MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Οι Scorpions στο Καλλιμάρμαρο: χρησιμες πληροφορίες για το μεγάλο live

Τι θα πρέπει να γνωρίζετε λίγο πριν τη μεγάλη συναυλία των Scorpions στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο στις 16 Ιουλίου 2018.

Monopoli Team

Μπορεί κάποιες ζώνες να εξαντλήθηκαν προ πολλού, η προπώληση όμως συνεχίζεται με καταιγιστικούς ρυθμούς καθώς υπάρχουν ακόμα εισιτήρια που οι τιμές τους αρχίζουν από τα 35 ευρώ.

Γιατί να έρθετε: 

– Για μία και μοναδική φορά θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε τους Scorpions στο ομορφότερο στάδιο του κόσμου, στο Καλλιμάρμαρο.

– Οι Scorpions θα παίξουν το πιο αγαπημένο ροκ ρεπερτόριο τους. Πάνω από δύο ώρες πρόγραμμα, αμέτρητες επιτυχίες.

– Η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών θα ανοίξει την βραδιά με μια σειρά από μεγάλες επιτυχίες των Scorpions έτσι όπως μόνο αυτή μπορεί να παρουσιάσει, με συμφωνικό ήχο.

– Ο Ρούντολφ Σένκερ έχει ετοιμάσει μια έκπληξη για όλους μας την ώρα που η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών θα βρίσκεται στην σκηνή.

Χρήσιμες πληροφορίες:

Ήδη λειτουργεί ταμείο έξω από το Καλλιμάρμαρο καθημερινά 10:00-18:00 και την Δευτέρα 16/07 θα λειτουργεί από τις 9:00 το πρωί μέχρι και την συναυλία. Την Δευτέρα 16 Ιουλίου 2018 οι πόρτες στο στάδιο ανοίγουν στις 17:00. Μέσα στο στάδιο δεν επιτρέπεται το κάπνισμα και η κατανάλωση φαγητού και ποτού εκτός από νερό.

LINE UP

21:00 | Η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών παρουσιάζει 6 μεγάλες επιτυχίες των Scorpions οι οποίες θα ακουστούν για πρώτη φορά στην Ελλάδα με καθαρά συμφωνικό ήχο.

22:00 | Οι Scorpions ανεβαίνουν στην σκηνή για ένα δίωρο εκρηκτικό Live.

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b