MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
04
ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
DRINKS

Συνταγή για το cocktail «Hello Summer»

Αυτό το κοκτέιλ είναι ακριβώς αυτό που υπόσχεται! Φτιάξτε το γιατί λέγεται “hello summer”.

Monopoli Team

Φτιάξτε το για το τέλειο αποτέλεσμα που δίνει το mix της τεκίλα με το καρπούζι. Φτιάξτε πουρέ από καρπούζι και βάλτε το στην κατάψυξη για την επόμενη φορά που θα θέλετε κάτι απολαυστικά παγωμένο. Ή για την επόμενη φορά που θα θέλετε να φτιάξετε ένα hello summer cocktail. Γιατί θα θελήσετε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΚέικ με γεύση λεμονιού από την food blogger Marysgramm12.09.2018

Υλικά για το cocktail
  • 5 κλώναράκια κόλιανδρο
  • 15 ml χυμό λάιμ
  • 60 ml χυμό καρπουζιού
  • 45ml τεκίλα
  • 30 ml Lillet Blanc
  • 7.5 ml νέκταρ αγαύης
  • αλάτι, μαύρο πιπέρι και σκόνη chili για το στόμιο του ποτηριού
  • Έξτρα κόλιανδρο για το γαρνίρισμα

Προετοιμασία

Για τον πουρέ καρπουζιού, αρχικά αφαιρέστε τα κουκούτσια. Λιώστε το και βάλτε το σε ένα blender μέχρι να γίνει πουρές.

Βρείτε το αγαπημένο σας ποτήρι και βρέξτε το στόμιό του με νερό ή χυμό και μετά βούτηξτε το σε ένα πιατάκι το οποίο θα έχετε γεμίσει με αλάτι, πιπέρι και chili.

Διαβάστε τη συνέχεια στο savoir ville.

Περισσότερα από The Art of Life