MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Buffalo Wings & Rings: H απόλυτη γευστική sports & lifestyle εμπειρία για πρώτη φορά στην Ελλάδα!

Είστε από αυτούς που δεν μπορούν να αντισταθούν στη θέα ενός καλοψημένου μπέργκερ; Eίστε από εκείνους που έχουν αδυναμία στα σπορ; Αν η απάντησή σας είναι “ναι” και στις δύο ερωτήσεις, τότε έχουμε να σας ανακοινώσουμε το εξής: To Buffalo Wings & Rings, η διάσημη αμερικάνικη αλυσίδα casual dining, άνοιξε τις πόρτες του πρώτου καταστήματος στην Ελλάδα, στην Ν. Ερυθραία Αττικής.

author-image Ευδοκία Βαζούκη

Η ιδέα πίσω από το Buffalo Wings & Rings υλοποιήθηκε στις Η.Π.Α το 1984, όταν άνοιξε το πρώτο εστιατόριο. Ακολούθησαν πολλά άλλα και σήμερα η αλυσσίδα αριθμεί συνολικά 80 καταστήματα.

Σαν πρόταση, βασισμένη στο αμερικάνικο πρώτυπο, ήδη αποτελεί trend σε πολλές χώρες, πραγματοποιώντας μάλιστα σιγά σιγά και τα πρώτα δειλά βήματα στην Ευρώπη. Η Κύπρος ήδη το “αγκάλιασε” και τώρα έχει έρθει και η σειρά της Ελλάδας, με το πρώτο κατάστημα στη Ν. Ερυθραία στην Αττική. Με την φιλοδοξία βέβαια, να προχωρήσουν στο άνοιγμα περισσότερων καταστημάτων, στοχεύοντας να συνεπάρουν τους λάτρεις των σπορ και όχι μόνο. 

Buffalo Wings Rings 4

To Buffalo Wings & Rings είναι διάσημο για τα ομώνυμα “Wings” του, τις πεντανόστιμες και ζουμερές φτερούγες κοτόπουλου, φτιαγμένες σύμφωνα με την κλασική αμερικάνικη συνταγή, που γεννήθηκαν στο Μπάφαλο της Νέας Υόρκης στα τέλη της δεκαετίας του ’60.

Ο χώρος σίγουρα θα σου θυμίσει κάποιο diner που έχεις δει σε αμερικάνικη ταινία, ενώ έχουν στηθεί 31 οθόνες led – εκ των οποίων η μία είναι 82 ίντσες! – οι οποίες προβάλλουν ταυτόχρονα αγώνες από διαφορετικά αθλήματα από όλο τον κόσμο, δημιουργώντας μία ολοζώντανη ατμόσφαιρα και κάνοντας τον επισκέπτη να αισθάνεται σαν να βρίσκεται σε μια VIP κερκίδα!

Buffalo Wings Rings 1

Το μότο του μαγαζιού – που θα παρατηρήσεις πως είναι γραμμένο και σαν επιγραφή στον τοίχο – δεν είναι άλλο από το EAT, DRINK, TALK LOUDLY!, το οποίο προδιαθέτει τους παρευρισκόμενους για μια ιδιαίτερη εμπειρία, που θα περιλαμβάνει τη θέαση κάποιου αγαπημένου σπόρ, την απόλαυση του αγαπημένου τους πιάτου, παρέα με τα αγαπημένα τους πρόσωπα. 

Κι επειδή πάντα όταν ακούμε αμερικάνικο φαγητό το μυαλό μας πάει συνήθως κατ’ευθείαν σε καθετί junk και πρόχειρο, πρέπει να ξεκαθαρίσουμε κάτι που μας επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο σεφ. Τα φρέσκα υλικά και το γεγονός πως όλα – από το κρέας μέχρι και τη σως που θα τα συνοδεύει – είναι δικής τους παραγωγής και είναι αυτά που κάνουν το Buffalo Wings & Rings να ξεχωρίζει απο όλες τις αμερικάνικες αλυσίδες “γρήγορου φαγητού” που γνωρίζαμε ως τώρα. Κι αυτό γιατί μπορεί το όλο κόνσεπτ και η νοοτροπία να είναι αμερικάνικα, όμως στόχος τους είναι να πλησιάσουν όσο το δυνατόν περισσότερο γίνεται τα ευρωπαϊκά πρότυπα και να προσαρμόσουν την παραδοσιακή αμερικάνικη συνταγή σε κάτι περισσότερο… δικό μας. Κι εκεί θέλουν να βασίσουν την επιτυχία τους!

Buffalo Wings Rings 2

Στο Buffalo Wings & Rings θα βρείτε ένα πλούσιο all-American μενού με πολλές κλασσικές αμερικάνικες γεύσεις αλλά και αμέτρητες παραλλαγές σε ό,τι αφορά τον τρόπο μαγειρέματος των πιάτων, βραβευμένες συνταγές, καθώς και ιδιαίτερα αλλά εξίσου νόστιμα πιάτα για χορτοφάγους. Στο μενού τα ομώνυμα διάσημα wings έχουν την τιμητική τους σε 60 διαφορετικούς συνδυασμούς, σερβιρισμένα με μια πεντανόστιμη σως, καυτερή ή και όχι – για τους λιγότερο τολμηρούς (σαν εμένα)!

Φυσικά στο μενού θα μπορείτε να επιλέξετε και κάποια είδη από σαλάτες ή και quesadillas, επιμελημένες από τους ίδιους τους chef του Buffalo Wings & Rings, με τα πιο φρέσκα υλικά, αλλά και τα ζουμερά burgers που θα ικανοποιήσουν κάθε απαιτητικό ουρανίσκο.

Buffalo Wings Rings 3

Φυσικά, δεν θα μπορούσαν να λείπουν και οι γεύσεις από το Μεξικό, με τα tacos και τα fajitas να σε περιμένουν να τα δοκιμάσεις! Το καλύτερο όμως σας το φυλάξαμε για το τέλος και δεν είναι άλλο από τα γλυκά του μενού, τα οποία είναι δια χειρός του μετρ της ζαχαροπλαστικής Διονύση Αλέρτα και θα βάλουν σε πειρασμό μικρούς και μεγάλους!

Μην παραλείψετε να δοκιμάσετε τα δροσερά signature cocktails από τους επιδέξιους bartenders του μαγαζιού, που συμπληρώνουν το πλούσιο μενού, καθώς και τις μπύρες με επιλογή ανάμεσα σε περισσότερες από 10 διαφορετικές ετικέτες.

Buffalo Wings Rings 3

Τίποτα από τα παραπάνω δεν μπορεί να σας αφήσει αδιάφορους, πιστέψτε μας, ωστόσο είναι κι αυτές οι επιπλέον ενέργειες και δράσεις που δίνουν στο μαγαζί ένα έξτρα bonus! Και ποιά είναι αυτά; Μέσα από τα διαφορετικά Daily Specials που έχει σχεδιάσει, το Buffalo Wings & Rings κάνει την κάθε ημέρα της εβδομάδας μια ξεχωριστή εμπειρία!

Κάθε Δευτέρα βράδυ, μεταξύ 19:00 και 23:00, το Buffalo Wings & Rings προσφέρει το 20% των πωλήσεών του για να στηρίξει το έργο ενός – κάθε φορά διαφορετικού – μη κερδοσκοπικού ιδρύματος. Πρόκειται για τα λεγόμενα Marvelous Mondays, μια ενέργεια που διεξάγεται σε όλα τα Buffalo Wings & Rings παγκοσμίως με μεγάλη επιτυχία και αποτελεί τον κύριο άξονα φιλανθρωπικής δράσης της αλυσίδας.

Συγκεκριμένα, αυτόν τον μήνα το Buffalo Wings & Rings στηρίζει τους παρακάτω οργανισμούς:

  •  Δευτέρα 4 Ιουνίου «Το Χαμόγελο του Παιδιού»
  •  Δευτέρα 11 Ιουνίου «EΛΙΖΑ»
  •  Δευτέρα 18 Iουνίου «Κιβωτός του Κόσμου»
  •  Δευτέρα 25 Ιουνίου «Μαζί για το Παιδί»

Άλλη μία ενέργεια που καθιερώνει το Buffalo Wings & Rings είναι τα Family Sundays, γιατί η Κυριακή δεν είναι μόνο αθλητική, είναι και οικογενειακή! Κάθε Κυριακή μεσημέρι, τα παιδιά που επισκέπτονται το Buffalo Wings & Rings μαζί με τους γονείς τους, εκτός από τις λαχταριστές γεύσεις και παιδικά μενού που θα απολαύσουν, μπορούν να διασκεδάσουν και να απασχοληθούν μέσα από διαφορετικές παιδικές δραστηριότητες και διαδραστικά παιχνίδια.

mexican food

Επίσης, οι Τρίτες στο Buffalo Wings & Rings μετατρέπονται σε Taco Tuesdays, αφού εκείνη την ημέρα θα βρείς όλα τα tacos στην εκπληκτική τιμή των 1,99€! Κάθε Τετάρτη, έχει Wing Wednesdays, τα ζουμερά διάσημα Wings κοτόπουλου διατίθενται με το τεμάχιο, μόλις 0,49€. Οι Πέμπτες είναι αφιερωμένες στα δροσιστικά κοκτέιλς του μαγαζιού, όπου οι επισκέπτες με κάθε μαργαρίτα που παραγγέλνουν παίρνουν μία δεύτερη δωρεάν, στο πλαίσιο των Margarita Thursdays. Τέλος, η εβδομάδα κλείνει με τον καλύτερο τρόπο με τα Sunday Night Draft Beers, αφού κάθε Κυριακή βράδυ με κάθε παραγγελία μίας draft μπύρας, το Buffalo Wings & Rings προσφέρει μία ακόμα δωρεάν.

Buffalo Wings Rings 4

Εσείς είστε έτοιμοι για την πιο γευστική sports & lifestyle εμπειρία; 

Buffalo Wings & Rings, Χαριλάου Τρικούπη 127, Νέα Ερυθραία, 210 6206625

Περισσότερα από Γεύση
VIMA_WEB3b