MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
20
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΈΞΟΔΟΣ

Δύo jazz lives, στη νέα σκηνή Jazzet, στο Χαϊδάρι

Δύο προτάσεις για live με jazz μουσική, για την Παρασκευή 27 & το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου, στη νέα σκηνή «Jazzet» στο Χαϊδάρι.

Ntinos Manos Quartet
author-image Τάσος Τσομπανίδης

Takis Paterelis Quartet
Παρασκευή 27/9

Ο εμβληματικός σαξοφωνίοστας Τάκης Πατερέλης προσδίδει μια μουσική δυναμικότητα στο ξεκίνημα της νεάς – jazz – σεζόν. O Ελληνας «Coltrane» εξακολουθεί να αυτοσχεδιάζει παρέα με τους ταλαντούχους νέους μουσικούς, τον Κωστή Χριστοδούλου (Πιάνο), Περικλή Τριβόλη (κοντραμπάσσο) και τον Δημήτρη Κλωνή (ντράμς).

Ntinos Manos Quartet
Σάββατο 28/9

H σκηνή, εάν και νέα, συνεχίζει την έντονη συναυλιακή της παρουσία στα jazz δρώμενα της πόλης προσκαλώντας το επίλεκτο κουαρτέτο του Ντίνου Μάνου. Ιδρύθηκε το 2017 με την συμμετοχή τεσσάρων μουσικών – συνθετών με παρουσία, τόσο στην εγχώρια όσο και στην διεθνή μουσική σκηνή, ενώ το 2018 κυκλόφόρησαν τον πρώτο τους δίσκο. Ο πιανίστας και συνθέτης Σταύρος Λάντσιας, ο ντράμερ Βασίλης Ποδαράς, ο σαξοφωνίστας David Lynch και ο κοντραμπασίστας και leader του γκρούπ Ντίνος Μάνος θα παρουσιάσουν ξεχωριστές διασκευές με λυρικό χαρακτήρα, επηρεασμένοι κυρίως απο την ευρωπαική jazz σκηνή.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Jazzet, Καραισκάκη 99-101, Χαιδάρι
Για κρατήσεις: 2105815626

Περισσότερα από Έξοδος
VIMA_WEB3b