MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Ανοίγει το Foyer Cafe Bistrot στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά

Μέσα σε ένα εμβληματικό κτήριο με ιστορία 120 χρόνων, εγκαινιάζεται την Πέμπτη 31 Ιανουαρίου στις 20.00, το νέο Foyer Café Bistrot

Monopoli Team

Tο Foyer Café Bistrot, θα λειτουργεί καθημερινά από την 1η Φεβρουαρίου από τις 10:00 το πρωί μέχρι αργά το βράδυ, καθώς και κατά την διάρκεια των θεατρικών παραστάσεων και των δρώμενων που φιλοξενεί το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά. Φιλικό και φιλόξενο, με ξεχωριστές μουσικές επιλογές, ιδιαίτερες γεύσεις και μια πλήρως ενημερωμένη λίστα κρασιών με εκλεκτές ετικέτες, δίνει το στίγμα της απόλαυσης αποπνέοντας τo χαρακτήρα και το ύφος αντίστοιχων café που λειτουργούν σε μεγάλα φουαγιέ θεάτρων Ευρωπαϊκών πόλεων.

Η διακόσμηση του φουαγιέ ακολουθεί πιστά τον χαρακτήρα του ιστορικού νεοκλασικού κτιρίου, με τον εντυπωσιακό πολυέλαιο, τις παλιές αυθεντικές καρέκλες του θεάτρου οι οποίες φέρουν ειδική αρίθμηση, τις φωτογραφίες – τεκμήρια μιας άλλης εποχής, τα έπιπλα και τα αντικείμενα με πρωταγωνιστή το κλασσικό πιάνο του θεάτρου, να δημιουργούν την αίσθηση Βερολινέζικου και Γαλλικού bistro εναρμονισμένα απόλυτα με τον χαρακτήρα του ιστορικού κτιρίου.

Άρωμα θεάτρου, νοσταλγία, προσωπικότητα, ατμόσφαιρα. Με αυτά τα απλά αλλά και τόσο σημαντικά συστατικά φτιάχτηκε το Foyer Café Bistrot. Συνδέοντας τις μνήμες του παρελθόντος με το παρόν, μέσα σε έναν ιδιαίτερο χώρο, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά που έχει φιλοξενήσει μερικούς από τους σημαντικότερους Έλληνες σκηνοθέτες όπως ο Δημήτρης Ροντήρης, ο Αλέξης Σολομός και ο Κάρολος Κουν, αλλά και σπουδαίους ηθοποιούς, όπως ο Αιμίλιος Βεάκης, ο Δημήτρης Χορν, ο Μάνος Κατράκης, ο Αλέξης Μινωτής, η Πειραιώτισσα Κατίνα Παξινού και η Κυβέλη.

Το Foyer Café Bistrot, το νέο εγχείρημα που φέρνει την υπογραφή των Πειραιωτών Κοσμά Καραβά, Δημήτρη Παναγόπουλου και Γιώργου Νικολάου, θα αποτελέσει έναν σημαντικό πόλο έλξης για την καθημερινή ψυχαγωγία, συνδυάζοντας την υψηλή αισθητική με την νοσταλγία και την ποιότητα.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Foyer Café Bistrot

Δημοτικό Θέατρο Πειραιά

Λεωφ. Ηρ. Πολυτεχνείου 32

 

Περισσότερα από Έξοδος
VIMA_WEB3b