MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
18
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Ντοκιμαντέρ για τους Led Zeppelin ετοιμάζει ο Bernard MacMahon

O δημιουργός του “American Epic” δουλεύει στο νέο ντοκιμαντέρ του μαζί με τους Led Zeppelin, για την επέτειο των 50 χρόνων της μπάντας

Monopoli Team

Χωρίς να έχει ανακοινωθεί ακόμα ο τίτλος, ο σκηνοθέτης του “American Epic”, Bernard MacMahon δουλεύει σε ένα ντοκιμαντέρ γύρω από τους Led Zeppelin.

Η κυκλοφορία του ντοκιμαντέρ, θα “συμπέσει” με την επέτειο των 50 χρόνων των Led Zeppelin. Η ταινία ακολουθεί την πορεία των τεσσάρων μελών στο χώρο της μουσικής από την πρώτη τους συνάντηση το καλοκαίρι του 1968 και συνεχίζει δείχνοντας όλες τις κορυφαίες στιγμές της μπάντας, όπως όταν το δεύτερο album τους πετάει τους Beatles από την κορυφή των διαγραμμάτων.

Η ταινία θα περιέχει νέες συνεντεύξεις των Jimmy Page, Robert Plant και John Paul Jones, καθώς και το πιο πρόσφατο υλικό και συνεντεύξεις του John Bohnam. Αποτελεί το πρώτο ντοκιμαντέρ στο οποίο θα συμμετέχουν οι Led Zeppelin μετά την ίδρυση τους και θα έχει υλικό που υπήρχε για χρόνια στο αρχείο τις μπάντας, όπως φωτογραφίες, βίντεο, καθώς και ακουστικό.

Ο Page δήλωσε: “Όταν είδα ο Bernard τι έχει κάνει τόσο οπτικά, όσο και ακουστικά στο American Epic, κατάλαβα ότι είναι ο κατάλληλος για να πει την ιστορία μας”.

Ο Plant πρόσθεσε: “Βλέποντας τον Will Shade και άλλους επιτυχημένους και ταλαντούχους μουσικούς να συμμετέχουν στο American Epic, με έπεισε να συμβάλλω στην πολύ ενδιαφέρον και συναρπαστική ιστορία μας”

“Είναι η κατάλληλη στιγμή για εμάς να πούμε την ιστορία μας, με τα δικά μας πλέον λόγια  και νομίζω ότι το ντοκιμαντέρ θα φέρει την ιστορία της μπάντας μας και πάλι στη ζωή”, είπε ο Jones.

Την δημιουργία του έχει αναλάβει η ομάδα του American Epic, με σκηνοθέτη τον Bernard MacMahon. Καθώς ο ίδιος βρίσκεται στο συγγραφικό κομμάτι μαζί με την Allison McGourty. Μοντάζ θα αναλάβει ο Dan Gitlin, με τον Nicholas Bergh υπεύθυνο ήχου.

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b