MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
04
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Οι Radiohead κυκλοφόρησαν ψηφιακά το σπάνιο single τους «I’ll Wind»

To «I’ll Wind» περιλαμβάνεται στη σπάνια έκδοση “A Moon Shaped Pool” και είναι πλέον διαθέσιμο σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες μουσικής

Monopoli Team

Οι Radiohead παρουσιάζουν ένα single έκπληξη με τίτλο “I’ll Wind”, μετά την επετειακή και συλλεκτική κυκλοφορία ΟΚΝΟΤΟΚ”.

To “I’ll Wind” περιλαμβάνεται στη σπάνια έκδοσηA Moon Shaped Pool που κυκλοφόρησε σε 2πλό CD και 2πλό βινύλιο το 2016, ως bonus track μαζί με το εξαιρετικό Spectre“, που είχε γραφτεί για την τελευταία ταινία του James Bondαλλά τελικά δεν κυκλοφόρησε.

Παρ’ όλα αυτά οι Radiohead μοιράστηκαν επίσημα στις πλατφόρμες το “I’ll Wind” πριν από μερικές μέρες.

Ακούστε το εδώ:

Λίγα λόγια για την μπάντα

Οι Radiohead δημιουργήθηκαν το 1986, με ακριβώς την ίδια σύνθεση που έχουν μέχρι σήμερα. Αποτελούνται από πέντε μέλη, τους Thom Yorke (φωνητικά, κιθάρα, πιάνο), Jonny Greenwood (κιθάρα, πλήκτρα, διάφορα), Ed O’Brien (κιθάρα, δεύτερα φωνητικά, κρουστά), Colin Greenwood (μπάσο και πλήκτρα), Phil Selway (ντραμς και κρουστά) και όλοι τους ήταν σχολικοί φίλοι. Οι Radiohead έχουν πουλήσει πάνω από 30 εκατομμύρια άλμπουμ παγκοσμίως και έχουν βραβευθεί, μεταξύ άλλων, με τρία Grammy και τέσσερα Ivor Novello Awards.

Το 2019 θα εισαχθούν στο Rock and Roll Hall of Fame, αν και ο Thom Yorke δεν θα παραβρεθεί στην τελετή, λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων.

Μέσα στο 2019 ο Τομ Γιόρκ θα κυκλοφορήσει μια πιο εκτενή εκδοχή του κινηματογραφικού soundtrack που συνέθεσε για το “Suspiria” με ακυκλοφόρητο έως σήμερα υλικό. Παράλληλα, αναμένεται να κυκλοφορήσει και ο προσωπικός του σόλο δίσκος μέσα στη χρονιά.

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
Σχετικά Θέματα
Μουσικά Νέα
Εντυπωσιακή έναρξη για την Κάρμεν στη Λυρική Σκηνή
Μουσικά Νέα
Titanic Ocean: Η ταινία της Κωνσταντίνας Κοτζαμάνη με τη μουσική της Kid Moxie στο Φεστιβάλ Καννών 2026
Μουσικά Νέα
Ο Claudio Constantini για πρώτη φορά στην Αθήνα
Μουσικά Νέα
Οι Blazin’ Quartet φέρνουν την “Κοσμογονία” τους στο Half Note Jazz Club
Θεατρικά Νέα
Ωδείο Ηρώδου Αττικού 2026: Το αναλυτικό πρόγραμμα των παραστάσεων
Μουσικά Νέα
Léna: Κυκλοφόρησε το νέο άλμπουμ του λαουτίστα και συνθέτη Βασίλη Κώστα
Μουσικά Νέα
Cuál Es La Razón: Νέο τραγούδι από τον David Byrne λίγο πριν το live στην Αθήνα
Μουσικά Νέα
Δήμητρα Γαλάνη και Ελένη Τσαλιγοπούλου μαζί στο Sani Festival 2026
Μουσικά Νέα
Η Αμερική του Μάνου Χ – Μέρος Β΄: Συναυλία-αφιέρωμα στον Μάνο Χατζιδάκι στο Ηρώδειο
Μουσικά Νέα
Το “1ο Φεστιβάλ Καφενείο” στήνει το πιο επικό διήμερο γλέντι στο City Garden
Μουσικά Νέα
Η Τάμτα στο SMUT με special guests Lou και Teo.x3
Μουσικά Νέα
Μεγάλο αφιέρωμα στον Άρβο Περτ στο Ηρώδειο