MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

Γράμμα στην Barbara στο Θέατρο της Οδού Κυκλάδων – Λευτέρης Βογιατζής

Το Θέατρο της Οδού Κυκλάδων – Λευτέρης Βογιατζής φιλοξενεί την Μελίνα Τανάγρη για τρεις μουσικές παραστάσεις με τίτλο «Γράμμα στην Barbara», την Παρασκευή 30, το Σάββατο 31 Μαρτίου και την Κυριακή 1 Απριλίου 2018.

Eυη Πάνου

Η Ελληνίδα τραγουδοποιός στήνει μια σκηνική σύνθεση για φωνή, πιάνο και σαξόφωνο, παρουσιάζοντας τραγούδια της σπουδαίας Γαλλίδας τραγουδίστριας και κείμενα από το έργο της. Επιπλέον, προσθέτει τους μουσικούς και κειμενικούς συνειρμούς που την συνδέουν με το έργο της εμβληματικής περσόνας του Γαλλικού τραγουδιού.

Η Barbara, είκοσι χρόνια μετά τον θάνατο της, παραμένει μια ισχυρή παρουσία στον γαλλόφωνο κόσμο: το 2017 κυκλοφόρησε η ομώνυμη ταινία του Mathieu Amalric, ενώ στην Philarmonie του Παρισιού πραγματοποιήθηκε μεγάλη έκθεση για την ζωή και το έργο της, με τίτλο «Barbara».

gramma stin barbara

Για να εισχωρήσει στον κλειστό κόσμο της μυστηριώδους γαλλίδας τραγουδοποιού των 70’s και των 80’s, η Μελίνα Τανάγρη παρουσιάζει εμβληματικά τραγούδια της: Dis quand reviendras tu, Une petite cantate, l aigle noir, Ma maison, Le mal de vivre, Nantes, Ma solitude, Marienbad, Chapeau bas κ.ά

Όπως αναφέρει η ίδια η καλλιτέχνης: «Με αυτές τις μικρές σκοτεινές, αλλά και συγχρόνως κατάφωτες ιστορίες, στήνεται μια μουσική σκηνική παράσταση και γράφεται ένα σκηνικό υστερόγραφο σε ένα γράμμα που ταχυδρομήθηκε πριν 35 χρόνια και φέτος φτάνει επιτέλους στον παραλήπτη του.»

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Σκηνοθεσία: Σύλβια Λιούλιου

Φωτισμοί: Χριστίνα Θανάσουλα

Παίζουν: Μελίνα Τανάγρη (τραγούδι), Ευαγγελία Μαυρίδου (πιάνο), Samuel Marlieri (σαξόφωνο)

Τιμές Εισιτηρίων: 15 ευρώ (Κανονικό), 10 ευρώ (Φοιτητικό, Ανέργων, ΑμΕΑ, Άνω των 65 ετών)
Διάρκεια Παραστάσεων: Από Παρασκευή 30 Μαρτίου έως Κυριακή 1 Απριλίου 2018
Παραστάσεις: Παρασκευή 30, Σάββατο 31 Μαρτίου & Κυριακή 1 Απριλίου 2018, 21:00
Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b