MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΠΟΛΗ

Περίπατος στην Πλάκα, γεμάτος ιστορίες μυστηρίου

Το Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης μας προσκαλεί σε έναν διαφορετικό περίπατο στην Πλάκα και τα Αναφιώτικα, γεμάτο μυστήριο.

Monopoli Team

Ένας ξεχωριστός Περίπατος στην Πλάκα και τα Αναφιώτικα διοργανώνεται, την Τετάρτη 31 Ιουλίου 2019 στις 19:30, από το Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης και το Greek Cultural Institute. Οδηγός σε αυτό το μυστηριώδες ταξίδι θα είναι ο δημοσιογράφος και συγγραφέας Κώστας Στοφόρος.

Ένας περίπατος στην Πλάκα, γεμάτος μυστήριο…

Ιστορίες πραγματικές και φανταστικές, ιστορίες που πέρασαν στον κινηματογράφο και στη λογοτεχνία, άλλες που τις τυλίγει ένα άρωμα μυστηρίου. Ποιήματα, μυθιστορήματα, σενάρια…

Σε αυτή την αινιγματική περιπλάνηση θα τεθούν ερωτήματα όπως αν έζησε πράγματι στα Αναφιώτικα και σε ποιο σπίτι ο Τζιμ Μόρισον; Ποιες παράξενες οπτασίες αντίκρισε ο Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης στην ίδια γειτονιά; Ποιο όνειρο αποκάλυψε στη Σοφία Λασκαρίδου τον θάνατο του Περικλή Γιαννόπουλου; Τι κρύβει το σπίτι με την πράσινη πόρτα λίγο κάτω από τα Αναφιώτικα; Ποιοι οδήγησαν στον θάνατο τον Οδυσσέα Ανδρούτσο; Τι γύρευε μια κόκκινη Μερσεντές κάτω από τα Αναφιώτικα και ποιο ήταν το επικίνδυνο φορτίο της; Που πλανιέται το τέρας του Φρανκενστάιν;

Μετά τον περίπατό μας πίνοντας ένα ποτήρι κρασί οι συμμετέχοντες θα απολαύσουν και σκηνές από βίντεο και κινηματογραφικές ταινίες στην αυλή του Μουσείου.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

«Περίπατος στην Πλάκα γεμάτος ιστορίες μυστηρίου»

Τετάρτη 31 Ιουλίου 2019, στις 19:30

Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης & Greek Cultural Institute

Η συμμετοχή κοστίζει συνολικά 10€ και περιλαμβάνει εκτός από τον περίπατο την είσοδο στο Μουσείο.

Κάθε συμμετέχοντας θα πάρει δώρο από ένα αντίτυπο του βιβλίου “Πλακιώτικες γωνιές”

Για ομάδες των πέντε ατόμων και άνω προβλέπεται έκπτωση 20%

*Απαραίτητη η κράτηση θέσεων

Πληροφορίες/Κρατήσεις: 210 3250341 / [email protected]

Σημείο συνάντησης: Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης, Τριπόδων 23, Πλάκα, Αθήνα.

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b