MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
20
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Weekend Agenda 26 – 28/7: Οι 5 καλύτερες επιλογές για το Σαββατοκύριακο

Οι δικές μας επιλογές από κορυφαίες εκδηλώσεις που γίνονται από την Παρασκευή 26 έως την Κυριακή 28 Ιουλίου 2019 και αξίζουν την προσοχή σας.

Monopoli Team

ΘΕΑΤΡΟ

Ηλέκτρα/Ορέστης από την Comedie Francaise

Για πρώτη φορά, ο πιο παλιός θίασος εν ενεργεία στον κόσμο θα παίξει στο μοναδικό Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου. Διευκρινίζοντας ότι όλες του οι συνεργασίες γεννιούνται από «κεραυνοβόλο έρωτα» για ένα κείμενο, ο Ίβο βαν Χόβε, που άνοιξε και το πρόγραμμα του Φεστιβάλ Αθηνών 2018 με την πολύ δυνατή σκηνική μεταφορά των έργων του Μπέργκμαν Περσόνα / Μετά την πρόβα, συναρθρώνει εδώ δυο κείμενα του Ευριπίδη τα οποία αφηγούνται την ιστορία της Ηλέκτρας και του Ορέστη στη συνέχειά της ή το πώς τα δυο αδέρφια ξαναβρέθηκαν και συμμάχησαν για να εκδικηθούν τη μητέρα τους, Κλυταιμνήστρα, και τον εραστή της, Αίγισθο.
Διαβάστε περισσότερα εδώ.
Παρασκευή 26/7 & Σάββατο 27/7, 21:00
Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου
Από 10€ έως 100€ 

ΌΠΕΡΑ

Τραβιάτα, του Τζουζέπε Βέρντι, στο Ηρώδειο

Ο άτυχος έρωτας της «Κυρίας με τις καμέλιες» για τον Αλφρέντο Ζερμόν, όπως τον εμπνεύστηκε και τον μελοποίησε ο Τζουζέππε Βέρντι μέσα από μελωδίες μοναδικής δύναμης, οι οποίες γράφονται ανεξίτηλα στο μυαλό και στην καρδιά, θα ζωντανέψει σε μια νέα παραγωγή σε σκηνοθεσία του Κωνσταντίνου Ρήγου.
Διαβάστε περισσότερα εδώ.
Σάββατο 27/7 & Κυριακή 28/7, 21:00
Ωδείο Ηρώδου Αττικού
15 – 100 ευρώ

ΘΕΑΤΡΟ

Φαίδρα, του Ρακίνα στο Μικρό Θέατρο Αρχαίας Επιδαύρου

Η Έφη Θεοδώρου σκηνοθετεί στο ατμοσφαιρικό θέατρο της Μικρής Επιδαύρου, το αριστούργημα του Ρακίνα, Φαίδρα. Ένα έργο για την ερωτική απόρριψη, σε νέα μετάφραση από τον Στρατή Πασχάλη και με έναν εξαιρετικό θίασο ηθοποιών. Το έργο βασίζεται στο γνωστό μύθο του Ιππόλυτου και της Φαίδρας, που έχει συγκινήσει λογοτέχνες και τραγικούς ποιητές από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα, από τον Ευριπίδη και τον Σενέκα ως τη Σάρα Κέιν.
Διαβάστε περισσότερα εδώ.
Παρασκευή 26/7 & Σάββατο 27/7, 21:30
Μικρό Θέατρο Αρχαίας Επιδαύρου
Από 5€ έως 25€

ΦΕΣΤΙΒΑΛ

UNITE with Tomorrowland, στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας

Το Tomorrowland έρχεται στην Αθήνα στον Ανοιχτό Χώρο του Ολυμπιακού Κέντρου Ξιφασκίας. Headliner σε αυτή τη μεγάλη βραδιά της dance μουσικής θα είναι ο μοναδικός Armin Van Buuren, ένας από τους κορυφαίους DJs και παραγωγούς της παγκόσμιας ηλεκτρονικής σκηνής, ο οποίος έρχεται στην Αθήνα για να παρουσιάσει ζωντανά το set του. Στην Αθήνα θα βρεθούν και άλλα επιτυχημένα και αγαπημένα ονόματα της ηλεκτρονικής μουσικής σε ολόκληρο τον πλανήτη!
Διαβάστε αναλυτικά το line up, εδώ.
Σάββατο 27/7, 17.00
Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας (εξωτερικός χώρος), Λεωφ. Ποσειδώνος, Τζιραίων 8-10
45 ευρώ (γενική είσοδος) και 150 ευρώ (VIP).

ΣΙΝΕΜΑ

Ποια νομίζεις ότι είμαι

Ένα μυθιστόρημα της Καμίλ Λοράν εμπνέει στο νεοφερμένο Σαφί Νεμπού διαδικτυακούς έρωτες με πρωταγωνίστρια την γοητευτική Ζιλιέτ Μπινός.
Χωρισμένη μητέρα δύο έφηβων αγοριών η Κλερ δυσκολεύεται να χωνέψει ότι ο επί σειρά ετών σύντροφος της την εγκατέλειψε για μια γυναίκα «που θα μπορούσε να ήταν κόρη του»…
Διαβάστε την κριτική της ταινίας εδώ.
Διαβάστε περισσότερα για τις πρεμιέρες της εβδομάδας εδώ.

Περισσότερα από Weekend
VIMA_WEB3b