MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Stand up Comedy

Stand up Comedy Nights στο Jazz Point

Για άλλη μια σεζόν, το Jazzpoint επανέρχεται για να χαρίσει βραδιές γέλιου, από την Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου και για μια Πέμπτη το μήνα, με τους καλύτερους κωμικούς του Stand up Comedy που θα μας φτιάχνουν τη διάθεση!

author-image Ευδοκία Βαζούκη

Τα τελευταία χρόνια, το stand up comedy όλο και ανεβαίνει στις προτιμήσεις του κόσμου, καθώς είναι ένα είδος ανθίζει πολλά χρόνια στο εξωτερικό, κερδίζοντας μικρούς και μεγάλους τώρα και στην Ελλάδα. Το μόνο που χρειάζεται είναι ένας κωμικός, ένα μικρόφωνο και ατάκες που βγάζουν γέλιο.

Νέοι, ταλαντούχοι κωμικοί μας κρατάνε συντροφιά και φέτος, προσφέροντας δυνατές δόσεις γέλιου, σχολιάζοντας τις πιο… jazz στιγμές της καθημερινότητας με χιουμοριστικό τρόπο, όπως μόνο αυτοί ξέρουν!

*Οι παραστάσεις του stand up comedy θα γίνονται μία Πέμπτη το μήνα. Για περισσότερες πληροφορίες για τις παραστάσεις μπορείτε να καλέσετε στα τηλέφωνα: 2109803398, 6942022500

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ


Παίζουν: Χρύσα Κατσαρίνη / Μαζί της, οι κωμικοί: Στέλιος Ανατολίτης, Οδυσσέας Μαυρομμάτης, Δημήτρης Χριστοδούλου, Ελπίδα Μηναδάκη / Guest: Σπήλιος Φλώρος

Τιμές Εισιτηρίων: 4 ευρώ
Διάρκεια Παραστάσεων: Από Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου έως 30 Μαϊου 2019
Παραστάσεις: Mία Πέμπτη το μήνα στις 21.00
Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b