MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
20
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Κωμωδία

Παγωτό μεσ΄ το χειμώνα

Η νεανική θεατρική ομάδα «NAMASTE» Ο.Ε.Θ.-Σ.Ε.Η. παρουσιάζει στο θέατρο Αθηνά την εναλλακτική κωμωδία του Ιταλού συγγραφέα, Μίνο Μπελέι «Παγωτό μεσ΄ το χειμώνα», σε σκηνοθεσία Ιωσήφ Βαρδάκη, που αρχικά είχε ανακοινωθεί με τον τίτλο «Απόψε δε θα κοιμηθεί κανείς». Παρακολουθούμε ένα σύνολο από μικρές παγίδες, σε ξέφρενους ρυθμούς, από την πρώτη κιόλας στιγμή που ο ήρωας […]

Παγωτό μεσ΄ το χειμώνα - Monopoli.gr
Monopoli Team

Η νεανική θεατρική ομάδα «NAMASTE» Ο.Ε.Θ.-Σ.Ε.Η. παρουσιάζει στο θέατρο Αθηνά την εναλλακτική κωμωδία του Ιταλού συγγραφέα, Μίνο Μπελέι «Παγωτό μεσ΄ το χειμώνα», σε σκηνοθεσία Ιωσήφ Βαρδάκη, που αρχικά είχε ανακοινωθεί με τον τίτλο «Απόψε δε θα κοιμηθεί κανείς».
Παρακολουθούμε ένα σύνολο από μικρές παγίδες, σε ξέφρενους ρυθμούς, από την πρώτη κιόλας στιγμή που ο ήρωας του έργου αναστατώνει τους φίλους του με μια ψεύτικη αυτοκτονία, εξαιτίας του χωρισμού του από τη γυναίκα της ζωής του. Όντας ο ίδιος παθολογικά ζηλιάρης, βλέπει παντού εραστές, μηχανήματα κατασκοπείας, ερωμένες, δημιουργώντας πρόβλημα στον ίδιο του τον εαυτό, αλλά και στους γύρω του.
Ο συγγραφέας φτιάχνει ένα παιχνίδι γέλιου, σατιρίζοντας τις σχέσεις μεταξύ καβγά και συμφιλίωσης, εξιστορώντας τις ίντριγκες και τα καμώματα των παραφρόνων και των θυμάτων τους.
Μετάφραση – διασκευή: Κωνσταντίνα Γιαχαλή, Παναγιώτης Μαντζιάφος, Σκηνογράφος: Μιχάλης Τοπκαράς, Ενδυματολόγος: Δημήτρης Κούρας

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: Μίνο Μπελέι
Σκηνοθεσία: Ιωσήφ Βαρδάκης


Παίζουν: Δημήτρης Γιώτης, Γιάννης Δρίτσας, Ευτυχία Γιακουμή, Θεοδώρα Βουτσά

Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ