MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
25
ΙΟΥΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Η Ραλλία Χριστίδου στο Εργαστήρι Ελληνικής Μουσικής δήμου Αθηναίων με ελευθερη είσοδο

Προσθήκη ως αγαπημένη πηγή

Το Εργαστήρι Ελληνικής Μουσικής του δήμου Αθηναίων συναντά την ερμηνεύτρια Ραλλία Χρηστίδου σε μία συναυλία, που παρουσιάζει ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας δήμου Αθηναίων, την Τετάρτη 14 Μαρτίου στις 20.30 στον Πολυχώρο «Άννα και Μαρία Καλουτά» με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

author-image Ευδοκία Βαζούκη

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google

Το Εργαστήρι Ελληνικής Μουσικής φιλοξενεί στην καλλιτεχνική του στέγη την αγαπημένη τραγουδίστρια για να παρουσιάσουν ένα εξαίρετο μουσικό πρόγραμμα που θα ενθουσιάσει τους ακροατές, οι οποίοι θα απολαύσουν τις μεγάλες επιτυχίες της Ραλλίας Χριστίδου, αλλά και έργα σπουδαίων ελλήνων συνθετών, όπως οι Μάνος Χατζηδάκις, Μίκης Θεοδωράκης και Σταύρος Ξαρχάκος.

Καλλιτεχνική Επιμέλεια Εργαστηρίου Ελληνικής Μουσικής: Άγγελος Ηλίας
Τραγούδι: Δώρα Λουίζου και Μανώλης Σκουλάς

Η Ραλλία Χρηστίδου γεννήθηκε στο Νέο Ηράκλειο Αττικής στις 14/11/1979. Σπούδασε κλασική κιθάρα στο Εθνικό Ωδείο απ’ την ηλικία των 6 ετών και όντας πτυχιούχος με άριστα συνέχισε τις σπουδές της στα ανώτερα θεωρητικά.

Εργαζόταν στον ιδιωτικό τομέα απ’ την ηλικία των 18 ετών, καθώς πάντα επιθυμούσε την αυτονομία και συγχρόνως σπούδαζε σε δημόσιο ΙΕΚ φοροτεχνικός, από το οποίο απέκτησε με κρατική πιστοποίηση άδεια επαγγέλματος. Σε ηλικία 24 ετών έγινε δεκτή στον τηλεοπτικό διαγωνισμό fame story, στον οποίο ξεχώρισε κερδίζοντας την αγάπη και την εκτίμηση του τηλεοπτικού κοινού για τις καλλιτεχνικές της ικανότητες και για το ήθος του χαρακτήρα της. Η πορεία στον καλλιτεχνικό χώρο ήταν μονόδρομος. Εμφανίσεις με σημαντικούς καλλιτέχνες σε όλη την Ελλάδα και εξωτερικό.

Η πρώτη ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά κυκλοφορεί από την Heaven, απ ‘την οποία το πρώτο single «Εγώ για σένα» γνωρίζει μεγάλη επιτυχία μένοντας στο Νο 1 του chart για 3,5 μήνες. Κυκλοφορούν άλλες τρεις δισκογραφικές δουλειές, από τις οποίες κάνουν επιτυχία τραγούδια όπως «Κι αν μετρηθούμε», «Είσαι μακριά», «Κρύψου», «Θα’ μαι αυτό που ποτέ μας δεν φτάνουμε», «Μια ζωή», «Πάνε τώρα μέρες που δεν σου είπα σ’ αγαπώ». Από το 2011 μέχρι το 2015 βγάζει δύο ολοκληρωμένες δισκογραφικές δουλειές με δικές της συνθέσεις μουσικά στη Sony music με τίτλο «Στην απέναντι πλευρά», όπου ξεχώρισε το τραγούδι « Μάτια μου ξεχνάς» σε στίχους της Λίνας Δημοπούλου και στη Minos Emi με τίτλο «Με όπλο την αγάπη». Η μουσική επένδυση της animation ταινίας μικρού μήκους “The hilo” σε σενάριο της Χρυσούλας Μολογιάννη και σε σκηνοθεσία του Γιάννης Τσιτσώνη κερδίζει υποψηφιότητα για καλύτερη animation ταινία μικρού μήκους στο Φεστιβάλ της Ισπανίας ανάμεσα σε 200 χώρες διεθνώς. Το 2017 σε μια συνεργασία του δικού της πλέον label RMC και της δισκογραφικής Panic, επιστρέφει στις ραδιοφωνικές επιτυχίες με τα τραγούδια: «Ως το φεγγάρι να με πας», που κυκλοφορεί το Μάιο του 2017 και κατακτά τις πρώτες θέσεις στα ραδιοφωνικά charts για μήνες, με πάνω από 1 εκατομμύριο views στο youtube και το «Απόψε ζητά μου ο,τι θες», που κυκλοφορεί το Νοέμβριο του 2017 σε στίχους και μουσική του Λεωνίδα Σώζου και ήδη ξεχωρίζει στα ραδιόφωνα σε Αθήνα και περιφέρεια.

Από το ξεκίνημα της έως και σήμερα πραγματοποιεί ζωντανές εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό με αφοσίωση και αγάπη στη μουσική και στο κοινό με μόνο σκοπό την ψυχαγωγία και την διασκέδασή του χωρίς συμπλέγματα και ιδεολογικές εμμονές αναφορικά με το ρεπερτόριο που επιλέγει κάθε φορά να υπηρετήσει, πιστεύοντας πως ο αληθινός καλλιτέχνης κρίνεται και αποκαλύπτεται ολοκληρωτικά στις ζωντανές εμφανίσεις σε εκείνες και εκείνους που τον παρακολουθούν.

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google
Προσθήκη του monopoli.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Περισσότερα από Εκδηλώσεις
Σχετικά Θέματα
Εκδηλώσεις
Από το «λαϊκό δικαστήριο» του Βάγκνερ Μόουρα έως τους εκρηκτικούς Sabaton: 10 λόγοι να βγεις από το σπίτι αυτό το Σ/Κ
Εκδηλώσεις
Σαββατοκύριακο χωρίς πορτοφόλι: 10 δωρεάν εκδηλώσεις για διασκέδαση το ΣΚ
Εκδηλώσεις
Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου: Γιορτή λήξης στην Πειραιώς 260 με θέατρο, μουσική και open mic
Εικαστικά
Μουσείο Ακρόπολης: Πανσέληνος Αυγούστου με διερυρμένο ωράριο και ξενάγηση
Εκδηλώσεις
Από την ανατρεπτική «Ειρήνη» του Νίκου Καραθάνου έως τον Μάριο Φραγκούλη: Όσα θα κάνουμε την Παρασκευή στην Αθήνα
Εκδηλώσεις
Free City: 8 δωρεάν εκδηλώσεις για διασκέδαση σήμερα, Παρασκευή 24 Ιουλίου
Εκδηλώσεις
Πάρος: Η «Μήδεια» με την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη στο Φεστιβάλ στο Πάρκο 2026
Εκδηλώσεις
Metropolitan-The Urban Theater: Παραστάσεις για όλη την οικογένεια και μια κωμωδία τη νέα θεατρική σεζόν
Εκδηλώσεις
Free City: 5 εκδηλώσεις για δωρεάν διασκέδαση την Πέμπτη 23 Ιουλίου
Εκδηλώσεις
Όπερα, χορός και οι καταιγιστικοί Godsmack: Όσα θα κάνουμε την Πέμπτη στην Αθήνα
Εκδηλώσεις
Ηρακλής Μαινόμενος: Η rock opera του Δημήτρη Μαραμή σε πανελλήνια πρεμιέρα στη Θήβα
Cine News
Το Full Moon Sleepover επιστρέφει: Το Πάρκο Σταύρος Νιάρχος ξενυχτά με Steven Spielberg