MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
23
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Τοp-4 παιδικά βιβλία από τις εκδόσεις Διόπτρα

Οι εκδόσεις Διόπτρα μας προτείνουν 4 νέες εκδόσεις για παιδιά που αξίζει να προσέξουμε!

169b52286be148cd35f871eddda74e45
author-image Ευδοκία Βαζούκη

Το κουνελάκι άκουγε

Συγγραφέας: Cori Doerrfeld

Σελίδες: 36

Η συγκινητική ιστορία του μικρού Άλκη μεταφέρει στα παιδιά μερικά από τα σπουδαιότερα νοήματα της ζωής. Με ιδιαίτερη απλότητα, η συγγραφέας Cori Doerrfeld αφηγείται την αρχή μιας νέας φιλίας που γεννιέται με αφορμή μια απώλεια. Η φιλία αυτή θα δείξει στους αναγνώστες ότι, κάποιες φορές, η σιωπή και η κατανόηση είναι όλα όσα χρειαζόμαστε. Το βιβλίο θα λειτουργήσει ως μία υπενθύμιση για το ότι κανείς δεν χρειάζεται να μας υποδείξει πώς να αισθανθούμε και πως είναι αναγκαίο να βιώσουμε συναισθηματικά στάδια μιας κατάστασης.

Ένα βιβλίο που μπορεί να βοηθήσει τα παιδιά να αναπτύξουν την ενσυναίσθησή τους και να θυμίσει σε εμάς τους μεγάλους ότι πολλές φορές το να ΑΚΟΥΜΕ τα παιδιά μας, τους φίλους μας και τα μέλη της οικογένειας μας είναι πιο σημαντικό από να μιλάμε.

Ο Λούπο και οι φίλοι του δεν νυστάζουν

17b878d24a4e8e13ef4e97d50f68bbd3

Συγγραφέας: Louison Nielman
Σελίδες: 48

Διαχειριστείτε ήρεμα το θέμα του ύπνου.

«Ένα τελευταίο φιλί και τέλος για απόψε.
Μην ξεχνάς ότι έχεις μια μικρή βαλίτσα στην καρδιά σου, γεμάτη χάδια και φιλιά για τη νύχτα.
Όνειρα γλυκά, μικρο μου, και τα λέμε αύριο».

Η σειρά ΖΕΝ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ περιλαμβάνει τρυφερές ιστορίες για να περάσετε ήρεμες στιγμές με το παιδί σας και να του δείξετε πώς να εκφράζει τα συναισθήματά του.

Ένα σκυλάκι με μποτάκια 

ef844fd9705991062f39d4485fbe535b

Συγγραφέας: Paula Metcalf
Σελίδες: 32

Ο Φίλιππος αγαπάει την Πηνελόπη! Έχει γλυκά ματάκια, κουνιστή ουρά και το πιο όμορφο χαμόγελο του κόσμου! Υπάρχει όμως ένα τοσοδούλικο πρόβλημα… Ο Φίλιππος είναι πολύ μικρούλης για να τη φιλήσει, ακόμα κι αν σταθεί στις μύτες των ποδιών του! Χρειάζεται αμέσως ένα σχέδιο για να γίνει ψηλός…

Δύο ντετέκτιβ και μισός

6de473cced8eabbb5f9ca10f1676b5a5

Συγγραφείς: Isaac Palmiola, Nuria Aparicio
Σελίδες: 128

Ο Ντιέγκο και η Τζούλια θέλουν να αποκτήσουν ένα σκυλάκι και τελικά η ευχή τους πραγματοποιείται. Την πρώτη φορά όμως που βγαίνουν βόλτα στο πάρκο κάποιος το βάζει σε έναν σάκο κι εξαφανίζεται. Αυτά είναι τα ΓΕΓΟΝΟΤΑ! Αν δεν βρουν τον Σέργουφ θα μείνουν χωρίς σκύλο και επιπλέον οι γονείς τους θα θυμώσουν πολύ! Αυτά είναι τα ΣΤΟΙΧΕΙΑ! Ο απαγωγέας έχει ένα γρήγορο αυτοκίνητο και ίσως έναν πεινασμένο κροκόδειλο… ΕΔΩ ΜΥΡΙΖΕΙ… ΜΥΣΤΗΡΙΟ!

 

Περισσότερα από Βιβλία
VIMA_WEB3b