MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
07
ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Η νέα εικαστική ταυτότητα του Μεγάρου Μουσικής

Προσθήκη ως αγαπημένη πηγή

Το Δημιουργικό Γραφείο Post-Spectacular Office επιλέχθηκε να σχεδιάσει, ύστερα από πρόσκληση ενδιαφέροντος, τη νέα οπτική ταυτότητα και τα υλικά προβολής, διαφήμισης και επικοινωνίας του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών για την καλλιτεχνική περίοδο 2018–2019.

Monopoli Team

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google

Η ομάδα Post-Spectacular Office εξηγεί την κεντρική ιδέα του σχεδιασμού:

«…η μουσική και κατ’ επέκταση ο ήχος γίνονται η αφορμή, το εργαλείο για τη δημιουργία αυτής της νέας οπτικής γλώσσας. Ο ήχος ως κύμα, παλμός, κίνηση μεταφράζεται σε εικόνα μετατρέποντας το άυλο σε απτή πληροφορία. Το φως και η σκιά, δύο χωρικές έννοιες, μεταφράζονται σε βασικές χρωματικές επιλογές, μαύρο-άσπρο, στοχεύοντας στην απλότητα και την ανάδειξη των πρωταρχικών νοημάτων. Με αφορμή αυτές τις σκέψεις οραματιστήκαμε τη νέα οπτική ταυτότητα για το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.»

Κleiw sxediasmos Post Spectacular Office

Το εικαστικό για την παιδική παράσταση η Κλειώ ταξιδεύει στο μουσικό χωροχρόνο που παρουσιάζεται στο πλαίσιο του κύκλου Το Μέγαρο των παιδιών (4/11 & 25/11/2018, 27/1 & 17/3/2019).

2018.11.03 04.20 To Fterwto Alogo 1 sxediasmos Post Spectacular Office

Το εικαστικό για την παράσταση “Το Φτερωτό Άλογο” που θα παρουσιαστεί στην Παιδική Σκηνή του Μεγάρου. Το έργο βασίζεται σ’ ενα ανέκδοτο παραμύθι του Νίκου Καζαντζάκη σε θεατρική διασκευή του σκηνοθέτη Βασίλη Μαυρογεωργίου και μουσική Νίκου Κυπουργού.

2018.12.21 amahl and the night visitors sxediasmos Post Spectacular Office

Το εικαστικό για την παιδική όπερα του Τζαν Kάρλο Μενόττι “Ο Αμάλ και οι νυχτερινοί επισκέπτες” που θα παρουσιαστεί από την Καμεράτα στο πλαισιο των εκδηλώσεων Χριστούγεννα στο Μέγαρο στις 21 Δεκεμβρίου 2018. Μουσική διεύθυνση: Μάρκελλος Χρυσικόπουλος.

2018.12.23 25 xronia Ekklisiastiko Organo sxediasmos Post Spectacular Office 1

Το εικαστικό για την παράσταση “25 χρόνια Εκκλησιαστικό Όργανο” που θα παρουσιαστεί στις 23 Δεκεμβρίου 2018. Η Ουρανία Γκάσιου, οργανίστα του Μεγάρου και της Γαλλικής Προτεσταντικής εκκλησίας του Λονδίνου, παρουσιάζει ένα πρόγραμμα με κορυφαία έργα κλασικών και σύγχρονων συνθετών, ξεδιπλώνοντας την εκφραστική παλέτα του βασιλιά των οργάνων. Ένα χριστουγεννιάτικο ρεσιτάλ με 6.000 αυλούς!

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google
Προσθήκη του monopoli.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Περισσότερα από Εικαστικά
Σχετικά Θέματα
Εικαστικά
«Κλεμμένος Πειρατής» – «Beauty and Blue»: Το διπλό εκθεσιακό ταξίδι του Απόστολου Χαντζαρά στην Πάτμο
Εικαστικά
Kalliste – Corso Greek: Η Ελλάδα τιμώμενη χώρα της Διεθνούς Μπιενάλε Τεχνών της Φωτιάς BIBAF26
Εικαστικά
Ιόλη Τζανετάκη: Το θραύσμα είναι ένας τρόπος να σκεφτούμε τη σχέση μας με την ιστορία και τη μνήμη
Εικαστικά
Μετεώρημα Ι-II: Στα Κύθηρα, η ζωγραφική της Βασιλικής Κοσκινιώτου “συναντά” τoν Νίκο Καρούζο
Εικαστικά
Μουσείο Μπενάκη: Τέσσερις εκθέσεις που ξεχωρίζουν το φθινόπωρο του 2026
Art & Culture
Όσο κρατάει ο μπάλος, όσο κρατάει μια ζωή…
Εικαστικά
Τοπία της Ψυχής: Έκθεση της Εθνικής Πινακοθήκης στη Σπάρτη αφιερωμένη στο έργο του Wassili Lepanto
Εικαστικά
Θραύσματα και ορίζοντες: Σύγχρονες συναντήσεις με την κλασική αρχαιολογία στη Σάμο
Εικαστικά
ΕΜΣΤ: Στον Γαλλο-Λιβανέζο Valentin Noujaïm το πρώτο βραβείο Mediterranean Video Art Production Grant
Εικαστικά
Ανδρίων Έργα και Ημέρες: Μια φωτογραφική έκθεση μνήμης της Άνδρου στην Καΐρειο Βιβλιοθήκη
Εικαστικά
Μουσείο Ακρόπολης: Πανσέληνος Αυγούστου με διερυρμένο ωράριο και ξενάγηση
Εικαστικά
Κάπρος 2026: Ένα φεστιβάλ που θα γεμίσει τέχνη τα πάνω Τσέρια Μεσσηνίας