ΜΟΥΣΙΚΟΘΕΑΤΡΙΚΟ
ΑΜΠΑΖΟΥΡ – Χωρίς Σελοφάν από την ομάδα Στενός Κορσές στο Θέατρο Άβατον
Το θέατρο Άβατον ετοιμάζεται να υποδεχθεί την μουσικοθεατρική παράσταση Αμπαζούρ, πλήρως ανανεωμένη και χωρίς σελοφάν, την Παρασκευή 1 και κάθε Παρασκευή του Δεκεμβρίου.

Monopoli Team
30.11.2017
A
A
Η ομάδα Στενός Κορσές, μετά την συμμετοχή της στην ταράτσα του Φοίβου, προετοιμάζεται για τον χειμώνα και επιστρέφει με μουσική, πρόζα και τραγούδι. Ύστερα από δυο χρόνια επιτυχημένων παραστάσεων και σε συνεργασίες με σπουδαίους καλλιτέχνες όπως (Φοίβος Δεληβοριάς, Σπύρος Γραμμένος, Μπέσσυ Αργυράκη, Γιάννης Ζουγανέλης, Σοφία Βόσσου, Χατζηφραγκέτα, Μάρω Μαρκέλλου,Μιχάλης Μαθιουδάκης) η ομάδα του Στενού Κορσέ επιστρέφει με την παράσταση “Αμπαζούρ χωρίς σελοφάν” στο θέατρο Άβατον, για να μας θυμίσει την κωμική πλευρά της νοσταλγίας.
Η ομάδα Στενός Κορσές αποτελείται από τους ηθοποιούς Αννη Θεοχάρη, Ελσα Λουμπαρδιά, Ελια Ζαχαριουδάκη, Βιβή Πηνιώτη, και τους μουσικούς Ευθύμη Κούρτη, Νίκο Σόλ.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Μουσική: Νίκος Σολ (βιολί), Έυθύμης Κούρτης (πιάνο)
Παίζουν: Παίζουν και τραγουδούν οι ηθοποιοί: Αννη Θεοχάρη, Έλσα Λουμπαρδιά, Έλια Ζαχαριουδάκη, Βιβή Πηνιώτη.
Τιμές Εισιτηρίων: Eισιτήρια: 12€, 9€ (φοιτητικό)
Διάρκεια Παραστάσεων: Παρασκευή 1 Δεκέμβριου 2017 έως Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2017
Σενάριο: Στενός Κορσές/ Αλέξανδρος Κυπριώτης
Πληροφορίες: Τηλέφωνο κρατήσεων: 210 3412 689
Παραστάσεις: Παρασκευές 1, 8,15, 22, 29 Δεκεμβρίου, στις 21:00
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Στο “Flow” το Ευρωπαϊκό Βραβείο Lux 2025
H Τάμτα στο BBC London με το τραγούδι «Khorumi»
Φιλαρμόνια Ορχήστρα Αθηνών: Συναυλία για τα 80 χρόνια από τη λήξη του Β’ Παγκόσμιου Πόλεμου στο Μέγαρο
Ίδρυμα Ωνάση: 162 χρόνια από τη γέννηση του Καβάφη με ντοκιμαντέρ και ταινίες μικρού μήκους στο Onassis YouTube Channel
Διονύσης Σαββόπουλος: Μια πρωτότυπη σειρά με τις ιστορίες του έρχεται στον ΣΚΑΪ
Microsoft: Δύο 17χρονα κορίτσια θα μάς εκπροσωπήσουν στον παγκόσμιο διαγωνισμό πληροφορικής
Pan Pan και Years of Youth live στην Τεχνόπολη
«The Walking Dead: Dead City» και «HIP» επιστρέφουν με νέες σεζόν τον Μάιο στην COSMOTE TV
Στην Άνδρο οι πρόβες για την “Ηλέκτρα” του Δημήτρη Τάρλοου
Φαντάσου ένα πουλί: Μια ομαδική έκθεση πάτσγουορκ στο Μουσείο Λαϊκής Τέχνης και Παράδοσης