MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΦΕΣΤΙΒΑΛ

Athens Short Film Festival: η γιορτή των ανεξάρτητων μικρομηκάδων

Το 2ο Athens Short Film Festival σε συνεργασία με το σινεμά Μικρόκοσμος σας προσκαλούν σε μια βραδιά για την ανάδειξη των ταινιών μικρού μήκους.

Monopoli Team

Το 2ο Athens Short Film Festival επιστρέφει, μετά την περσινή του επιτυχία, στο σινεμά Μικρόκοσμος στις 12 Ιουνίου 2019.

Το Athens Short Film Festival προσκάλεσε κινηματογραφιστές από όλο τον κόσμο για μια νύχτα με ανεξάρτητες ταινίες μικρού μήκους στην καρδιά της Αθήνας.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές “οι ταινίες μικρού μήκους κατέχουν μια ιδιαίτερη θέση στο σύμπαν του σινεμά. Μπορεί να είναι δυσκολότερα προσβάσιμες και να φτάνουν δύσκολα μεγαλύτερο κοινό, αλλά η θέση τους εκτός του mainstream σινεμά και το μήκος τους δίνει στους κινηματογραφιστές περισσότερη καλλιτεχνική ελευθερία και χώρο για πειραματισμό.

Το Athens Short Film Festival, σε συνεργασία με το σινεμά Μικρόκοσμος, επιθυμεί να δώσει μια πλατφόρμα σε ταινίες μικρού μήκους, που προκαλούν την ιδέα που έχουμε για τον κινηματογράφο και την τέχνη και λένε μια ιστορία που αξίζει να ειπωθεί.

Αυτές λοιπόν είναι οι υποψηφιότητες για τα βραβεία του Athens Short Film Festival:

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη. Η προεγγραφή έκλεισε, αλλά θα μπορείτε να βρείτε εισιτήρια στον κινηματογράφο Μικρόκοσμος από τις 17:30.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Πότε: Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2019, 19:00-22:00
Που: Κινηματογράφος Μικρόκοσμος, Λεωφόρος Συγγρού 106, Αθήνα
Εισιτήρια: Στα ταμεία του Μικρόκοσμου, Λεωφ. Ανδρέα Συγγρού 106, Αθήνα

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b