MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
16
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

O Hozier, για πρώτη φορά στην Αθήνα, στο Release Athens

O Hozier, ένας από τους πιο επιτυχημένους μουσικούς της τελευταίας δεκαετίας, έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, στο Release Athens 2019, την Κυριακή 23 Ιουνίου, στην Πλατεία Νερού

Φώτο: Edward Cooke
Monopoli Team

Ο Hozier, o Ιρλανδός συνθέτης και τραγουδιστής έγινε διάσημος με το ομώνυμο ντεμπούτο album του, το 2014, και κυρίως με το “Take Me To Church” με το οποίο κατέκτησε ολόκληρο τον κόσμο.

Ο Andrew Hozier -Byrne, όπως είναι ολόκληρο το όνομά του, είναι ένας πολυβραβευμένος μουσικός, τραγουδιστής και στιχουργός από την Ιρλανδία. Το No 1, ντεμπούτο album του, “Hozier”, κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2014 και περιέχει το πολυπλατινένιο και υποψήφιο για Grammy, τραγούδι “Take Me To Church”.

Ο δίσκος περιείχε επίσης το up-tempo “Someone New”, το “Work Song” και το “From Eden” που είχε ξεχωρίσει από νωρίς. Το 2016, ο Hozier κυκλοφόρησε το τελευταίο κομμάτι του album, “Cherry Wine”, σε single με φιλανθρωπικό σκοπό, με στόχο να αφυπνίσει το κοινό για ζητήματα ενδοοικογενειακής βίας, προσφέροντας παράλληλα όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις του σε οργανισμούς καταπολέμησης τέτοιων φαινομένων.

Στο εντυπωσιακό video πρωταγωνίστησε η, 3 φορές υποψήφια για Όσκαρ ηθοποιός, Saoirse Ronan. Μετά τη μεγάλη επιτυχία του πρώτου του album, η συνέχεια ήρθε με το κομμάτι “Better Love”, που συμπεριλήφθηκε στο soundtrackτης ταινίας “The Legend Of Tarzan”.

Το “Nina Cried Power” EP ακολούθησε τον Σεπτέμβριο του 2018, με τη συμμετοχή της θρυλικής soul / gospel τραγουδίστριας Mavis Staples και του Booker T Jones.

Φώτο: Edward Cooke

Ο πολυαναμενόμενος δεύτερος δίσκος του, “Wasteland, Baby!”, θα κυκλοφορήσει την 1η Μαρτίου.   

Σύντομα θα ανακοινωθούν περισσότερα ονόματα, τόσο για τη συγκεκριμένη ημέρα όσο και για το line-up του φεστιβάλ.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Release Athens 2019 / Κυριακή 23 Ιουνίου / Hozier + more (tba) Πλατεία Νερού / Ολυμπιακός Πόλος Φαλήρου Φαλήρου

 

Η προπώληση ξεκινάει την Πέμπτη 14/2, στις 11:00, προς 40 ευρώ (ένα εισιτήριο) και 75ευρώ (δύο εισιτήρια), για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων.

Επίσης, διατίθεται συγκεκριμένος αριθμός VIP εισιτηρίων με αρχική τιμή στα 100 ευρώ. Στη συγκεκριμένη κατηγορία περιλαμβάνονται οι εξής προνομιακές παροχές:

 

Διάθεση: Τηλεφωνικά / στο 11876 Online / www.viva.gr / https://releaseathens.gr/tickets/ Φυσικά σημεία / στα καταστήματα Reload, Seven Spots, Καταστήματα Wind, Ευριπίδης, στον πολυχώρο Yoleni’s (Σόλωνος 9, καθημερινά 8:00-00:00, Σάββατο 9:00-00:00, Κυριακή 10:00-20:00), στο Viva Kiosk Συντάγματος (Πλ. Συντάγματος 4, καθημερινά 9:00-21:00) και στο Viva Spot Τεχνόπολης (μέσα στον χώρο της Τεχνόπολης, είσοδος από οδό Περσεφόνης, Δευτ-Σαβ 11:00-19:00)

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b