MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
16
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Οι Radiohead κυκλοφόρησαν ψηφιακά το σπάνιο single τους «I’ll Wind»

To «I’ll Wind» περιλαμβάνεται στη σπάνια έκδοση “A Moon Shaped Pool” και είναι πλέον διαθέσιμο σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες μουσικής

Monopoli Team

Οι Radiohead παρουσιάζουν ένα single έκπληξη με τίτλο “I’ll Wind”, μετά την επετειακή και συλλεκτική κυκλοφορία ΟΚΝΟΤΟΚ”.

To “I’ll Wind” περιλαμβάνεται στη σπάνια έκδοσηA Moon Shaped Pool που κυκλοφόρησε σε 2πλό CD και 2πλό βινύλιο το 2016, ως bonus track μαζί με το εξαιρετικό Spectre“, που είχε γραφτεί για την τελευταία ταινία του James Bondαλλά τελικά δεν κυκλοφόρησε.

Παρ’ όλα αυτά οι Radiohead μοιράστηκαν επίσημα στις πλατφόρμες το “I’ll Wind” πριν από μερικές μέρες.

Ακούστε το εδώ:

Λίγα λόγια για την μπάντα

Οι Radiohead δημιουργήθηκαν το 1986, με ακριβώς την ίδια σύνθεση που έχουν μέχρι σήμερα. Αποτελούνται από πέντε μέλη, τους Thom Yorke (φωνητικά, κιθάρα, πιάνο), Jonny Greenwood (κιθάρα, πλήκτρα, διάφορα), Ed O’Brien (κιθάρα, δεύτερα φωνητικά, κρουστά), Colin Greenwood (μπάσο και πλήκτρα), Phil Selway (ντραμς και κρουστά) και όλοι τους ήταν σχολικοί φίλοι. Οι Radiohead έχουν πουλήσει πάνω από 30 εκατομμύρια άλμπουμ παγκοσμίως και έχουν βραβευθεί, μεταξύ άλλων, με τρία Grammy και τέσσερα Ivor Novello Awards.

Το 2019 θα εισαχθούν στο Rock and Roll Hall of Fame, αν και ο Thom Yorke δεν θα παραβρεθεί στην τελετή, λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων.

Μέσα στο 2019 ο Τομ Γιόρκ θα κυκλοφορήσει μια πιο εκτενή εκδοχή του κινηματογραφικού soundtrack που συνέθεσε για το “Suspiria” με ακυκλοφόρητο έως σήμερα υλικό. Παράλληλα, αναμένεται να κυκλοφορήσει και ο προσωπικός του σόλο δίσκος μέσα στη χρονιά.

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b