Κωμωδία
O Θησαυρός
Προσθήκη ως αγαπημένη πηγήΡιμέικ της κλασικής κωμωδίας του Νίκου Τσιφόρου «Ο θησαυρός του μακαρίτη» από το σκηνοθέτη Στράτο Μαρκίδη («Λάρισα Εμπιστευτικό», «I Love Καρδίτσα»). Δεν την είδαμε, αλλά τρομάξαμε και μόνο από το τρέιλερ σε συνδυασμό με αυτά που μας είπε ένας καλός φίλος-συνάδελφος («είναι πιο φρικτό από όσο νομίζεις!») που είχε την ατυχία να τη δει.
ΔΙΑΡΚΕΙΑ 100'
Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης
Προσθήκη του monopoli.gr στην GoogleA
A
Η σύγχρονη ιστορία εξελίσσεται σε ένα παραθαλάσσιο χωριό της Κρήτης. Η – προσφάτως – χήρα Θεώνη Κανελοπιπεράκη (Ελισάβετ Κωνσταντινίδου), μένει στον χρεοκοπημένο ξενώνα της στην Κρήτη και προσπαθεί να ανταπεξέλθει στα χρέη, που της άφησε ο μακαρίτης (Σπύρος Φωκάς). Τα δωμάτια όμως δεν ενοικιάζονται ιδιαίτερα εύκολα. Έτσι, μαζί με την ανιψιά της, την Λουκία (Φαίη Ξυλά), σκαρφίζονται ένα τέχνασμα, και διαδίδουν πως στην πανσιόν ο μακαρίτης έχει κρύψει ένα θησαυρό. Πολύ γρήγορα η πανσιόν γεμίζει από θησαυροθήρες που με διάφορες δικαιολογίες ζητούν να νοικιάσουν ένα δωμάτιο.
Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης
Προσθήκη του monopoli.gr στην GoogleΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Τίτλος: Ο θησαυρός
Σκηνοθεσία: Στράτος Μαρκίδης
Σενάριο: Δημήτρης Αποστόλου
Παίζουν: Παύλος Χαϊκάλης, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Σωτήρης Καλυβάτσης, Γιάννης Τσιμιτσέλης, Φαίη Ξυλά, Μιχάλης Μαρίνος, Λευτέρης Ελευθερίου, Σοφία Μουτίδου, Δωροθέα Μερκούρη, Μάγδα Πένσου, Γιώργος Γιαννόπουλος, Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Κατερίνα Στικούδη, Σπύρος Φωκάς.
Διάρκεια: 100'
Χώρα: Ελλάδα
Έτος: 2017
Διανομή: Tanweer
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
Προσθήκη του monopoli.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
5ο Φεστιβάλ Μουσικής Χάλκης: Επιστροφή στις «Μουσικές Ρίζες» με ένα πενθήμερο συναυλιακό πρόγραμμα
Ανδρίων Έργα και Ημέρες: Μια φωτογραφική έκθεση μνήμης της Άνδρου στην Καΐρειο Βιβλιοθήκη
Αγοραφοβικό Φεστιβάλ 2026: Λένα Πλάτωνος, Pan Pan και Usurum στο line-up με την υπογραφή της VASSILINA
Οι γριές που μαζεύουν την τσουκνίδα: Τελευταίος κύκλος παραστάσεων στο Θέατρο Σταθμός
Η νέα ταινία της Ζακλίν Λέντζου κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στο φεστιβάλ Βενετίας
Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου: Γιορτή λήξης στην Πειραιώς 260 με θέατρο, μουσική και open mic
Το Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας γίνεται «εισιτήριο» για τα βραβεία BAFTA
Μουσείο Ακρόπολης: Πανσέληνος Αυγούστου με διερυρμένο ωράριο και ξενάγηση
Η αυγουστιάτικη περιοδεία της Πολυξένης Καράκογλου – Συναυλίες και σεμινάρια φωνητικής
Κάπρος 2026: Ένα φεστιβάλ που θα γεμίσει τέχνη τα πάνω Τσέρια Μεσσηνίας