MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
23
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
 • ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
  ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ

  AVRA WAVE: Γινόμαστε όλοι μέρος του πιο συναρπαστικού «κύματος»!

  Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ, της Coca-Cola Τρία Έψιλον, παρουσιάζει τη νέα δρομική του ταυτότητα και δημιουργεί το AVRA WAVE

  Monopoli Team

  To AVRA WAVE, αγκαλιάζει για πρώτη φορά τους υποστηρικτές των δρομέων και τους προσφέρει φωνή, ώστε να αγκαλιάσουν και αυτοί με τη σειρά τους την προσπάθεια όλων των αθλητών.

  Το AVRA WAVE, η νέα δρομική ταυτότητα του Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΑΥΡΑ, φέρνει κοντά όλους τους υποστηρικτές των δρομέων και ενώνει τις δυνάμεις τους, δημιουργώντας μία ομάδα προσπάθειας και υποστήριξης και δίνοντας με αυτό τον τρόπο στους δρομείς την ώθηση για να πετύχουν τους στόχους τους. Αναγνωρίζοντας τη σημασία του τερματισμού, όχι μόνο για τον δρομέα, αλλά και για τον υποστηρικτή, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ, στοχεύει να ενισχύσει την προσπάθεια των δρομέων, μέσα από τη δύναμη όλων όσων βρίσκονται στη γραμμή του τερματισμού και περιμένουν υπομονετικά τη στιγμή εκείνη που ο δικός του δρομέας θα περάσει από αυτή.

  Μέσα από τη Facebook σελίδα του, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ καλεί τους επισκέπτες να γίνουν μέλη της ομάδας AVRA WAVE, υποστηρίζοντας και οι ίδιοι τους δικούς τους δρομείς και δημιουργώντας το δικό τους μήνυμα εμψύχωσης, το οποίο θα «ηχήσει» στα αυτιά των δρομέων, ωθώντας τους έτσι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, την ημέρα του αγώνα. Με αυτό τον τρόπο μας υπενθυμίζει ότι η ΑΥΡΑ της επιτυχίας είναι μεταδοτική και κάθε φορά που ένας δρομέας τα καταφέρνει και τερματίζει, τα καταφέρνει μαζί του και ο δικός του άνθρωπος, ο υποστηρικτής του, ο οποίος ήταν και είναι η δύναμή που τον οδήγησε στο στόχο του.

  Ο Ημιμαραθώνιος της Αθήνας, ένας αγώνας τον οποίο το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ υποστηρίζει σταθερά εδώ και χρόνια, αποτελεί το σημείο εκκίνησης για το AVRA WAVE. Οι υποστηρικτές των δρομέων αλλά και οι ίδιοι οι δρομείς έχουν τη δυνατότητα να κερδίσουν δώρα και πακέτα συμμετοχής. Οι υποστηρικτές καλούνται να μοιραστούν το δικό τους μήνυμα προς τον δρομέα της επιλογής τους και το AVRA WAVE θα δημιουργήσει προσωποποιημένα δώρα τα οποία θα κάνουν τον αγώνα του κάθε δρομέα ξεχωριστό. Οι δρομείς από την άλλη, έχουν τη δυνατότητα να κερδίσουν συμμετοχές στη δυναμική AVRA Running Team, μέσα από τη Facebook σελίδα του Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΑΥΡΑ.

  Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ στηρίζει σταθερά τις μεγαλύτερες αθλητικές εκδηλώσεις της χώρας, όπως τον Μαραθώνιο της Αθήνας, τον Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης, τον Spetses Mini Marathon και πολλά ακόμη. Φέτος, για πρώτη φορά, το ηχηρό μήνυμα του AVRA WAVE θα «πλημμυρίσει» αθλητικές εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα, υποστηρίζοντας τους δρομείς και ενισχύοντας τις αξίες του Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΑΥΡΑ: Ενέργεια, Ισορροπία, Ευεξία και Φροντίδα.

  Γιατί η ΑΥΡΑ της επιτυχίας είναι μεταδοτική!

  Δες την ταινία του Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΑΥΡΑ στο YouTube και γίνε μέρος του AVRA Wave:

  Σχετικά με το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ

  Με σταθερή παρουσία εδώ και 29 χρόνια, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ, προϊόν της Coca-Cola Τρία Έψιλον, εμφιαλώνεται από το 1989 στην περιοχή του Αιγίου Αχαΐας, κάτω από συνθήκες αυστηρών ελέγχων. Η άριστη ποιότητά του διασφαλίζεται μέσω της πλήρους καθετοποίησης της παραγωγικής διαδικασίας και της πιστοποίησης των εγκαταστάσεων από τον ανεξάρτητο φορέα Lloyd’s. Διατίθεται σε γυάλινη φιάλη του 1lt, PET των 500ml, 1lt και 1,5lt, καθώς και σε πολυσυσκευασίες (6×1,5lt και 12x500ml). Tο 2005 το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ λάνσαρε το ΑΥΡΑ Bloom, το Πρώτο Φυσικό Μεταλλικό Νερό που απευθύνεται σε παιδιά και διατίθεται σε πέντε διάφανες χρωματιστές συσκευασίες των 330 ml και πολυσυσκευασία (6x330ml), Το 2006, λάνσαρε επίσης το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ Active Cap σε εργονομικό μπουκάλι των 750ml που εφαρμόζει τέλεια στο χέρι και εύχρηστο καπάκι για εύκολη μεταφορά και ελεγχόμενη κατανάλωση. Με προσανατολισμό την καινοτομία και την αειφόρο ανάπτυξη το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ υποστηρίζει με δράσεις τόσο την κοινωνία όσο και το περιβάλλον.

  Μάθετε περισσότερα στο www.avrawater.grwww.facebook.com/avrawater.gr και www.youtube.com/avrawater.

  Σχετικά με την Coca-Cola Τρία Έψιλον

  Η Coca-Cola Τρία Έψιλον, μέλος του Ομίλου Coca-Cola HBC, είναι η κορυφαία εταιρεία μη αλκοολούχων ποτών στην Ελλάδα. Με τρεις εγκαταστάσεις παραγωγής στην Ελλάδα, το Σχηματάρι Mega-Plant και τα εργοστάσια εμφιάλωσης στο Ηράκλειο Κρήτης και στο Αίγιο, παράγει και διανέμει ένα μοναδικό χαρτοφυλάκιο ποιοτικών προϊόντων που εξυπηρετούν τις ανάγκες των καταναλωτών κάθε στιγμή της ημέρας σε οποιαδήποτε περίσταση. Σε αυτά περιλαμβάνονται τα εμπορικά σήματα της The Coca-Cola Company, οι δικές της μάρκες, όπως οι χυμοί Amitaκαι Frulite, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ, καθώς και τα προϊόντα που διανέμει όπως τα chips TSAKIRIS, o καφέςLavazza, τα ενεργειακά ποτά Monster, το παγωμένο τσάι FUZETEA, η σειρά φυτικών ροφημάτων AdeZ, αλλά και τα αλκοολούχα ποτά των οίκων Edrington, Brown-Forman, Ισιδώρου Αρβανίτου και Gruppo Campari. Οι τοπικές δραστηριότητές της έχουν σημαντικό κοινωνικοοικονομικό αποτύπωμα, με συμβολή στην απασχόληση και στην οικονομία, δημιουργώντας το 54,6% του κύκλου εργασιών του τομέα των αναψυκτικών στην Ελλάδα. Κοντά στις κοινότητες όπου δραστηριοποιείται, η εταιρεία υποστηρίζει ενεργά τις τοπικές αναπτυξιακές πρωτοβουλίες που εστιάζουν στην ενδυνάμωση και απασχολησιμότητα των νέων, την αειφόρο ανάπτυξη και την ευημερία της κοινότητας.

  Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα gr.coca-colahellenic.com, το Facebook: www.facebook.com/CocaCola3E, το LinkedIN: https://www.linkedin.com/company/coca-cola-hbc/life/.

  Περισσότερα από Εταιρικές Δράσεις
  Για να λαμβάνετε κάθε εβδομάδα στο email σας
  προτάσεις και προσκλήσεις από το Monopoli.gr
  ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ