MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
16
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΦΕΣΤΙΒΑΛ

7ο Φεστιβάλ Χειροποίητου και Ανακυκλώσιμου Θεάτρου στην Fabrica Athens

Η πολυδραστική ομάδα τέχνης Fabrica Athens και ο Τεχνοχώρος Φάμπρικα διοργανώνει για 7η συνεχόμενη χρονιά το Φεστιβάλ Χειροποίητου & Ανακυκλώσιμου Θεάτρου

Monopoli Team

Ένα φεστιβάλ που κάθε φθινόπωρο φέρνει στη γειτονιά του Κεραμεικού 10 μέρες γεμάτες τέχνη, εκπαίδευση και διασκέδαση! Από τις 27 Σεπτεμβρίου έως τις 6 Οκτωβρίου 2019, πάνω από πενήντα ηθοποιοί και χορευτές, εικαστικοί, κινηματογραφιστές και εκπαιδευτές, μας προσκαλούν να συμμετάσχουμε σε μια μεγάλη καλλιτεχνική γιορτή!

Με κεντρικό σύνθημα «να πάρουμε την τέχνη στα χέρια μας», το Φεστιβάλ Χειροποίητου και Ανακυκλώσιμου Θεάτρου έχει ως στόχο τη στήριξη των νέων καλλιτεχνών, την ανάδειξη των diy  δημιουργιών και η ανάπτυξη ενός δικτύου καλλιτεχνών που έχουν κοινό τρόπο σκέψης, αντίληψης και δημιουργίας. Οι καλλιτέχνες και το κοινό συναντιούνται, μοιράζονται τις ιδέες τους και τις γνώσεις τους, δημιουργούν μαζί και απολαμβάνουν μαζί την τέχνη και τις δημιουργίες τους.

Στο φετινό Φεστιβάλ θα μπορέσουμε να απολαύσουμε μία μεγάλη ποικιλία δράσεων: εκθέσεις στο φουγιέ (κόσμημα, recycling clothing, handmade creations, σημειωματάριο, recycling clothing, handmade creations κ.α.), παραστάσεις (θεάτρου, χορού, κλόουν, περφόρμανς, αλλά και μία για παράσταση για βρέφη!), προβολές ταινιών, ένα εκτενές πρόγραμμα εργαστηρίων (κλόουν, ξυλοπόδαρα, yoga, Suzuki training, αυτοσχεδιασμός, verdic art, Θέατρο της Έρευνας κ.α.), αλλά και πάρτι με διαφορετικό dj set κάθε μέρα στην αυλή της Fabrica Athens!

Δείτε το πρόγραμμα του Φεστιβάλ εδώ.

Πληροφορίες στη http://www.fabricaathens.gr/home/

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ημερομηνία: 27 Σεπτεμβρίου έως 6 Οκτωβρίου 2019

Χώρος: Fabrica Athens, Μεγ. Αλεξάνδρου 125 & Ευρυμέδοντος, Κεραμεικός, 104 35

Η είσοδος στις εκθέσεις του φουαγιέ είναι δωρεάν.

Για δηλώσεις συμμετοχής στα εργαστήρια: 210 34 11 651 (καθημερινά 18:00 – 22:00)

Εισιτήρια για τις παραστάσεις στο viva.gr.

 

 

Περισσότερα από Φεστιβάλ
VIMA_WEB3b