MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Art Campus 2018: Δραματοποιημένο μουσικό εργαστήριο για νέους λυρικούς τραγουδιστές

Ο Σύλλογος Οι Φίλοι της Μουσικής προσκαλεί στο Art Campus 2018, νέους ταλαντούχους λυρικούς τραγουδιστές για να συμμετάσχουν από τις 16 έως τις 22 Ιουλίου 2018, σε ένα επταήμερο δραματοποιημένο μουσικό εργαστήριο, με τίτλο «Η Αριάδνη στους Δελφούς».

Monopoli Team

Το εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Ευρωπαϊκού Πολιτιστικού Κέντρου Δελφών. 

Κλάουντιο Μοντεβέρντι (1567 – 1643): “Ο Θρήνος της Αριάδνης”
μαδριγάλι σε τέσσερα μέρη για 5 φωνές, VI βιβλίο μαδριγαλιών, SV 107
Λιμπρέτο-στίχοι: Οττάβιο Ρινουτσίνι (1562-1621)

Στο ειδικά σχεδιασμένο επταήμερο εργαστήριο «Η Αριάδνη στους Δελφούς» νέοι λυρικοί τραγουδιστές θα έχουν την δυνατότητα να έρθουν σε επαφή με την θεατρική πλευρά ενός μουσικού δράματος και να εξοικειωθούν με τα βασικότερα στάδια προετοιμασίας μιας σκηνικής παραγωγής, εστιάζοντας εξ ίσου τόσο στο μουσικό όσο και στο υποκριτικό μέρος.

Το εργαστήριο θα κορυφωθείμε την παρουσίαση του έργου, σε χώρο των Δελφών, ανοιχτή στο κοινό.

Βρείτε τους όρους συμμετοχής, εδώ. 

ergastirio delfoi 2018

Εάν είστε νέος καλλιτέχνης ηλικίας 18-28 ετών, με ειδίκευση στη φωνή σοπράνο, μέτζο σοπράνο, άλτο,κόντρα τενόρος, τενόρος, μπάσος και σπουδαστής σε αναγνωρισμένο ελληνικό ωδείο επιπέδου από Β’ ανωτέρα και άνω ή απόφοιτος ελληνικού αναγνωρισμένου ωδείου ή φοιτητής σε ελληνικό ή ξένο ΑΕΙ και θέλετε να συμμετάσχετε στο Art Campus 2018, δηλώστε συμμετοχή για τις ακροάσεις, μέχρι τις 15 Μαΐου, εδώ. 

Η συμμετοχή στο Art Campus είναι δωρεάν και τα έξοδα μεταφοράς, διαμονής και διατροφής καλύπτονται από τον Σύλλογο Οι Φίλοι της Μουσικής. 

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b