MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Music Escapades: Ο Sigmataf στον Φάρο του ΚΠΙΣΝ, με ελεύθερη είσοδο

Η μουσική ενότητα του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), Music Escapades, συνεχίζει να εξερευνά την εναλλακτική μουσική σκηνή με πρώτη στάση τον Sigmataf, την Κυριακή 28 Ιανουαρίου και ώρα 21.00, στον Φάρο.

Monopoli Team

Η σκηνή στον Φάρο του ΚΠΙΣΝ θα γεμίσει με ηλεκτρονικούς ήχους, heavy μπασογραμμές και δυνατούς ρυθμούς. Τον Sigmataf θα τον συνοδεύσουν στη σκηνή οι μόνιμοι συνεργάτες του, ο Αλέκος Σώρρος στο μπάσο και το MPC 5000, και ο Χρήστος Μελαχρoινός στο synth και στα ρυθμικά.

Ο Sigmataf έκανε τα πρώτα του βήματα στη μουσική με το hip hop σχήμα “Prohja”, συνεχίζοντας στο συγκρότημα “Βαβυλώνα” ως στιχουργός και ερμηνευτής με το ψευδώνυμο Kοράκι, ενώ από το 2010 κινείται στη δισκογραφία ως Sigmataf. Κυκλοφόρησε τα album “Ξύπνα. Ώρα για ύπνο” (2010), “Τι κάνει σε είσαι να; εδώ”  (2012) και “EP METAVASI·3” (2017) ενώ τον περασμένο Δεκέμβριο κυκλοφόρησε επίσης το “METAVASI·3/ TAREMIX” με συμμετοχές των Yosebu, Μani Deum, To Skiagrafima, John Le Bon και Lucas The Third, Tsabouras.

Ο ίδιος χαρακτηρίζει το είδος της μουσικής του ως Spoken Word. Αν υπάρχει κάτι που χαρακτηρίζει τις συναυλίες του Sigmataf είναι ο ρυθμός, η ένταση και η αμεσότητά του με το κοινό.

Η ενότητα Music Escapades, καθώς και το σύνολο του προγραμματισμού του ΚΠΙΣΝ, πραγματοποιούνται με ελεύθερη είσοδο χάρη στην αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b