MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Μουσικός Αύγουστος στο Cafe του Νομισματικού Μουσείου

Ο Aύγουστος έρχεται πιο μουσικός από ποτέ στο Cafe του Νομισματικού Μουσείου, με ένα πλούσιο και ενδιαφέρον πρόγραμμα μουσικών εκδηλώσεων για όλο τον μήνα.

Monopoli Team

Πέμπτη 2 Αυγούστου 2018 | 21.00 

Simopoulos World Jazz Quintet

Η jazzwoman Νάνα Σιμόπουλος επιστρέφει στον κήπο του Νομισματικού Μουσείου μαζί με τρεις σταθερούς συνεργάτες της για να μας παρουσιάσουν μια βραδιά τζαζ, με κύρια αναφορά στα πρωτότυπα μουσικά έργα της μουσικού με τίτλο «Skins».

Το άλμπουμ «Skins» αποτελείται από οκτώ πρωτότυπα μουσικά έργα της Νάνας. To υλικό του πανέμορφα ηχογραφημένου άλμπουμ, αντλείται από πλούσιες πηγές και έχει επιρροές που εκτείνονται ανά αιώνες, σε κάθε μήκος και πλάτος του πλανήτη, με τη συνθέτρια να κάνει αναφορές σε διάφορες κουλτούρες, αλλά και στο ίδιο της το παρελθόν.

23316795 1193124210789179 1140684963602735603 n 132055106

Πέμπτη 9 Αυγούστου 2018 | 21.00

Εύα Σακελλάρη

Η Εύα Σακελλάρη δίνει ραντεβού στον κήπο του Νομισματικού Μουσείου για να μας ταξιδέψει μουσικά σε γνωστές soul, funk, pop, jazz επιτυχίες σε μια άκρως ενδιαφέρουσα εμφάνιση με πολλές εκπλήξεις καθώς δεν θα λείψουν οι «πειραγμένες» διασκευές σε αγαπημένα τραγούδια. Η βραδιά θα γεμίσει με μουσική καθώς η Joss Stone, η Etta James και πολλές άλλες πασίγνωστες τραγουδίστριες θα «δανείσουν» τα τραγούδια τους για αυτήν τη μαγευτική νύχτα. Η βραδιά θα περιλαμβάνει και τις original συνθέσεις της Εύας Σακελλάρη όπως το άκρως καλοκαιρινό και καινούργιο της Single με τίτλο “Money Friend”.

2018 08 23 DILEMMA

Πέμπτη 23 Αυγούστου 2018 | 21.00

Dilemma in Cineland

Οι DILEMMA έρχονται στο café του Νομισματικού Μουσείου στις 23 Αυγούστου, για να παρουσιάσουν ορχηστρικά θέματα από τη δισκογραφία τους, καθώς και μουσικές και τραγούδια που έχουν ακουστεί σε αγαπημένες κινηματογραφικές ταινίες όπως οι La vita e bella, Amelie, La la land, Aλίμονο στους νέους, κ.ά και παίζονται σε δεύτερη εκτέλεση. Σαξόφωνο και κιθάρα εμπλέκονται σ’ ένα παιχνίδι με αναπάντεχους μουσικούς διαλόγους, ξεδιπλώνοντας συναισθήματα από τις πιο σκοτεινές ενδοσκοπήσεις μέχρι τον πιο φωτεινό λυρισμό. Ενά μαγικό μουσικό ταξίδι σε έναν κήπο που θα θυμίζει θερινό μουσικό σινεμά.

Παίζουν:
Σωτήρης Τράγκας | φωνή, σαξόφωνο, φυσαρμόνικες
Πόπη Νταλαχάνη | φωνή, κιθάρα, loops

tina alexopoulou

Πέμπτη 30 Αυγούστου 2018 | 21.00

Τίνα Αλεξοπούλου – J’ai rêvé d’une nuit

Με αφορμή το καινούργιο της single ‘J’ai rêvé d’une nuit’ που κυκλοφόρησε σε Ελλάδα και Γαλλία, μας παρουσιάζει μερικά τραγούδια από το επερχόμενο άλμπουμ της το οποίο θα περιέχει την διασκευή του «Αστέρι μου Φεγγαρι μου» (Φαίδρα) του Μίκη Θεοδωράκη στα γαλλικά! Δεν θα λείψουν βέβαια τζαζ αγαπημένα, κεφάτα swing, γαλλικά ρομαντικά τραγούδια, παθιασμένα μιούζικαλ αλλά και ελληνικές διασκευές του ’50 και του ’60.

Η Τίνα Αλεξοπούλου παράλληλα με την καλοκαιρινή περιοδεία της μουσικής παράστασης «Το Πρώτο μας Πάρτυ» του Μάκη Δελαπόρτα με θρυλικούς τραγουδιστές όπως τον Δάκη, Μπέσσυ Αργυράκη, Σοφία Βόσσου, Λάκη Τζορντανέλλι, Γιώργο Πολυχρονιάδη κ.τ.λ., παίρνει μια ανάσα στο δροσερό κήπο του Νομισματικού Μουσείου. Μαζί της οι εξαιρετικοί μουσικοί Brian Voll στο πιάνο, Φοίβος Μποζάς στο σαξόφωνο, Μάριος Σκούφος στο μπάσο και Κώστας Καλογήρου στα τύμπανα.

Τηλέφωνο για κρατήσεις: 210 3610067
Νομισματικό Μουσείο, Πανεπιστημίου 12, Αθήνα | 210 3610067 

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b