαλλικό μπιστρό της πόλης, που σύστησε στο κοινό την παραδοσιακή γαλλική κουζίνα με φιλικό και προσιτό τρόπο.

Με τον ίδιο τρόπο και με το μενού που όλοι αγαπήσαμε, το Chez Lucien θα συνεχίσει να υπάρχει στο Bios, προσφέροντας μας την αυθεντική Chez Lucien εμπειρία.

Bios Home Kitchen –  Exploring culinary culture

Το Bios Home Kitchen είναι το νέο εγχείρημα του Bios, που βρίσκεται κρυμμένο στον πρώτο όροφο του κτηρίου στην οδό Πειραιώς 84. Εδώ, σε ένα χώρο με έντονη τη μνήμη της παλιάς πόλης και την οικειότητα της κατοικίας, οι φιλόξενοι μάγειρες δημιουργούν στην ανοιχτή κουζίνα και παρουσιάζουν γεύσεις – προτάσεις, φλερτάροντας με τη πολυπολιτισμικότητα, με στόχο την έρευνα και τη δοκιμή γύρω από το φαγητό και τη γαστρονομική κουλτούρα της Αθήνας.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ώρες Λειτουργίας
Τετάρτη – Παρασκευή: 19.00 – 00.00
Σάββατο: 14.00 – 01.00
Κυριακή: 14.00 – 23.00
Τηλέφωνο Κρατήσεων: 2103425335
Διεύθυνση: Σαλαμίνος 13  Πειραιώς 84 (στον πρώτο όροφο), Αθήνα

Περισσότερα από Γεύση
VIMA_WEB3b