MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
03
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Ladies Night κάθε Τετάρτη μόνο στην COSMOTE TV!

Όχι πως είναι απαγορευτικό να δούν αυτές τις ταινίες και άνδρες, απλώς είμαστε σίγουροι πως οι συγκεκριμένες θα εκτιμηθούν ένα “τσίκ” περισσότερο από τις γυναίκες. Με το συναίσθημα και τον ρομαντισμό, το δράμα και το έντονο βίωμα του έρωτα, το πάθος και τη διεκδίκηση, με το πολύπλευρο και το απρόβλεπτο στοιχείο – που περιγράφουν έντονα την γυναικεία φύση – να ξεχειλίζουν, θα λέγαμε πως στα σίγουρα οι ταινίες που περιλαμβάνει το “μενού” της COSMOTE TV είναι για… Ladies First!

author-image Ευδοκία Βαζούκη

Τι έχει ετοιμάσει η COSMOTE TV για τις γυναίκες αυτόν τον μήνα; 3 ταινίες που σίγουρα θα τις καθηλώσουν μπροστά στην TV. Πότε; Κάθε Τετάρτη του Νοεμβρίου και ώρα 22.00. Πού; Στο κανάλι COSMOTE CINEMA 2HD.

Αmerican Honey (2016)

cosmote tv highlights 2017 ladies first

Μια 18χρονη έφηβη, η Star, αποφασίζει να αφήσει πίσω της την, γεμάτη προβλήματα, ζωή της και αποφασίζει να γίνει μέρος μιας ομάδας, που ταξιδεύει στην Αμερικανική ύπαιθρο για να πουλήσει περιοδικά. Tότε η Star θα βρεθεί ανάμεσα σε έναν ανεμοστρόβιλο σκληρών πάρτι και μικρών ανομιών, καθώς διασταυρώνεται με μια παρέα απροσάρμοστων ατόμων, αλλά και ενός εφηβικού έρωτα, με τον γοητευτικό Jake. Oι δυο τους καταλήγουν να αναπτύξουν μια αρκετά ιδιαίτερη σχέση ανάμεσα σε ξέφρενα πάρτυ, πωλήσεις περιοδικών και διαφωνίες…

Η ταινία είναι μια ρομαντική… περιπέτεια με πρωταγωνιστές τους Sasha Lane, Shia LaBeouf και Riley Keough. Η σκηνοθεσία είναι της Andrea Arnold.

Mερικά tirivia: 

  • H σκηνοθέτις Andrea Arnold ήθελε να συνεργαστεί με άγνωστους ηθοποιούς σε αυτή την ταινία. Γι’ αυτό και ξεκίνησε να προσεγγίζει εφήβους στο δρόμο, τους οποίους θεωρούσε πως θα ήταν καλοί για την ταινία και πραγματοποιούσε αυτοσχέδιες ακροάσεις σε χώρους στάθμευσης.
  • Η Sasha Lane ήταν η δεύτερη επιλογή για τον πρωταγωνιστικό ρόλο της Star και μάλιστα επιλέχθηκε απο την σκηνοθέτιδα μόλις δύο εβδομάδες πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα.
  • Η σκηνοθέτις χώρισε τα σενάρια σε μέρη και έδινε σε κάθε ηθοποιό το καθημερινό σενάριό του, την ίδια ημέρα της μαγνητοσκόπησης. Κρατώντας ένα μυστήριο γύρω από τα σενάρια της, τους απέτρεπε από τον προγραμματισμό αλλά και το υπερβολικό… “παίξιμο”.

Nocturnal Animals – Nυκτόβια πλάσματα (2016)

cosmote tv highlights 2017 ladies first 2

15 χρόνια πριν, η Σούζαν Μόροου εγκατέλειψε τον πρώτο της σύζυγο, Έντουαρντ Σέφιλντ, έναν συγγραφέα που δεν κατάφερε ποτέ να εκδόσει κάποιο βιβλίο του. Τώρα, η Σούζαν ζει στα μεσοαστικά προάστια και έχει παντρευτεί έναν γιατρό. Απρόσμενα, κάποια στιγμή, παραλαμβάνει ένα πακέτο, που περιέχει ένα μυθιστόρημα με τίτλο “Νυκτόβια πλάσματα”, από τον πρώην συζύγου της. Καθώς η Σουζάν το διαβάζει, βυθίζεται ολοένα και βαθύτερα στο παρελθόν, αναγκασμένη να αντιμετωπίσει το σκοτάδι μέσα της… Στην ταινία εξελίσσονται παράλληλα δύο ιστορίες, αυτή του μυθιστορήματος και η αυτή της σχέσης της Σούζαν με τον Έντουαρντ.

Το Νυκτόβια πλάσματα (Nocturnal Animals) είναι αμερικανική ταινία του 2016, σε σκηνοθεσία του Τom Ford. Το σενάριο είναι βασισμένο στο μυθιστόρημα “Tony and Susan” του Austin Wright και πρωταγωνιστούν οι Amy Adams, Jake Gyllenhaal και Michael Shannon. Στις Χρυσές Σφαίρες του 2017 έλαβε υποψηφιότητα σε τρεις κατηγορίες: καλύτερης σκηνοθεσίας (Τοm Ford), καλύτερου σεναρίου (Τom Ford) και Β’ ανδρικού ρόλου (Aaron Taylor-Johnson) και κέρδισε στην τελευταία. 

Mερικά trivia:

  • O Tom Ford ανέλαβε ο ίδιος προσωπικά την περιποίηση στα γένεια του ηθοποιού Aaron Taylor-Johnson για να πείθει στον ανατριχιαστικό χαρακτήρα του Ray Marcus.
  • Η Laura Linney υποδύεται τη μητέρα της Amy Adams σε μια σκηνή flashback, όταν η Amy ήταν φοιτήτρια κολεγίου. Στην πραγματικότητα, είναι μόλις δέκα χρόνια μεγαλύτερη από αυτήν.
  • Aρχικά ο George Clooney είχε υπογράψει ως παραγωγός για την ταινία, αλλά τελικά ακύρωσε.

Loving (2016)

cosmote tv highlights 2017 ladies first 3

O Richard και η Μildred Loving είναι ένα διαφυλετικό ζευγάρι που καταδικάζεται σε φυλάκιση στη Βιρτζίνια το 1958 επειδή παντρεύτηκαν. Πρόκειται για μια βιογραφική, δραματική ταινία, παραγωγής του 2016, με σκηνοθέτη τον Jeff Nichols και πρωταγωνιστές τους Ruth Negga, Joel Edgerton και Will Dalton.

Μερικά trivia:

  • Η ταινία γυρίστηκε έξω από την πραγματική φυλακή της Βιρτζίνια, όπου το ζευγάρι είχε φυλακιστεί και μέσα στο πραγματικό δικαστήριο, όπου είχαν παραδεχθεί την ενοχή τους για το «έγκλημα» του γάμου.
  • Η ταινία εξέλαβε πανηγυρική υποδοχή από τον κόσμο, στην πρεμιέρα της, στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών το Μάιο του 2016.
  • Συμπτωματικά, η Ruth Negga (Mildred) είναι στην πραγματικότητα κόρη ενός μικτού γάμου.

Περισσότερα από Keep Watching
VIMA_WEB3b