MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Μαρινέλλα, Ελένη Βιτάλη & Γλυκερία: Αυτός ο χειμώνας θα είναι “Γυναικεία Υπόθεση”

Μαρινέλλα, Ελένη Βιτάλη και Γλυκερία. Τρεις σπουδαίες ερμηνεύτριες επιλέγουν ξανά και φέτος να συνεχίσουν τη συνεργασία τους, αυτή την φορά στη σκηνή του Γκάζι Live και μας υπόσχονται πως αυτός ο χειμώνας θα είναι καθαρά…μια “Γυναικεία Υπόθεση”.

Monopoli Team

Μ’ ένα πρόγραμμα που τιμά την προσωπική ιστορία της καθεμίας ξεχωριστά, αλλά συγχρόνως και το καλό λαϊκό τραγούδι, με τις σημαντικότερες στιγμές του ρεπερτορίου τους – αναλλοίωτες αξίες μέσα στο χρόνο – με πολλές εκπλήξεις και κυρίως αγάπη και σεβασμό απέναντι στο κοινό τους, η Μαρινέλλα, η Ελένη Βιτάλη και η Γλυκερία, ανεβαίνουν φέτος το χειμώνα στη σκηνή του Γκάζι Live, ξεκινώντας από το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου. 

Λίγο πριν την πρεμιέρα τους οι 3 μεγάλες κυρίες του ελληνικού τραγουδιού μιλούν με συγκίνηση γι’ αυτή την συνεργασία, που ξεκίνησε πριν λίγα χρόνια εντελώς τυχαία και κατέληξε μέχρι σήμερα να παραμένει αγαπημένη. Η συνεργασία τους ξεκίνησε πριν μερικά χρόνια, όταν η Μαρινέλλα έρεπε να ταξιδέψει στην Κύπρο για να τραγουδήσει για καλό σκοπό. Της ζητήθηκε τότε να επιλέξει κάποιους ερμηνευτές και εκείνη τότε επέλεξε τις δύο ερμηνεύτριες, την Ελένη Βιτάλη και την Γλυκερία – οι οποίες ανταποκρίθηκαν αμέσως – για να την συνοδεύσουν στο τραγούδι και από τότε αυτή η συνεργασία έγινε φιλία, έγινε θεσμός. Και όπως τους αγάπησε ο κόσμος της επαρχίας μέσα στο καλοκαίρι, το ίδιο εύχονται να κάνουν και οι Αθηναίοι φέτος τον χειμώνα. 

BRA 1820

Με πολύ σεβασμό λοιπόν, με πολύ καλή πρόθεση και πολύ καλό τραγούδι, σ’ ένα πλήρως ανανεωμένο πρόγραμμα, οι τρεις ερμηνεύτριες αφιερώνουν την παράσταση τους αυτή στον κόσμο και στους δύσκολους καιρούς που όλοι βιώνουν. Κάθε Σάββατο στις 22.30 και κάθε Κυριακή στις 18.00, η μουσική σκηνή του Γκάζι Live ανοίγει για τις μεγάλες κυρίες, που έχουν θέσει ως στόχο να χαρίσουν απλόχερα στο κοινό τους, επιτυχίες που άφησαν εποχή, τραγούδια που άντεξαν στο χρόνο…

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b