MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
21
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Η νέα εικαστική ταυτότητα του Μεγάρου Μουσικής

Προσθήκη ως αγαπημένη πηγή

Το Δημιουργικό Γραφείο Post-Spectacular Office επιλέχθηκε να σχεδιάσει, ύστερα από πρόσκληση ενδιαφέροντος, τη νέα οπτική ταυτότητα και τα υλικά προβολής, διαφήμισης και επικοινωνίας του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών για την καλλιτεχνική περίοδο 2018–2019.

Monopoli Team

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google

Η ομάδα Post-Spectacular Office εξηγεί την κεντρική ιδέα του σχεδιασμού:

«…η μουσική και κατ’ επέκταση ο ήχος γίνονται η αφορμή, το εργαλείο για τη δημιουργία αυτής της νέας οπτικής γλώσσας. Ο ήχος ως κύμα, παλμός, κίνηση μεταφράζεται σε εικόνα μετατρέποντας το άυλο σε απτή πληροφορία. Το φως και η σκιά, δύο χωρικές έννοιες, μεταφράζονται σε βασικές χρωματικές επιλογές, μαύρο-άσπρο, στοχεύοντας στην απλότητα και την ανάδειξη των πρωταρχικών νοημάτων. Με αφορμή αυτές τις σκέψεις οραματιστήκαμε τη νέα οπτική ταυτότητα για το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.»

Κleiw sxediasmos Post Spectacular Office

Το εικαστικό για την παιδική παράσταση η Κλειώ ταξιδεύει στο μουσικό χωροχρόνο που παρουσιάζεται στο πλαίσιο του κύκλου Το Μέγαρο των παιδιών (4/11 & 25/11/2018, 27/1 & 17/3/2019).

2018.11.03 04.20 To Fterwto Alogo 1 sxediasmos Post Spectacular Office

Το εικαστικό για την παράσταση “Το Φτερωτό Άλογο” που θα παρουσιαστεί στην Παιδική Σκηνή του Μεγάρου. Το έργο βασίζεται σ’ ενα ανέκδοτο παραμύθι του Νίκου Καζαντζάκη σε θεατρική διασκευή του σκηνοθέτη Βασίλη Μαυρογεωργίου και μουσική Νίκου Κυπουργού.

2018.12.21 amahl and the night visitors sxediasmos Post Spectacular Office

Το εικαστικό για την παιδική όπερα του Τζαν Kάρλο Μενόττι “Ο Αμάλ και οι νυχτερινοί επισκέπτες” που θα παρουσιαστεί από την Καμεράτα στο πλαισιο των εκδηλώσεων Χριστούγεννα στο Μέγαρο στις 21 Δεκεμβρίου 2018. Μουσική διεύθυνση: Μάρκελλος Χρυσικόπουλος.

2018.12.23 25 xronia Ekklisiastiko Organo sxediasmos Post Spectacular Office 1

Το εικαστικό για την παράσταση “25 χρόνια Εκκλησιαστικό Όργανο” που θα παρουσιαστεί στις 23 Δεκεμβρίου 2018. Η Ουρανία Γκάσιου, οργανίστα του Μεγάρου και της Γαλλικής Προτεσταντικής εκκλησίας του Λονδίνου, παρουσιάζει ένα πρόγραμμα με κορυφαία έργα κλασικών και σύγχρονων συνθετών, ξεδιπλώνοντας την εκφραστική παλέτα του βασιλιά των οργάνων. Ένα χριστουγεννιάτικο ρεσιτάλ με 6.000 αυλούς!

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google
Προσθήκη του monopoli.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Περισσότερα από Εικαστικά
Σχετικά Θέματα
Εικαστικά
Δήμος Αθηναίων: Άνοιξαν οι εγγραφές για τα Προγράμματα Δημιουργικής Μάθησης του ΟΠΑΝΔΑ
Εικαστικά
Τα Ημερολόγια: Συνεχίζεται στο Ναύπλιο η μεγάλη έκθεση για τον Χρήστο Μποκόρο
Εικαστικά
Νέα δωρεά από τον NEON: Εγκατάσταση της Μαρίας Λοϊζίδου στον αρχαιολογικό χώρο Κεραμεικού
Εικαστικά
clinamen: Η viral εγκατάσταση του Céleste Boursier-Mougenot ταξιδεύει στην Αθήνα
Εικαστικά
Cycladic Talk: Η Catherine McCormack ξετυλίγει το αρχέτυπο της «Αφροδίτης» με αφορμή τον Jeff Koons
Εικαστικά
1ο Συμπόσιο Γλυπτικής Χανίων: Η τέχνη γεννιέται σε δημόσια θέα
Εικαστικά
Έκθεση αφιερωμένη στη διαδρομή του Platforms Project στον «Λόφο» της Κυψέλης
Art & Culture
Πέντε γυναίκες καλλιτέχνιδες "κατοικούν" στις Καμπόνες της Νάξου
Εικαστικά
Νέα, μεγάλη δωρεά της Συλλογής Δασκαλόπουλου προς 4 μουσεία της Ελλάδας και της Σκωτίας
Εικαστικά
Τέχνη για το εδώ και τώρα: 46 καλλιτέχνες από 10 χώρες ενώνουν τις φωνές τους σε μια ελληνική γκαλερί
Εικαστικά
11 Έλληνες καλλιτέχνες σε σημαντικές διεθνείς εκθέσεις, με τη στήριξη του ΕΜΣΤ
Εικαστικά
PCAI x British Council: Οι Black Female in Architecture στο φετινό Tilos Artist Residency