MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΠΑΙΔΙ

Τρεις κουκλοθεατρικές βραδιές στο Αυλαία Summer Playland

Το Θέατρο Κούκλας «White Puppet» της Ιρίνα Μπόικο παρουσιάζει τρεις κουκλοθεατρικές βραδιές για παιδιά, στο Αυλαία Summer Playland.

Monopoli Team

Οι τρείς κουκλοθεατρικές βραδιές, από το Θέατρο Κούκλας «White Muppet» της Ιρίνα Μπόικο, περιλαμβάνουν τη δραματοποίηση γνωστών παιδικών παραμυθιών. Την Τετάρτη 17 Ιουλίου και την Τετάρτη 24 Ιουλίου, στις 19:30 θα ανεβεί η παράσταση «Τα Τρία Γουρουνάκια», ενώ τη Πέμπτη 25 Ιουλίου, στις 19:30 η παράσταση «Ο Λύκος και τα Εφτά Κατσικάκια». Οι παραστάσεις είναι για ηλικίες από 2,5 έως 5,5 ετών, με ηθοποιούς, κούκλες και ενεργή συμμετοχή των ίδιων των παιδιών.

«Τα Τρία Γουρουνάκια»

Πρόκειται για μιούζικαλ σε μουσική Πλάτωνα Ανδριτσάκη και σκηνοθεσία Ιρίνα Μπόικο. Μια πρωτότυπη εκδοχή του γνωστού παραμυθιού για τη φιλία, τα όνειρα και το σπίτι.

Ο Λύκος παίζει στη λίμνη με τα καραβάκια, η Αλεπού τον στέλνει να πιάσει τα Γουρουνάκια, ο Χρι-Χρι, ο Χρου–Χρου και ο Χρο-Χρο ονειρεύονται να χτίσουν ένα καράβι για να γυρίσουν όλο τον κόσμο. Τα παιδιά θα χτίσουν σπιτάκια με τα Γουρουνάκια, θα παίξουν στη λίμνη με τα καραβάκια μαζί με τον Λύκο, ενώ στο τέλος τους περιμένει όλους ένα φινάλε-έκπληξη.

«Ο Λύκος και τα Επτά Κατσικάκια»

Κουκλοθεατρικό μιούζικαλ σε σκηνοθεσία Ιρίνα Μπόικο. Βασισμένη στο γνωστό παραμύθι των αδελφών Γκριμ, η παράσταση αφηγείται την ιστορία του «Κακού» Λύκου, που ζει μόνος με όνειρο να έχει έστω ένα φίλο, καθώς και των Εφτά Κατσικιών που λατρεύουν τη μουσική και ονειρεύονται μια μεγάλη συναυλία. Όταν μια μέρα ο Λύκος θα χτυπήσει την πόρτα του σπιτιού της Κατσίκας, θα ξεκινήσει η περιπέτεια που θα αλλάξει τη ζωή όλων τους, και θα αποδείξει πως η τέχνη μας ενώνει όλους.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Θέατρο Κούκλας «White Puppet» της Ιρίνα Μπόικο.

«Τα Τρία Γουρουνάκια»

Τετάρτη 17 Ιουλίου και Τετάρτη 24 Ιουλίου, στις 19:30

Κείμενο-Σκηνοθεσία-Κατασκευή Κουκλών: Ιρίνα Μπόικο

Μουσική: Πλάτων Ανδριτσάκης

Παίζουν: Μίνα Καθέρη, Ιρίνα Μπόικο

Διάρκεια: 50’

Είσοδος: 8 ευρώ το άτομο

«Ο Λύκος και τα Επτά Κατσικάκια»

Πέμπτη 25 Ιουλίου, στις 19:30  

Κείμενο-Σκηνοθεσία-Κατασκευή Κουκλών: Ιρίνα Μπόικο

Μουσική: Γιώργος Στεφανακίδης

Παίζουν: Δημήτρης Μάκκας, Μίνα Καθέρη, Ιρίνα Μπόικο

Διάρκεια: 50’

Είσοδος: 8 ευρώ το άτομο

Αυλαία Summer Playland, στο Χώρο του Σ.Ε.Φ. στο Πειραιά, τηλ. κρατήσεων: 6973631659 και 211-8009838

 

 

 

Περισσότερα από Παιδί
VIMA_WEB3b