MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Οι ταινίες της εβδομάδας: Η επιστροφή των δεινοσαύρων και μερικές ακόμη, όμορφες, κινηματογραφικές ιστορίες

Αυτή είναι μια πραγματικά καλή βδομάδα, (μέχρι την επόμενη που το σασπένς με το θέαμα ανεβαίνουν κι άλλο λόγω «Διαδοχής» και «Απίθανων 2») με τα φλας να πέφτουν πάνω στο θεαματικό σίκουελ του προ τριετίας «Jurassic World».

author-image Κωνσταντίνος Καϊμάκης

Στο νέο φιλμ που έχει τον υπότιτλο «Το βασίλειο έπεσε» ο ισπανός σκηνοθέτης Χουάν Αντόνιο Μπαγιόνα – θυμάστε το ισπανικό θρίλερ «Ορφανοτροφείο»;- κάνει παπάδες οδηγώντας τους προϊστορικούς ήρωες που ανέστησε ο Σπίλμπεργκ πριν από 25 χρόνια σε νέες περιπέτειες.

Εντυπωσιακή και η επανεμφάνιση του Πολ Σρέιντερ αν και η σκληρή εξομολόγηση του με τίτλο «Ακρότητες» απευθύνονται σε συγκεκριμένο και σκληροπυρηνικό κοινό. Θεωρητικά στο ίδιο κοινό ίσως να αποσκοπούσε και το «Γκοντάρ, αγάπη μου» (ελέω της ιδιάιτερης προσωπικότητας του πάπα της Νουβέλ Βαγκ) αλλά ο ικανότατος Χαζαναβίσιους του «Artist» βγάζει λαγούς από το καπέλο του ταχυδακτυλουργού με ένα κωμικό ντοκιμαντέρ-μυθοπλασίας που αποκαλύπτει πολλά για τον δαιμόνιο Γκοντάρ.

Καλές προθέσεις, μέτρια αποτελέσματα στα «Με αγάπη, Σάιμον» και «Βασικός ύποπτος» όπου ξεχωρίζει η υποκριτική κόντρα δύο Πιρς (Πιρς Μπρόσναν- Γκάι Πιρς).

Σπατάλη ταλέντου στο «Βαθύ γαλάζιο» του Βιμ Βέντερς με τους Αλίσια Βικάντερ και Τζέιμς Μακαβόι, και λίγα κωμικά πράγματα από την πληθωρική Έιμι Σούμερ στο «Κορίτσι για φίλημα»

https://www.youtube.com/watch?time_continue=140&v=8I2JrgIQuyE

Περισσότερα από Editors
VIMA_WEB3b