MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΠΟΛΗ

Το τελευταίο Meet Market της σεζόν, με θέα την Ακρόπολη

Το τελευταίο καλοκαιρινό Meet Market για φέτος έρχεται στους κήπους του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων, το Σάββατο 6 και την Κυριακή 7 Ιουλίου 2019

Monopoli Team

Το τελευταίο ραντεβού με το Meet Market, ένα πολύχρωμο και καλοσχεδιασμένο μπαζάρ μιας ποικιλίας προϊόντων, θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 6 και 7 Ιουλίου, στους γεμάτους ζωή κήπους του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων.

Περιβαλλόμενοι από φυτά και λουλούδια και με θέα την Ακρόπολη, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να συναντηθούν και να διασκεδάσουν, να παίξουν, να κάνουν τις αγορές τους, ακόμη και να δοκιμάσουν πρωτότυπες γεύσεις, όλα υπό τον ήχο ειδικά επιλεγμένης μουσικής από DJs.

Σε κάθε συνάντηση, το Meet Market προσφέρει μια ευρεία γκάμα αντικειμένων, όπως vintage ρούχα και αξεσουάρ, καθώς και δημιουργίες ανεξάρτητων σχεδιαστών, βιολογικά τρόφιμα και προϊόντα περιποίησης, συλλεκτικά αντικείμενα, είδη σπιτιού και διακόσμησης, χειροποίητα είδη δώρου, και ασφαλώς φαγητό και ποτό.

Μια πολύπλευρη γιορτή για ζευγάρια, φίλους, οικογένειες, παιδιά και κατοικίδια, με υπέροχη πράσινη ατμόσφαιρα και φόντο το λόφο της Ακρόπολης!

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Σάββατο 6 & Κυριακή 7 Ιουλίου 2019, 16:00 – 00:00
Σύλλογος Ελλήνων Αρχαιολόγων, Πεζόδρομος Ερμού 134-136, Πλατεία Ασωμάτων
Είσοδος ελεύθερη

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b