MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Maroussa’s apartments στη Σέριφο

Εξερευνήστε την πανέμορφη Σέριφο έχοντας ως βάση σας το ιδιαίτερο συγκρότημα Maroussa’s apartments.

author-image Ευδοκία Βαζούκη

Στην καρδιά του Αιγαίου, θα βρεί κανείς τη Σέριφο, το νησί των Κυκλάδων, με την ιδιαίτερη ομορφιά, την οποία έχει καταφέρει να διατηρήσει αναλλοίωτη, παρ’ όλο που αποτελεί έναν από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς στις Κυκλάδες τα τελευταία χρόνια. Ωστόσο, σε σχέση με τα υπόλοιπα νησιά των Κυκλάδων που βρίσκονται σε αυτή τη λίστα, αυτό που κάνει τη Σέριφο να ξεχωρίζει είναι το γεγονός πως αποτελεί επιλογή για όσους ψάχνουν το διαφορετικό!

serifos c2

Εάν είστε κι εσείς από αυτούς, τότε μη διστάσετε να επιλέξετε το νησί της Σερίφου για τις διακοπές σας και να είστε σίγουροι πως θα βρείτε πολλούς λόγους που θα σας ανταμείψουν γι’ αυτή σας την απόφαση. Η «άγρια» ομορφιά της, το βραχώδες τοπίο, τα γαλανοπράσινα κρυστάλλινα νερά, η γραφική Χώρα πάνω στον βράχο με θέα που κόβει την ανάσα, τα ολόλευκα μικρά σπιτάκια καθώς και το επιβλητικό Ενετικό κάστρο, είναι μερικοί μόνο από τους λόγους αυτούς, που θα σας κάνουν να βιώσετε έντονα συναισθήματα αλλά και μια ανακούφιση, που το νησί βρίσκεται διατηρεί μια κάποια απόσταση από αυτό που ονομάζουμε «μαζικό τουρισμό». Δεν θα πούμε περισσότερα, όσοι αγαπάτε τέτοιου είδους διακοπές γνωρίζετε ήδη για τί πράγμα μιλαμε…

chora serifou

120407018

Τα διαμερίσματα Μαρούσα βρίσκονται στην ιδανική θέση, καθώς διαθέτουν μοναδική θέα στο Αιγαίο και στα γύρω νησιά, ενώ συνδυάζουν την ησυχία με την εγγύτητα στο Λιβάδι, εκεί δηλαδή όπου επικεντρώνεται η νυχτερινή ζωή της Σερίφου. Πιο συγκεκριμένα βρίσκονται σε απόσταση περίπου 1χμλ από το Λιβάδι, που είναι το λιμάνι της Σερίφου. Εδώ θα βρείτε εμπορικά καταστήματα και μίνι μάρκετ, εστιατόρια εκεί που σκάει το κύμα και καφέ μπαρ με θέα στην παραλία.

7056586

Πολύ σημαντικό επίσης είναι, ότι σε απόσταση 300μ. βρίσκεται η παραλία Καράβι, ενώ στα 400μ. θα βρείτε τη μοναδική οργανωμένη παραλία της Σερίφου, τα Λιβαδάκια. Σε κοντινές αποστάσεις (5′ μόλις με το αυτοκίνητο) βρίσκεται η Χώρα, με τα γραφικά και πεντακάθαρα σοκάκια, καθώς και οι παραλίες Καλό Αμπέλι, Βαγιά, Γάνεμα και το ψαροχώρι Κουταλάς. Σημειώνεται πως στις εγκαταστάσεις παρέχεται δωρεάν ιδιωτικός χώρος στάθμευσης.

serifos9e

Τα κλιματιζόμενα διαμερίσματα του Maroussa διαθέτουν παραδοσιακή επίπλωση, κατάλευκους τοίχους και επιπλωμένο μπαλκόνι.

kitchen sitting room

Όλα περιλαμβάνουν ιδιωτικό μπάνιο με ντους και μικρή κουζίνα ενιαίας διαρρύθμισης με καθιστικό και τραπεζαρία. Είναι εξοπλισμένα με τηλεόραση επίπεδης οθόνης, στεγνωτήρα μαλλιών και ηλεκτρικό φουρνάκι με εστίες μαγειρέματος.

58108241

Τα Maroussa’s apartments είναι άνετα, μοντέρνα με όλες τις σύγχρονες ανέσεις. Όλα αποτελούνται από ένα ή δύο υπνοδωμάτια, καθιστικό με πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και ιδιωτική βεράντα με θέα στη θάλασσα. Υπάρχει δυνατότητα για επιπλέον κρεβάτι ή παρκοκρέβατο. Η καθαριότητα των διαμερισμάτων φυσικά, είναι καθημερινή. 

58106679

Στα  Maroussa’s apartments θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε και πρωινό με μια ποικιλία από σπιτικές λιχουδιές, όλες φτιαγμένες με μεράκι και αγάπη, σε συνδυασμό με την εμπειρία και την τέχνη μίας παλιάς νοικοκυράς, της κυρίας Μαρούσας. 

120408101

Μοναδικές χειροποίητες πίτες με ντόπιες πρώτες ύλες, εκλεκτά αλλαντικά και τυριά, σπιτικά γλυκά, μπισκότα και μαρμελάδες από φρούτα του κήπου της, φρεσκοστυμμένοι χυμοί και αρωματικός καφές, είναι ότι πρέπει για να ξεκινήσετε την εξερεύνηση του νησιού γεμάτοι ενέργεια και ανεβασμένη διάθεση!

120408109

Τα  Maroussa’s apartments  δίνουν έμφαση στις μικρές λεπτομέρειες στο πλαίσιο της όλης φιλοξενίας, με στόχο να κάνουν την διαμονή σας και τις διακοπές σας γενικά στη Σέριφο, άνετες, διασκεδαστικές, αξέχαστες!

Περισσότερα από Προορισμοί
VIMA_WEB3b