MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Διακοπές πολλών αστέρων: δείτε πού και ποιους θα συναντήσετε αυτο το καλοκαίρι!

Το monopoli.gr ετοίμασε μία λίστα με διεθνούς φήμης celebrities και σας παρουσιάζει πού και με ποιους περνούν τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

author-image Λένα Δαλαμαρίνη

Αν πρέπει αυτή η λίστα να ξεκινήσει με μία συγκεκριμένη celebrity, αυτή δεν θα μπορούσε να είναι άλλη από την Kim Kardashian. Η γνωστή reality star και επιχειρηματίας επέλεξε τα νησιά Turks & Caicos στην Καραϊβική.

kim kardashian turks and caicos

Kim Kardashian

Από την άλλη, η αδερφή της Kim Kardashian Kourtney βρέθηκε στο Capri, μαζί με τον σύντροφό της, Younes Bendjima, τα τρία της παιδιά, αλλά και τη μητέρα της, Kris Jenner.

kourtney kardashian capri

Kourtney Kardashian και Kris Jenner

Η Bella Hadid ταξίδεψε ως το Μονακό και ανέβασε φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram από πολυτελές σκάφος, φορώντας μπικίνι γνωστού γαλλικού οίκου μόδας.

bella hadid monaco

Bella Hadid

Η Gwyneth Paltrow, λίγους μήνες μετά το γάμο της με τον Brad Falchuk, ταξίδεψε ως την Costa Palmas του Μεξικού, για να περάσει το μήνα του μέλητος.

Costa Palmas Gwyneth Paltrow Instagram Map

Gwyneth Paltrow και Brad Falchuk

Τη Γαλλική Πολυνησία και συγκεκριμένα το νησί Bora – Bora επέλεξε η Halle Berry, όπου και ταξίδεψε μαζί με τα παιδιά της, Maceo – Robert και Nahla Ariela.

Halle Berry with kids bora bora

Halle Berry

Την Ελλάδα, και συγεκριμένα τη Σκιάθο, επέλεξε για ακόμα μια χρονιά η Kate Hudson. Η εγκυμονούσα ηθοποιός βρέθηκε στο νησί των Σποράδων μαζί με την παρέα της.

kate hudson skiathos

Kate Hudson

Η Rwanda έγινε ο καλοκαιρινός προορισμός για την Ellen DeGeneres και τη σύζυγό της Portia de Rossi. Αφορμή για αυτό το ταξίδι στάθηκε η κατασκευή του Ellen DeGeneres Campus στη χώρα, ενός κέντρου που ασχολείται με την προστασία των γορίλων.

ellen portia rwanda

Ellen DeGeneres και Portia de Rossi

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b