MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Η νέα εικαστική ταυτότητα του Μεγάρου Μουσικής

Το Δημιουργικό Γραφείο Post-Spectacular Office επιλέχθηκε να σχεδιάσει, ύστερα από πρόσκληση ενδιαφέροντος, τη νέα οπτική ταυτότητα και τα υλικά προβολής, διαφήμισης και επικοινωνίας του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών για την καλλιτεχνική περίοδο 2018–2019.

Monopoli Team

Η ομάδα Post-Spectacular Office εξηγεί την κεντρική ιδέα του σχεδιασμού:

«…η μουσική και κατ’ επέκταση ο ήχος γίνονται η αφορμή, το εργαλείο για τη δημιουργία αυτής της νέας οπτικής γλώσσας. Ο ήχος ως κύμα, παλμός, κίνηση μεταφράζεται σε εικόνα μετατρέποντας το άυλο σε απτή πληροφορία. Το φως και η σκιά, δύο χωρικές έννοιες, μεταφράζονται σε βασικές χρωματικές επιλογές, μαύρο-άσπρο, στοχεύοντας στην απλότητα και την ανάδειξη των πρωταρχικών νοημάτων. Με αφορμή αυτές τις σκέψεις οραματιστήκαμε τη νέα οπτική ταυτότητα για το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.»

Κleiw sxediasmos Post Spectacular Office

Το εικαστικό για την παιδική παράσταση η Κλειώ ταξιδεύει στο μουσικό χωροχρόνο που παρουσιάζεται στο πλαίσιο του κύκλου Το Μέγαρο των παιδιών (4/11 & 25/11/2018, 27/1 & 17/3/2019).

2018.11.03 04.20 To Fterwto Alogo 1 sxediasmos Post Spectacular Office

Το εικαστικό για την παράσταση “Το Φτερωτό Άλογο” που θα παρουσιαστεί στην Παιδική Σκηνή του Μεγάρου. Το έργο βασίζεται σ’ ενα ανέκδοτο παραμύθι του Νίκου Καζαντζάκη σε θεατρική διασκευή του σκηνοθέτη Βασίλη Μαυρογεωργίου και μουσική Νίκου Κυπουργού.

2018.12.21 amahl and the night visitors sxediasmos Post Spectacular Office

Το εικαστικό για την παιδική όπερα του Τζαν Kάρλο Μενόττι “Ο Αμάλ και οι νυχτερινοί επισκέπτες” που θα παρουσιαστεί από την Καμεράτα στο πλαισιο των εκδηλώσεων Χριστούγεννα στο Μέγαρο στις 21 Δεκεμβρίου 2018. Μουσική διεύθυνση: Μάρκελλος Χρυσικόπουλος.

2018.12.23 25 xronia Ekklisiastiko Organo sxediasmos Post Spectacular Office 1

Το εικαστικό για την παράσταση “25 χρόνια Εκκλησιαστικό Όργανο” που θα παρουσιαστεί στις 23 Δεκεμβρίου 2018. Η Ουρανία Γκάσιου, οργανίστα του Μεγάρου και της Γαλλικής Προτεσταντικής εκκλησίας του Λονδίνου, παρουσιάζει ένα πρόγραμμα με κορυφαία έργα κλασικών και σύγχρονων συνθετών, ξεδιπλώνοντας την εκφραστική παλέτα του βασιλιά των οργάνων. Ένα χριστουγεννιάτικο ρεσιτάλ με 6.000 αυλούς!

Περισσότερα από Εικαστικά
VIMA_WEB3b