MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
08
ΙΟΥΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Ταξιδεύουμε στη Βέροια και φωτογραφίζουμε τις “Ανθισμένες Ροδακινιές”

Η ομάδα Greek Instagramers Events σε συνεργασία με τον Τουριστικό Όμιλο Βέροιας πραγματοποιεί εκδρομή στην Βέροια, το διήμερο 23-24 Μαρτίου με αφορμή το φαινόμενο των ανθισμένων ροδακινιών

Monopoli Team

Οι συμμετέχοντες θα ανακαλύψουν και θα φωτογραφίσουν τις ξεχωριστές ομορφιές της Βέροιας και θα έχουν την ευκαιρία να περιπλανηθούν στην ανοιξιάτικη φύση, βιώνοντας μια ανεπανάληπτη εμπειρία χρωμάτων και αρωμάτων στον μαγευτικό κάμπο της περιοχής που είναι γεμάτος λουλούδια και ανθισμένες ροδακινιές.

Την πρώτη μέρα οι φωτογράφοι θα ξεναγηθούν στην πόλη της Βέροιας και θα επισκεφθούν τις παραδοσιακές γειτονιές της Μπαρμπούτας, της Κυρριώτισσας, την Παλιά Μητρόπολη Βέροιας και το Βήμα του Απόστολου Παύλου. Την δεύτερη μέρα οι συμμετέχοντες θα περιπλανηθούν και θα απαθανατίσουν το μοναδικό θέαμα που δημιουργούν τα χρώματα των ανθών στον κάμπο των ροδακινιών. Η μέρα περιλαμβάνει επίσκεψη στο μοναστήρι του Τίμιου Σταυρού και τον αρχαιολογικό χώρο της Βεργίνας.

Η φωτογραφική εκδρομή είναι ανοιχτή για όλους τους φίλους της φωτογραφίας. Φωτογράφοι και instagramers από την Β. Ελλάδα και τις κοντινές περιοχές, μπορούν να έρθουν αυθημερόν την Κυριακή 24/3, προκειμένου να συμμετέχουν στην φωτογραφική εξόρμηση στις Ροδακινιές. Το ραντεβού ορίζεται στις 10:00 στην Πλατεία Ελιάς.

Όλοι οι φωτογράφοι θα έχουν την δυνατότητα συμμετοχής στον διαγωνισμό φωτογραφίας «Ανθισμένες Ροδακινιές 2019» που διοργανώνεται από τον Τουριστικό Όμιλο Βέροιας.

Οι μετακινήσεις από Αθήνα και η διαμονή είναι χορηγία του Τουριστικού Ομίλου Βέροιας και συνεργαζόμενων καταλυμάτων της περιοχής.

Greek Instagramers Events

Οι “Greek Instagramers Events” δημιουργήθηκαν το 2013, με αφετηρία το κοινωνικό δίκτυο Instagram και στόχο να συσπειρώσουν την Ελληνική κοινότητα των φίλων της φωτογραφίας δημιουργώντας ένα βήμα καλλιτεχνικής έκφρασης, επικοινωνίας και ανταλλαγής εμπειριών. Οι δράσεις τους περιλαμβάνουν ομαδικές εκθέσεις φωτογραφίας, φωτογραφικές εξορμήσεις και εκδρομές, δωρεάν επιμορφωτικά σεμινάρια φωτογραφίας με καταξιωμένους καθηγητές καθώς και συνεργασίες με σημαντικούς φορείς του πολιτισμού όπως μουσεία, θέατρα και καλλιτεχνικά φεστιβάλ.

Περισσότερα από Τι Νέα;
Σχετικά Θέματα
ShowBiz
Θοδωρής Κατσαφάδος: Η συγκινητική ανάμνηση με την Αλίκη Βουγιουκλάκη
Θεατρικά Νέα
Ανδρομάχη του Ευρπίδη, σε σκηνοθεσία Μαρίας Πρωτόπαππα σε καλοκαιρινή περιοδεία
Εκδηλώσεις
Ιφιγένεια /Βορά: Ο μονόλογος σε σκηνοθεσία Αικατερίνης Παπαγεωργίου στην Πειραιώς 260
ΕΙΔΑΜΕ / Συναυλίες
Γιώργος Νταλάρας – Βασίλης Παπακωνσταντίνου: Δύο μόνο φωνές μπορούν να σώσουν το τραγούδι
Θεατρικά Νέα
Θέατρο Μπέλλος: Με δύο επαναλήψεις και μια νέα παραγωγή- στοίχημα τη νέα σεζόν
Αφιέρωμα
Από το School’s out μέχρι το Poison: 10 ύμνοι του Alice Cooper που θα ακούσουμε στο Rockwave
ΕΙΔΑΜΕ / Συναυλίες
Διευθύνοντας όχι μόνο την ορχήστρα αλλά και το κοινό!
ShowBiz
Χρήστος Μάστορας: Ο Στέλιος Καζαντζίδης είναι πια κομμάτι της ψυχής μου (vid)
Θεατρικά Νέα
Στο Τσακ!: Η κωμωδία της Δήμητρας Παπαδοπούλου επιστρέφει για δεύτερη χρονιά
Θεατρικά Νέα
Ο Γιάννης Μπέζος ανεβάζει τον «Οθέλλο» με Δαδακαρίδη και Σαράντη
Επίκαιρα
Καύσωνας: Ποιες ώρες θα είναι κλειστή η Ακρόπολη
Θεατρικά Νέα
ζ-η-θ, ο ξένος σε σκηνοθεσία Μιχαήλ Μαρμαρινού- Πρεμιέρα στην Επίδαυρο