MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ

ASTAΘIA, από τη Dagipoli Dance Co στο Θέατρο ΠΚ

Η Dagipoli Dance Co & η ομάδα «Νόημα» παρουσιάζουν την πρωτοποριακή παράσταση «ASTAΘIA» στις 12, 14, 19, 21 Απριλίου στο Θέατρο ΠΚ – Νέος Κόσμος

Monopoli Team

Μια χορευτική παράσταση με το όνομα “ASTAΘΙΑ” θα δώσει η Dagipoli Dance Co  και η ομάδα “Νόημα” στις 12, 14, 19, 21 Απριλίου στο Θέατρο ΠΚ.

Η  Dagipoli Dance Co είναι μια ομάδα σύγχρονου χορού διαφορετική από όλες τις άλλες, αφού ο πυρήνας της αποτελείται από άτομα με κινητική αναπηρία.

Το έργο αυτό στο σύνολό του, σε χορογραφία Γιώργου Χρηστάκη, είναι ένα συγκρουσιακό παιχνίδι που επιβάλει στον θεατή να βγει απ’ την βολική θέση του παθητικού παρατηρητή, να δοκιμάσει τα όρια και τις αντοχές του και να παλέψει με τα στερεότυπα και τους δαίμονές του.

«Μια σκηνή πεδίο σύγκρουσης με τον εαυτό, με τους δαίμονές μας, με τους άλλους, με τους δαίμονες των άλλων. Μια σκηνή κόλαση… φωτιά, ένα “πύρινο αλώνι”. Αλλά και μια σκηνή που μεταμορφώνεται τελικά σε ολάνθιστο κήπο με τα πιο όμορφα λουλούδια… που δεν θα είχαν γίνει ποτέ τόσο όμορφα, τόσο ευωδιαστά, τόσο μοναδικά, αν πρώτα δεν είχαν περάσει από όλο αυτό το μακελειό».

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Σκηνοθεσία: Γιάννης Ζωγραφάκης

Μουσική: Κώστας Λειβαδάς
Χορογραφία: Γιώργος Χρηστάκης

Παίζουν: Μικαέλα Κεφαλογιάννη, Ειρήνη Μαυροματάκη, Κωνσταντίνα Δαούτη, Νίκος Ανδριγιαννάκης, Δημήτρης Γρίντζος Χορεύουν: Ειρήνη Μαυροματάκη, Νατάσα Αραμπατζή, Νικολέτα Καρμίρη, Κατερίνα Αλεξοπούλου, Άννα Βάλαρη, Αλέκος Μπλάτζε, Ανδρέας Χόκχα, Δημήτρης Γρίντζος, Μίλτος Φωτεινόπουλος και Γιώργος Χρηστάκης

Διάρκεια: 55'
Τιμές Εισιτηρίων: 10 και 7 ευρώ
Διάρκεια Παραστάσεων: Από 12 μέχρι 21 Απριλίου
Πληροφορίες: Θέατρο ΠΚ, τηλ:210 9011 677
Παραστάσεις: Παρασκευή 12,19 και Κυριακή 14,21 Απριλίου
Link Εισιτηρίων: http://pktheater.gr/
Πληροφορίες Χώρου: θέατρο ΠΚ, Κασομούλη 30 & Ρενέ Πυώ 2, 11744, Νέος Κόσμος Τηλ.: 210 9011 677
Περισσότερα από Showtimes
VIMA_WEB3b