MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Το βιβλίο της ημέρας: Γκριντς, ο κατεργάτης των Χριστουγέννων του Θίοντορ Σους Γκαϊσελ

Ο Γκριντς, ο κατεργάρης των Χριστουγέννων, το αγαπημένο βιβλίο των Χριστουγέννων που θα λατρέψουν οι μικροί αναγνώστες, κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ψυχογιός.

Monopoli Team

Κάθε Κάποιος στην Κάποιων-πόλη τα Χριστούγεννα λατρεύει, μα ο Γκριντς, που ζει έξω απ’ την Κάποιων-πόλη, με τα Χριστούγεννα αγριεύει! Πλησιάζουν τα Χριστούγεννα κι ο γκρινιάρης Γκριντς δεν αντέχει άλλο. Αυτή τη χρονιά ΠΡΕΠΕΙ να κάνει κάτι: πρέπει να βρει ένα τρόπο να σταματήσει τα Χριστούγεννα!

O Θίοντορ Σους Γκαϊσελ (1904-1991), γεννημένος στο Σπρίνγκφιλντ της Μασσαχουσέτης των ΗΠΑ, ήταν ένας από τους μεγαλύτερους συγγραφείς παιδικών βιβλίων που γνώρισε ποτέ ο κόσμος. Έγινε γνωστός για τη χαρακτηριστική συγγραφή και εικονογράφηση περισσότερων από 40 βιβλίων για παιδιά. Τα βιβλία αυτά, που κυκλοφόρησαν με το ψευδώνυμο Dr. Seuss (Δρ. Σούς) μεγάλωσαν γενιές και γενιές στις ΗΠΑ αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο. Έχουν πουλήσει περισσότερα από 650 εκατομμύρια αντίτυπα και μεταφράστηκαν σε περισσότερες από 40 γλώσσες έως την ημέρα του θανάτου του. Ο συγγραφέας τιμήθηκε με ένα ειδικό βραβείο Πούλιτζερ το 1984 για τη συμβολή του στην εκπαίδευση και τη διασκέδαση των παιδιών της Αμερικής και των γονέων τους για πάνω από μισό αιώνα.

Περισσότερα από Βιβλία
VIMA_WEB3b