MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
16
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Plaza Café στο ξενοδοχείο NJV Athens Plaza: Το πιο δροσερό στέκι του κέντρου της Αθήνας

Κάντε ένα δροσερό διάλειμμα από την καθημερινότητα, με μια στάση στο Plaza Cafe του ξενοδοχείου NJV Athens Plaza και απολαύστε την πρωτεύουσα αλλιώς…

Monopoli Team

Στο μοναδικό περιβάλλον του Plaza Café στο κέντρο της πόλης απολαμβάνετε παγωμένο καφέ ή τσάι, φυσικούς χυμούς, δροσερά κέικ και γλυκά του γνωστού Pastry Chef Διονύση Αλέρτα αλλά και μοναδικά παγωτά της Movenpick.

Επιλέξτε ένα παγωμένο ποτήρι μπύρα draft σκέτο ή συνοδέψτε το με επιλογές όπως burger, ποικιλία αλλαντικών ή τυριών, club sandwich, πίτσα ή μπρουσκέτα.

Τα καλοκαιρινά, απολαυστικά Cocktails «Summer in the City» του NJV Athens Plaza είναι εδώ για να σας ξεδιψάσουν.

Επιλέξτε ανάμεσα σε Aperol Spritz, Mango Margarita, Plaza Pina Colada και Mojito Passion.

Το Plaza Café διαθέτει ακόμα εξωτερικό χώρο με θέα την Πλατεία Συντάγματος, την Οδό Σταδίου αλλά και τον πεζόδρομο της Βουκουρεστίου.

Το NJV Athens Plaza

To NJV Athens Plaza βρίσκεται το κέντρο της Αθήνας, στην ιστορική Πλατεία Συντάγματος, και προσφέρει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου φιλοξενίας από το 1980. Με λαμπρή και μακρά πορεία σχεδόν 40 ετών, το NJV Athens Plaza καλωσορίζει επισκέπτες από όλο τον κόσμο προσφέροντας απαράμιλλη φιλοξενία και υπηρεσίες σε σύγχρονα δωμάτια και σουίτες. Διαθέτει 162 δωμάτια και 18 σουίτες με υψηλών προδιαγραφών παροχές. Οι πλήρως ανακαινισμένοι χώροι συσκέψεων και εκδηλώσεων διαθέτουν άρτιο εξοπλισμό και μπορούν να εξυπηρετήσουν έως 300 άτομα, για πάσης φύσης εκδηλώσεις όπως συνέδρια και επαγγελματικά γεύματα. Βρίσκεται κοντά στο μετρό, στα τραμ, λεωφορεία και τα τρόλεϊ.

Διαθέτει πλούσιες επιλογές απόλαυσης φαγητού όπως στο εστιατόριο The Parliament το οποίο προσφέρει μεσογειακές γεύσεις a la carte, στο Explorer’s Bar ένα εκλεπτυσμένο bar με αέρα Βρετανικού club με finger food, ποτά, κοκτέιλ και μοναδική λίστα κρασιών ενώ το Plaza Café αποτελεί τον ιδανικό προορισμό απόλαυσης καφέ και φαγητού στο κέντρο της Αθήνας.

Περισσότερα από Βγαίνουμε έξω
VIMA_WEB3b